Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Racadau (Valea Cetatii) din Brașov

“La TopAltDent, în apropiere de cartierul RACADAU (VALEA CETATII), Brasov, te așteptăm cu servicii premium de implantologie, pentru un zâmbet perfect și sănătate orală de neegalat.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie RACADAU (VALEA CETATII)

TopAltDent: Clinica stomatologică cu medici profesioniști de înaltă calificare în Implantologie

La TopAltDent, suntem specializați în a oferi o varietate de servicii de implantologie de top locuitorilor din zona Racadau – Valea Cetatii, Brașov. Avem o echipă de medici dentiști cu multă experiență și extrem de calificați, care sunt dedicați să vă ofere cel mai înalt nivel de asistență în domeniul implantologiei dentare. Clinica noastră este cunoscută pentru a avea câțiva dintre cei mai profesioniști și experți medici în implantologie, care sunt gata să se asigure că pacienții noștri primesc cele mai bune servicii posibile. Veniți și experimentați îngrijirea de înaltă calitate care ne-a făcut renumiți în întreaga comunitate. Entuziasmul și dedicarea noastră pentru satisfacerea nevoilor pacienților noștri este fără egal.

Pentru ce este important să alegi o clinică de încredere pentru Implantologie?

Alegerea unei clinici dentare de încredere, cum este TopAltDent, reprezintă o decizie esenţială atunci când vine vorba de sănătatea şi estetica danturii tale. Implantologia dentară este o ramură complexă, care necesită competență, experiență și atenție la detalii. De aceea, nu este nevoie doar de profesioniști pricepuți, ci şi de echipamente ultramoderne şi o urmărire atentă a evoluţiei pacientului, toate acestea le găsești la clinica noastră de stomatologie din apropierea cartierului Răcădău (Valea Cetății), Brașov. Încrederea pe care ne-o acordă pacienții noștri este rezultatul dedicării și profesionalismului echipei TopAltDent, fiind gata oricând să ofere soluţii personalizate pentru fiecare nevoie. Fă alegerea corectă pentru zâmbetul tău!-

profesionistă Implantologie RACADAU (VALEA CETATII)

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de RACADAU (VALEA CETATII)

TopAltDent: Ce trebuie sa stii despre Implantologie si importanta alegerii unei clinici stomatologice cu recenzii excelente

Un tratament dental de succes este crucial pentru sanatatea si starea de bine. Acesta este motivul pentru care va recomandam cu incredere TopAltDent, clinica noastra stomatologica, situata in apropierea cartierului RACADAU (VALEA CETATII) din Brasov. Specialitatea noastra este Implantologia – o solutie eficienta si durabila pentru inlocuirea dintilor lipsa. Implantologia aduce beneficii multiple: imbunatateste masticatia, reda confortul si increderea in sine, ofera un zambet frumos si natural. Acest procedeu complex necesita cunoasterea aprofundata, abilitati precise si echipamente de ultima tehnologie, fapt ce il face deosebit de important pentru a alege un dentist adevarat. Alegand o clinica stomatologica cu recenzii excelente, cum este TopAltDent, faceti o alegere informata pentru sanatatea si fericirea dumneavoastra. Echipa noastra de profesionisti dedicati e gata sa va ofere tratamentul stomatologic superior pe care il meritati.

Va invitam sa Experimentati diferenta la TopAltDent, unde prioritatea noastra este confortul si satisfactia clientilor nostri.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de RACADAU (VALEA CETATII)

Serviciile stomatologice oferite de TopAltDent în zona RACADAU (VALEA CETATII)

La TopAltDent, clinica noastră stomatologică situată în apropiere de cartierul RACADAU (VALEA CETATII) din Brașov, ne mândrim cu oferirea unei game largi de servicii de înaltă calitate. Suntem specializați în Implantologie, oferind soluții pentru înlocuirea danturii care să vă redau zâmbetul. Tratamentul nostru cu laser dentar asigură o mai bună precizie și recuperare rapidă. Oferim și servicii profesionale de profilaxie dentară pentru a preveni apariția bolilor parodontale.

Echipa noastră cu experiență în tratamentul endodontic, parodontologie și ortodonție este dedicată îngrijirii sănătății orale pentru toate grupele de vârstă, inclusiv celor mai mici, cu ajutorul serviciilor noastre de pedodonție. În plus, oferim și servicii de cosmetica dentară, de la albirea dinților până la restaurări complete de cosmetică dentară.

Diferitele noastre servicii de radiologie și radiologie dentară, precum și serviciile de protetică dentară și protetică dentară, completează gama noastră de servicii stomatologice. Suntem aici pentru a vă ajuta să aveți un zâmbet de care să fiți mândri.

FAQ - Implantologie in RACADAU (VALEA CETATII)

1. Ce servicii de implantologie oferă clinica TopAltDent în apropierea cartierului Răcădău (Valea Cetăţii) din Braşov?

Clinica TopAltDent oferă numeroase servicii de implantologie de top de pe piaţă, printre care și Implant Dentar. Aceasta este o soluție permanentă pentru înlocuirea dinţilor pierduţi, care constă în introducerea unui implant din titan în osul maxilar, pe care va fi montată o coroană dentară.

2. Cum funcţionează tratamentele dentare cu laser la TopAltDent?

TopAltDent utilizează tehnologia laser modernă pentru a oferi tratamente dentare fără durere și mai eficiente. Datorită tehnologiei laser, procedurile sunt mai rapide, vindecarea este accelerată şi riscul de infecţie este redus. Pentru mai multe informații vă recomandăm să accesati articolul nostru dedicat acestui subiect.

3. Ce servicii de profilaxie dentară oferă clinica TopAltDent?

La TopAltDent, înțelegem importanța profilaxiei dentare pentru o sănătate orală optimă. Oferim servicii de profilaxie dentară, inclusiv detartraj, periaj profesional, fluorizare și sigilare, pentru a preveni apariția cariilor și pentru a menține sănătatea gingiilor.

4. Care sunt serviciile de cosmetică dentară disponibile la TopAltDent?

TopAltDent oferă diverse servicii de cosmetică dentară pentru a vă îmbunătăți zâmbetul. Printre acestea se numără albirea dinților, fațetele dentare și reconturarea cosmetică. Dacă doriți să cunoașteți mai multe despre aceste servicii, vă sugerăm să citiți

articolul nostru care se referă la aceste aspecte.

5. Ce tipuri de tratamente endodontice oferă clinica TopAltDent?

La TopAltDent, oferim tratamente endodontice de cea mai bună calitate, inclusiv tratamente de canal pentru a elimina infecțiile și a salva dinții. Procesul de tratament endodontic este descris mai detaliat în

acest articol. Scopul nostru este de a asigura confortul pacienților pe parcursul întregii proceduri, și să le redăm un zâmbet sănătos.

Link-uri

Implantologie RACADAU (VALEA CETATII)