Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului San-Petru din Brașov

Descoperiți TopAltDent, clinica noastră de stomatologie aproape de cartierul San Petru din Brașov, specializată în implantologie premium pentru zâmbetul perfect.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie SAN-PETRU

TopAltDent: Clinica stomatologica de top în Brasov

Situată în apropierea cartierului SAN-PETRU, clinică noastră stomatologică, TopAltDent, vă pune la dispoziție cele mai profesionale servicii din domeniu. Suntem mândri de echipa noastră de medici specialiști, cei mai experimentați și competenți în domeniul dental. Ne distingem prin calitatea excepțională a serviciilor, prin abordarea cu atenție a nevoilor specifice ale fiecărui pacient și, nu în ultimul rând, prin folosirea tehnologiilor moderne. Specialitatea noastră de bază este Implantologia, garantând rezultate remarcabile pentru toți pacienții noștri. Cu noi, zâmbetul tău va fi întotdeauna strălucitor și sănătos. TopAltDent este alegerea perfectă pentru sănătatea orală.

Importanța alegerii unei clinici de înaltă calitate pentru Implantologie

Alegerea unei clinici de înaltă calitate pentru Implantologie, precum TopAltDent, este de o importanță crucială pentru sănătatea și confortul dumneavoastră. Implantologia dentară necesită o precizie deosebită, expertiză extinsă și tehnologie de vârf pentru a asigura rezultate estetice și durabile. La TopAltDent, clinica noastră situată în apropierea cartierului SAN-PETRU din Brașov, ne mândrim cu personalul nostru de specialiști cu înaltă calificare și cu echipamentele noastre moderne. Oferim servicii superioare de implantologie, tratând fiecare caz cu atenție individualizată și abordare personalizată. Totul este întemeiat pe respectul pentru pacienții noștri și pe dorința continuă de a le oferi zâmbete frumoase și sănătoase. Deci, alegeți clinică de top pentru nevoile dumneavoastră profesionale în Implantologie. Alegeți TopAltDent!

profesionistă Implantologie SAN-PETRU

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de SAN-PETRU

Beneficiile alegerii celei mai bune implantologii de la TopAltDent

Alegerea celei mai bune clinici de stomatologie, cum este TopAltDent, situată în apropierea cartierului SAN-PETRU din Brașov, este esențială pentru sănătatea orală. Noi știm cât de importantă este acordarea unei atenții deosebite detaliilor, mai ales când vine vorba de specialitatea noastră – Implantologie. Folosindu-ne de cea mai recentă tehnologie în domeniul implantologiei, putem oferi soluții personalizate pentru fiecare pacient. Și nu este doar vorba de aspectul fizic. Da, veți avea un zâmbet frumos, dar și funcționalitatea este esențială. Este vorba și de confort, încredere și, mai presus de toate, sănătate. Pentru noi, evaluările înalte pe care le primim de la pacienții noștri sunt dovada faptului că facem treabă bună și ne motivăm să ne îmbunătățim constant serviciile. Veniți la TopAltDent pentru a experimenta servicii de implantologie de top și a înțelege de ce alegerea unei clinici dentare de înaltă calitate este atât de importantă.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SAN-PETRU

Serviciile noastre de stomatologie în cartierul SAN-PETRU, Brașov

La clinica noastră de stomatologie TopAltDent, situată în apropierea cartierului SAN-PETRU din Brașov, oferim o gamă largă de servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate. De la Implantologie Dentară, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, până la Cosmetică Dentară și Profilaxie Dentară, echipa noastră de profesioniști este pregătită să îți ofere cele mai bune soluții pentru sănătatea orală. De asemenea, oferim Tratamente Endodontice, servicii de Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Toate serviciile noastre sunt concepute să răspundă nevoilor individuale ale fiecărui pacient, indiferent de vârstă sau problemă dentară. Ne accentuăm eforturile pentru a oferi tratamente eficiente și fără durere, folosind tehnologii de ultimă generație.

FAQ - Implantologie in SAN-PETRU

1. Ce servicii oferă clinica dvs de stomatologie în cartierul SAN-PETRU din Brașov?

La TopAltDent, ne mândrim cu o gamă largă de servicii stomatologice în cartierul SAN-PETRU din Brașov. Oferim proceduri precum Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, protetică dentară și radiologie dentară. De asemenea, oferim servicii de cosmetica dentara, profilaxie dentară, tratament endodontic, parodontologie, ortodonție, odontologie și pedodonție. Scopul nostru este de a oferi pacienților noștri cele mai bune servicii stomatologice. Puteți afla mai multe despre serviciile noastre aici: https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/.

2. Ce este implantul dentar și cum este benefic pentru pacienți?

Un implant dentar este o procedură printr-o piesă de titan care se insera în osul maxilar pentru a înlocui rădăcina unui dinte pierdut. La TopAltDent, implantul dentar este realizat de medici profesioniști și cu experiență. Beneficiile includ îmbunătățirea funcției de mestecare și a aspectului danturii. Aflați mai multe despre aceasta procedură aici: https://topaltdent.ro/proteza-dentara-sau-implant/.

3. În ce constă tratamentul endodontic?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub denumirea de tratament al canalului radicular, este o procedură menită să vindece și să salveze un dinte care este profund afectat de carii sau inflamatie. Procedura implica indepartarea nervului si pulpei dentare, curatarea interiorului dintelui si apoi umplerea si sigilarea acestuia. Detalii suplimentare pot fi gasite aici: https://topaltdent.ro/tratament-endodontic-ce-este-si-cand-este-nevoie/.

4. Ce este parodontologia și cum ajută la îngrijirea sănătății gingiilor?

Parodontologia este o specialitate din domeniul stomatologiei care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor structurilor de susținere ale dinților, cum ar fi gingiile. La TopAltDent, acordăm o importanță deosebită parodontologiei pentru a ajuta pacienții să-și păstreze o sănătate orală optimală. Mai multe informații despre parodontologie pot fi gasite aici: https://topaltdent.ro/parodontologia-cum-sa-aveti-grija-de-sanatatea-gingiilor-dvs/.

5. Ce este profilaxia dentară și de ce este importantă?

Profilaxia dentară implică proceduri de prevenție a problemelor dentare, precum curățarea profesională a dinților. La TopAltDent, considerăm profilaxia dentară esențială pentru menținerea unei sănătăți orale optime și prevenirea problemelor dentare mai grave în viitor. Puteti afla mai multe despre importanța profilaxiei dentare aici: https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/.

Link-uri

Implantologie SAN-PETRU