Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Harman din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent în apropiere de cartierul Harman în Brașov, excelentul dvs. centru de Implantologie dentară care promite zâmbete perfecte și sănătate optimă pentru dinții dvs.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie HARMAN

Clinica noastră de stomatologie – TopAltDent, o garanție a profesionalismului

Bine ai venit la TopAltDent, clinica ta de încredere din apropierea cartierului HARMAN din Brașov. Ne mândrim cu o echipă formată din cei mai experimentați și profesioniști doctori în stomatologie, oferindu-ți intervenții de înaltă calitate. Dacă vrei să beneficiezi de cele mai bune servicii de Implantologie din oraș, te așteptăm la TopAltDent. Am investit în tehnologie modernă, instruire constantă și în dezvoltarea personală a colegilor noștri, astfel încât, când vine vorba de sănătatea orală, să ai la dispoziție cele mai bune soluții. Vino să îți redescoperi zâmbetul la TopAltDent, clinica stomatologică unde profesionalismul și experiența se întâlnesc pentru confortul și siguranța ta.

Foarte important: Alegerea unei clinici bune pentru Implantologie

Alegerea unei clinici de înaltă calitate pentru Implantologie este esențială pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră orală. La Clinica stomatologică TopAltDent, situată în apropierea cartierului HARMAN din Brașov, ne dedicăm oferirii serviciilor excepționale de îngrijire orală. Specialiștii noștri sunt pregătiți în cele mai moderne tehnici de implantologie, oferind soluții personalizate pentru a satisface nevoile unice ale fiecărui pacient. Înțelegem că implantologia poate fi o experiență intimidantă, motiv pentru care ne propunem să facem procesul cât mai confortabil posibil, ghidându-vă etapă cu etapă. În plus, ne mândrim cu folosirea tehnologiei de ultimă oră pentru a asigura rezultatele cele mai fiabile și durabile posibile. Alegeți TopAltDent pentru nevoile dvs. de implantologie și beneficiati de ingrijire dentara superioră, într-un mediu prietenos și profesional.

profesionistă Implantologie HARMAN

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de HARMAN

Bineficiile alegerii celei mai bune Implantologie de la TopAltDent

Păstrarea unui zâmbet frumos și sănătos implică mult mai mult decât rutina de îngrijire orală de zi cu zi. Alegerea unei clinici de încredere, precum TopAltDent, aflată în apropiere de cartierul HARMAN din Brașov, reprezintă un pas important spre sănătatea orală deplină. Implantologia, ca specialitate de vârf în domeniul stomatologiei, oferă numeroase beneficii pentru pacienți, de la refacerea esteticii dentare până la îmbunătățirea funcționalității și comfortului dentar. Clinica TopAltDent se poate mândri cu recenzii excelente și cu o echipă de profesioniști specializați în implantologie, dornici să vă sprijine în alegerile dentare. Nu întâmplător, alegerea unei clinici dentare cu rating excelent este esențială. Calitatea serviciilor, expertiza echipei și satisfacția scăzută a riscurilor de complicații fac diferența. Așadar, pentru un zâmbet sănătos și frumos, alegeți implantologia de la TopAltDent!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de HARMAN

Serviciile Noastre de Înaltă Calitate în TopAltDent la un Pas de Cartierul HARMAN

La clinica noastră de stomatologie TopAltDent oferim o gamă largă de servicii de înaltă calitate la doar un pas de cartierul HARMAN din Brașov. Specialiștii noștri în Implant Dentar folosesc tehnologii avansate pentru a înlocui dinții lipsă sau deteriorați. Acest serviciu este completat de procedurile noastre de tratamente dentare cu laser și Protetică Dentară, care au ca scop reabilitarea estetică și funcțională a danturii pacientului.

Oferim, de asemenea, servicii de Radiologie Dentară pentru o diagnosticare precisă. Îmbunătățește-ți zâmbetul în clinica noastră cu ajutorul procedurilor de Cosmetică Dentară și profilaxie dentară, care te vor ajuta să-ți menții dinții sănătoși și să preveni afecțiuni dentare.

La TopAltDent, avem specialiști în Tratament Endodontic, Parodontologie și Ortodonție gata să trateze orice afecțiune dentară. În plus, oferim servicii de Odontologie și Pedodonție pentru a asigura toate îngrijirile dentare de care tu și cei dragi ți ai putea avea nevoie. Vizitează-ne la TopAltDent în apropierea cartierului HARMAN pentru cele mai bune servicii stomatologice din Brașov!

FAQ - Implantologie in HARMAN

1. Ce servicii oferă clinica dvs. de stomatologie TopAltDent în cartierul HARMAN, Brașov?

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii stomatologice în zona HARMAN, Brașov. Serviciile noastre includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Avem personal cu experiență și bine pregătit care utilizează cele mai moderne tehnologii pentru a vă oferi îngrijirea dentală de calitate de care aveți nevoie.

2. Cum pot beneficia de tratamentul cu laser la clinica TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser sunt o metodă extrem de eficientă și minim invazivă. La TopAltDent, folosim laserul pentru numeroase tratamente dentare cum ar fi tratarea cariilor sau a parodontozei. Avantajele includ reducerea durerii și timpului de vindecare. Pentru mai multe informații, vă recomandăm să vizitați articolul nostru despre beneficiile tratamentului cu laser.

3. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic, de asemenea cunoscut sub numele de “tratament de canal”, este necesar când pulpa din interiorul dintelui este infectată sau inflamată. La TopAltDent, utilizăm tehnici moderne pentru a oferi tratamente endodontice eficiente și cu un minim discomfort. Pentru a afla mai multe, puteți citi articolul nostru despre tratamentul endodontic.

4. Cum poate ajuta profilaxia dentară la menținerea sănătății zâmbetului meu?

Profilaxia dentară are rolul de a preveni apariția problemelor dentare prin curățarea și igienizarea regulată a dinților. Aceasta ajută la evitarea cariilor dentare, a bolilor gingivale, precum și a altor complicații. Vă invităm să citiți articolul nostru despre importanța profilaxiei dentare pentru un zâmbet sănătos.

5. Ce este Implantul Dentar și cât de eficient este?

Implantul dentar este o soluție de lungă durată pentru înlocuirea dinților lipsă. Este un procedeu chirurgical care presupune introducerea unui implant din titan în osul maxilar, care va fi apoi acoperit cu o coroană dentară. Implantul funcționează ca rădăcina unui dinte natural și oferă un aspect estetic foarte natural. TopAltDent oferă proceduri de Implant Dentar realizate cu profesionalism și atenție la detalii.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp