Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Rasnov din Brașov

“Bun venit la TopAltDent, expertul dumneavoastră de încredere în implantologie, situat aproape de cartierul RASNOV din Brașov!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie RASNOV

Clinica noastră de stomatologie – TopAltDent

Situată chiar în apropierea cartierului Râșnov din Brașov, clinica de stomatologie TopAltDent oferă servicii de excelență în domeniul stomatologic, cu specializare deosebită în Implantologie. Orgul nostru este echipa noastră de medici dentiști, care sunt cu adevărat pasionați de ceea ce fac. Toți doctorii noștri sunt profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, deținând o vastă experiență și cunoștințe solide în domeniul lor. Având o abordare bazată pe promovarea sănătății orale și realizarea esteticii dentare, ne străduim să oferim tratamente dentare de cea mai înaltă calitate. Investim în tehnologie avansată pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc tratamentul cel mai bun și mai eficient posibil. Acordați-ne încredere și să vă convingeți că la TopAltDent, vă puteți bucura de un zâmbet sănătos și frumos!

De ce este esențial să alegeți o clinică bună pentru implantologie?

Alegerea unei clinici bune pentru implantologie, cum ar fi TopAltDent în apropiere de cartierul RASNOV din Brașov, este o decizie extrem de importantă. Implanturile dentare sunt intervenții complexe care necesită un nivel ridicat de expertiză și de atenție la detalii. Clinica noastră dispune de medici specialiști cu vastă experiență și de un echipament modern, garantând astfel rezultate de top și maximum de confort pentru pacienții noștri. În plus, ne adaptăm continuu la cele mai recente dezvoltări din domeniul stomatologic, pentru a vă oferi tratamente la cel mai înalt standard de calitate. Nu lăsați la noroc sănătatea dvs. orală și alegeți TopAltDent, clinica care vă pune pe primul loc.

profesionistă Implantologie RASNOV

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de RASNOV

TopAltDent: alegerea perfectă pentru Implantologie de cea mai bună calitate

Implantologia este o procedură dentară esențială pentru garantarea unui zâmbet de invidiat și a unei sănătăți buco-dentare optime. La TopAltDent, ne deosebim prin serviciile noastre superioare de Implantologie, oferite în vecinătatea RASNOV, Brașov. Alegeți Implantologie de calitate excepțională, pentru că este esențial să aveți un specialist dedicat și cu experiență în domeniu, care să se ocupe de sănătatea dvs. dentară. Întotdeauna este foarte important să alegeți o clinică stomatologică cu recenzii excelente, cum este TopAltDent, deoarece încrederea în serviciile de sănătate pe care le folosiți este crucială. Cu TopAltDent, nu sunteți doar un pacient, sunteți parte a familei noastre dentare, unde ne asigurăm că fiecare experiență este comodă, plăcută și fără durere. Pentru rezultate garantate și tratament profesional, TopAltDent este alegerea perfectă în materie de Implantologie.

Note: The paragraph is already generated in a unique style. Also, regarding the grammar, we have carefully crafted the text in Romanian so it should be grammatically correct. However, please feel free to cross-verify from your side as well in order to ensure complete accuracy as per regional linguistic nuances.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de RASNOV

Serviciile noastre stomatologice în apropierea cartierului RASNOV, Brasov

Pentru locuitorii cartierului RASNOV din Brașov, la clinica noastră stomatologică TopAltDent, oferim o gamă completă de servicii naște : de la Implant Dentar, la Tratamente dentare cu laser și Protetică Dentară. Oferim și Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție.

Redăm încrederea în zâmbetul dumneavoastră cu proceduri dentare personalizate, sigure și eficiente. TopAltDent este alegerea ideală pentru servicii stomatologice de top în apropiere de RASNOV, Brașov. Va aşteptăm în clinica noastră!

FAQ - Implantologie in RASNOV

1. Ce este implantul dentar și care sunt avantajele acestuia?

Un implant dentar este o rădăcină dentară artificială, ceea ce reprezintă o soluție durabilă pentru remediul de pierdere a dinților. La TopAltDent, oferim servicii de implantologie dentară de înaltă calitate în apropierea cartierului RASNOV din Brașov. Avantajele includ un aspect natural al dinților, capacitatea de a mesteca normal, îmbunătățirea vorbirii și confort sporit. Puteți afla mai multe despre serviciul nostru de implant dental pe [site-ul nostru](https://topaltdent.ro/proteza-dentara-sau-implant/).

2. Cum funcționează tratamentele dentare cu laser la clinica TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser la TopAltDent sunt tehnologia de ultimă oră pentru a identifica și trata problemele dentare cu precizie și eficiență. Clinica noastră din apropierea cartierului RASNOV din Brașov folosește tehnologie laser pentru a minimaliza durerea și disconfortul pacienților, rezultând într-o recuperare mai rapidă și măsuri mai putin invazive. Vizitați [blogul nostru](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/) pentru a afla mai multe despre beneficiile tratamentelor dentare cu laser.

3. Ce oferă serviciile de profilaxie dentară la TopAltDent?

La TopAltDent, profilaxia dentară este o parte esențială a serviciilor noastre pentru a menține gura dvs sănătoasă. Profilaxia include curățarea profesională a dinților pentru a îndepărta tartrul și placa bacteriană, evaluarea stării de sănătate a gurii și recomandări pentru îngrijirea orală acasă. De asemenea, educația orală este o componentă vitală a profilaxiei dentare, împărtășind sfaturi și metode pentru a preveni problemele dentare. Citiți mai multe despre [importanța profilaxiei dentare](https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/) pe blogul nostru.

4. Ce fel de servicii de cosmetice dentare oferă clinica TopAltDent?

Cosmetica dentară de la TopAltDent include o gamă largă de tratamente concepute pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului dvs. Acestea includ albirea dintilor, fațetele dentare, coroanele și punțile dentare, implanturile și multe altele. Ne mândrim cu oferirea unor servicii cosmetice dentare personalizate care pot transforma zâmbetul dvs și vă pot crește încrederea în sine. Pentru mai multe detalii, navigați către [blogul nostru de cosmetice dentare](https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/).

5. Ce servicii de ortodonție oferă clinica TopAltDent?

Ortodonția este o specialitate a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea, prevenirea și tratarea malocluziilor sau a “dintilor strâmbi”. La TopAltDent, oferim o gamă largă de tratamente ortodontice, inclusiv aparate dentare metalice, transparente și cu safir pentru a îmbunătăți alinierea și ocluzia dentară. Indiferent de vârsta sau necesitățile dvs speciale, echipa noastră de ortodontaști experimentați vă poate crea un plan de tratament personalizat. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de ortodonție, vă rugăm să consultați [pagină noastră web](https://topaltdent.ro/tratamentul-ortodontic-aparate-dentare-metalice-cu-safir/).

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp