Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Scheii din Brașov

“La TopAltDent din apropierea cartierului SCHEII din Brasov, perfecționăm zâmbete cu servicii de implantologie superioare.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie SCHEII

Clinica Stomatologică TopAltDent din Brașov – Experți de top în Implantologie

Clinica noastră stomatologică, TopAltDent, cu o locație strategică lângă cartierul Scheii din Brașov, este destinația dumneavoastră pentru expertiză și profesionalism vestimentar în domeniul Implantologiei. Echipa noastră de medici stomatologi este formată din specialiști cu experiență marcantă în acest domeniu, dedicați pentru a oferi pacienților noștri soluții personalizate și rezultate remarcabile. La TopAltDent, nu doar că livrăm rezultate, ci și că ne străduim să construim relații durabile, bazate pe încredere și satisfacție. Îmbunătățirea zâmbetului dumneavoastră este angajamentul nostru. O vizită la clinica stomatologică TopAltDent semnifică primul pas către un zâmbet sănătos, strălucitor și încrezător.

Importanța alegerii unei clinici de înaltă calitate pentru implantologie

O sănătate orală excelentă înseamnă mult mai mult decât un zâmbet plăcut și strălucitor, implică confort, încredere și o viață fără dureri. În acest sens, alegerea unei clinici dentare de înaltă calitate, cu precadere pentru implantologie, devine o decizie vitală. La TopAltDent, situat în apropiere de cartierul SCHEII, Brașov, înțelegem aceasta necesitate și ne străduim să vă oferim cele mai bune servicii. Cu specialiștii noștri experimentați și echipamentul modern, vă asigurăm că procedurile de implantologie se desfășoară în condiții de siguranță maximă, cu rezultate excepționale. În plus, adaptabilitatea și abordarea personalizată față de fiecare pacient ne plasează în topul clinicilor dentare. Alegeți TopAltDent pentru un zâmbet perfect și o experiență plăcută!

profesionistă Implantologie SCHEII

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de SCHEII

Avantajele Implantologiei de la TopAltDent – Clinica Dentară în zona SCHEII

A alege cea mai bună Clinica Dentară, îndeosebi pentru servicii de Implantologie, are o importanță crucială în asigurarea sănătății, confortului și esteticii orale. TopAltDent situată în vecinătatea SCHEII, așteaptă cu recenzii excelente de la pacienți satisfăcuți, oferindu-vă numeroase avantaje. În primul rând, skill-urile și cunoștințele avansate ale echipei noastre vă oferă suportul necesar pentru a lua decizia cea mai bună despre tratamentul cu Implantologie. În plus, tehnologia de ultimă oră și materialele de înaltă calitate pe care le folosim în toate tratamentele noastre de Implantologie, asigură un rezultat estetic remarcabil și o durabilitate pe termen lung. În final, dar nu în ultimul rând, valorificăm în mod transparent experiența noastră bogată și recenziile excelente pentru a vă oferi încrederea și liniștea interioară că ați ales serviciul de Implantologie de cea mai înaltă calitate. Priviți recenziile noastre și vedeți pentru dvs. de ce TopAltDent este alegerea preferată pentru Implantologie în zona SCHEII.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SCHEII

Serviciile noastre stomatologice în apropierea cartierului SCHEII, Brașov

La TopAltDent, situat în apropierea cartierului SCHEII din Brașov, oferim o gamă variată de servicii stomatologice, concepute să răspundă tuturor nevoilor dvs. de îngrijire a sănătății orale. Oferim servicii precum Implant Dentar, tratamente eficiente pentru restaurarea zâmbetului dumneavoastră. Totodată, avem Tratamente dentare cu laser, o metodă minunată de a trata diverse probleme dentare fără durerea asociată cu metodele convenționale. TopAltDent este specializat și în Protetică Dentară și Radiologie Dentară, îmbunătățind în continuare gama noastră de servicii pentru a vă satisface nevoile.

Ne străduim să oferim un serviciu de înaltă calitate, punând la dispoziție și servicii de Cosmetică Dentară, pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul pe care vi-l doriți. Suntem dedicați, de asemenea, prevenirii bolilor prin Profilaxie Dentară și oferim tratamente de înaltă calitate, precum Tratament Endodontic, un tratament crucial pentru salvarea dinților afectați de carii sau de alte probleme.

Clinica noastră include și servicii specializate de Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție, asigurându-ne că pacienții noștri beneficiază de îngrijirea orală completă de care au nevoie pentru a-și păstra zâmbetul frumos și sănătos. Am dezvoltat o reputație pentru calitatea excelentă a serviciilor noastre, iar pacienții noștri din cartierul SCHEII din Brașov ne apreciază pentru profesionalismul și dedicația noastră față de nevoile lor.

FAQ - Implantologie in SCHEII

1. Ce servicii oferă Clinica TopAltDent în cartierul SCHEII din Brașov?

Clinica noastră oferă o gamă largă de servicii stomatologice, toate realizate cu un nivel înalt de profesionalism și grijă pentru pacienți. Oferim Implantologie Dentară, Tratamente Dentare cu Laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, și Cosmetică Dentară, precum și profilaxie dentară, tratamente endodontice și servicii de parodontologie, ortodonție, odontologie, și pedodonție. Scopul nostru este să asigurăm că toți pacienții noștri beneficiază de un tratament dentar de calitate într-un mediu confortabil.

2. Ce este Implantologia Dentară și este oferită la TopAltDent?

Da, oferim servicii de Implantologie Dentară la TopAltDent. Implanturile dentare sunt soluții moderne pentru înlocuirea dinților lipsă. Acestea sunt fixate chirurgical în osul maxilar, oferind un suport stabil pentru dinții artificiali. Sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc un zâmbet natural și funcțional. Puteți afla mai multe despre acest serviciu pe website-ul nostru.

3. Cum ajută Profilaxia Dentară la prevenirea problemelor dentare?

Profilaxia dentară include o serie de tratamente preventivă destinate să mențină dinții sănătoși și să prevină dezvoltarea bolilor dentare. Aceasta poate include curățarea profesională a dinților, aplicarea de fluor, examinarea dentară periodică. Profilaxia dentară joacă un rol esențial în menținerea sănătății orale și poate fi benefică atât pentru copii, cât și pentru adulți. Pentru mai multe informații, vizitați pagină noastră de profilaxie dentară.

4. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic, cunoscute și sub numele de tratament de canal, este necesar atunci când pulpa dintelui este afectată de o boală sau leziune gravă. Acesta elimină infecția și protejează dinte de mai multe infecții în viitor. Pentru mai multe informații despre tratamentul endodontic și când este necesar, vizitează pagina noastră de informații endodontice.

5. Oferiți tratamente dentare cu laser la TopAltDent?

Da, oferim tratamente dentare cu laser la TopAltDent. Acestea sunt non-invazive și pot fi folosite pentru o serie de tratamente, inclusiv tratarea cariilor, albirea dinților și tratamentul afecțiunilor parodontale. Pentru mai multe informații, puteți vizita pagina noastră despre avantajele tratamentului cu laser.

Link-uri

Implantologie SCHEII