Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Sacele din Brașov

“La TopAltDent, în apropiere de cartierul SACELE din Brașov, excelența în Implantologie este garantată. Vă așteptăm cu cele mai inovative servicii dentare.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie SACELE

TopAltDent – Experti in Implantologie la Brasov

La TopAltDent , clinica noastra de stomatologie aflată în apropiere de cartierul SACELE din Brasov, ne mândrim cu cele mai și profesionale servicii de Implantologie. Avem un colectiv de doctori extrem de experimentați și profesioniști, dedicați furnizării unor servicii de stomatologie de cea mai înaltă calitate. Ne străduim continuu să creăm o experiență confortabilă și sigură pentru pacienții noștri, punând accentul pe respectul și înțelegerea nevoilor lor. Cu ajutorul tehnologiei moderne și a abordării noastre centrate pe pacient, oferim soluții de tratament personalizate pentru toate problemele stomatologice. Descoperiți excelenta în implantologie la clinica noastră TopAltDent!

De ce este atât de important să alegi o clinică bună pentru implantologie?

Este esențial să alegi o clinică de încredere pentru implantologie, precum TopAltDent situată în apropierea cartierului SACELE, Brașov. Un tratament de implantologie poate aduce un impact semnificativ asupra calității vieții și sănătății tale. Un implant realizat corect, cu materiale de calitate și de un specialist în domeniu poate asigura functionalitate și estetică pe termen lung. TopAltDent, cu o echipă de profesioniști de top și cu tehnologia avansată pe care o folosesc, reprezintă alegerea perfectă pentru un tratament de implantologie de succes. Alegerea corectă a clinicii poate influența durabilitatea și estetica finală a lucrării, dar și sănătatea ta orală pe termen lung. Investește în siguranța ta și în sănătatea ta orală alegând TopAltDent pentru tratamentul tau de implantologie.

profesionistă Implantologie SACELE

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de SACELE

De ce să alegeți TopAltDent pentru serviciile de Implantologie?

Alegeți TopAltDent, clinica noastră dentară situată în apropierea cartierului SACELE din Brașov, pentru a beneficia de cele mai bune servicii de Implantologie. Implanturile dentare pot transforma radical zâmbetul și încrederea dumneavoastră în sine, însă procesul necesită un nivel înalt de precizie și competență. Acesta este motivul pentru care a alege o clinică dentară cu recenzii pozitive este extrem de important. TopAltDent este dedicată excelenței în domeniul Implantologiei, având pe echipă medici dentiști experimentați și folosind cele mai noi tehnologii disponibile în acest domeniu. Suntem mândri să spunem că am ajutat sute de pacienți să își recupereze zâmbetul și încrederea în sine, oferind rezultate de excepție în Implantologie. Așadar, alegeți ce este mai bun pentru sănătatea și confortul dumneavoastră orală: alegeți TopAltDent!

Înainte de a genera conținut, ne asigurăm că acesta este 100% unic și gramatical corect. Astfel, putem garanta ca fiecare pacient să înțeleagă cu exactitate beneficiile pe care le oferă alegerea TopAltDent pentru serviciile de Implantologie.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SACELE

Servicii de stomatologie de înaltă calitate la TopAltDent, în apropiere de cartierul Sacele, Brașov

Clinica noastră dentară, TopAltDent, situată în apropiere de cartierul SACELE din Brașov, oferă o gamă largă de servicii stomatologice. Suntem specializați în Implant Dentar, garantând rezultate naturale și durabile. Oferim, de asemenea, și Tratamente dentare cu laser pentru a asigura un tratament eficient și minim invaziv. Serviciile noastre de Protetică Dentară și Radiologie Dentară sunt ideale pentru cei care caută soluții complete de îngrijire orală.

Punem un mare accent pe estetică, de aceea oferim și Cosmetică Dentară pentru a vă ajuta să aveți un zâmbet strălucitor. Știm cât de importantă este prevenția, de aceea avem servicii de Profilaxie Dentară, pentru a preveni apariția problemelor orale. Alături de acestea, oferim și Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne mândrim cu accesibilitatea și calitatea serviciilor noastre, îmbinând tehnologia modernă cu experiența echipei noastre. Vă așteptăm să ne vizitați!

FAQ - Implantologie in SACELE

1. Ce servicii oferă clinica dumneavoastră de stomatologie înspre cartierul Sacele, Brașov?

Clinica noastră, TopAltDent, oferă o gamă largă de servicii stomatologice apropo de cartierul Sacele, Brașov. Acestea includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Pentru a afla mai multe despre fiecare procedură, păstrați o vedere pe website-ul nostru.

2. Cum pot beneficia de un implant dentar?

Implanturile dentare sunt o soluție modernă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă. Procedura se realizează în clinica noastră de lângă Sacele, Brașov, unde utilizăm tehnologie și materiale de ultimă oră.

3. Ce avantaje prezintă tratamentele dentare cu laser?

Tratamentele dentare cu laser sunt minim invazive, provocând mai puțin discomfort decât metodele tradiționale. De asemenea, acestea sunt mai rapide și eficiente, reducând timpul petrecut în scaunul stomatologic. Mai multe beneficii despre tratamentele cu laser puteți citi pe website-ul clinică noastre TopAltDent.

4. În ce constă profilaxia dentară?

Profilaxia dentară este esențială pentru a menține o sănătate orală bună. Profilaxia dentară include controale dentare periodice, curățarea dinților profesională și educația pacientului în privința igienei orale corecte și a unei diete sănătoase.

5. Ce proceduri de cosmetică dentară oferiți?

La TopAltDent, oferim o gamă variată de servicii de cosmetică dentară pentru a vă îmbunătăți zâmbetul. Acestea includ albirea dinților, fațete dentare, coroane dentare, punți dentare și multe altele. Ne străduim să creăm un zâmbet frumos și sănătos pentru fiecare pacient.

Link-uri

Implantologie SACELE