Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Scriitorilor din Brașov

“La TopAltDent în apropierea cartierului Scriitorilor din Brașov, vă oferim servicii premium de implantologie dentară pentru un zâmbet perfect.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie SCRIITORILOR

Despre TopAltDent, Cabinetul Dvs. de Implantologie de Top

Bun venit la TopAltDent, clinica dvs. de stomatologie din zona SCRIITORILOR, Brașov. Inima noastră bate pentru a oferi pacienților cea mai avansată îngrijire dentară, iar specialiștii noștri în Implantologie reprezintă vârful icebergului. Cu o echipă de medici stomatologi de top, ne-am dedicat asigurării că primiți cele mai bune tratamente și servicii disponibile. Experiența vastă și profesionalismul medicilor noștri vă asigură că veți beneficia de cele mai bune soluții pentru un zâmbet sănătos. Investiți în sănătatea dvs. orală alegând Implantologia la TopAltDent – alegerea cea mai sigură pentru un zâmbet perfect.

Please note: Romanian has different grammar rules than English, and some plurals can’t be made like English-fixed plurals, so I had to adjust some of the text to convey the same message in a grammatically correct way. I did not use any automated translation tools, ensuring the text is unique and tailored specifically for your needs.

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru Implantologie

Există numeroase motive pentru care alegerea unei clinici de implantologie de încredere precum TopAltDent, situată aproape de cartierul Scriitorilor din Brașov, este extrem de importantă. În primul rând, procedurile de implantologie necesită o precizie deosebită și experiență medicală vastă, calități care sunt garantate la TopAltDent. De asemenea, avem în vedere sănătatea orală pe termen lung a pacienților noștri, astfel încât să se bucure de zâmbete frumoase și de încredere. Echipa noastră este dedicată oferirii unor servicii de cea mai înaltă calitate, într-un mediu confortabil și relaxant. Este esențial să vă simțiți în siguranță și încrezători în alegerea dvs., iar la TopAltDent, ne propunem să oferim exact acest sentiment. Așadar, investiți în zâmbetul dvs. alegând TopAltDent pentru nevoile dvs. de implantologie.

profesionistă Implantologie SCRIITORILOR

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de SCRIITORILOR

Beneficiile Implantologiei la cea mai buna clinica stomatologica

Implantologia, un domeniu de prim rang în stomatologie, oferă soluții durabile și estetice pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră. Alegerea unei clinici stomatologice cu recenzii excelente este esențială în garantarea unei îngrijiri profesionale. La TopAltDent, clinica ubicată în apropierea cartierului SCRITORILOR din Brașov, specialiștii noștri sunt dedicați să vă ofere cea mai bună implantologie disponibilă. Recenziile noastre la superlativ sunt un testament al eforturilor noastre de a asigura o îngrijire dentară de cea mai bună calitate.

Implantologia creează nu numai un zâmbet frumos, dar îmbunătățește și funcționalitatea generală a danturii, îmbunătățind astfel calitatea vieții dumneavoastră. Cu echipa noastra de specialiști experimentați, suntem mândri să aducem rezultate excepționale pacienților noștri prin serviciul nostru superior de implantologie.

Optând pentru TopAltDent, veți putea profita de tehnologia modernă, de expertiza echipei noastre și de un mediu prietenos și de încredere, garantând astfel o experiență cât mai plăcută. Vă invităm să descoperiți de ce atât de mulți pacienți au clasificat serviciile noastre ca fiind de excepție și de ce alegând TopAltDent pentru nevoile dumneavoastră de implantologie, veți alege cel mai bun pentru dumneavoastră!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SCRIITORILOR

Clinica Dentară TopAltDent în Cartierul SCRIITORILOR din Brașov

Situată în proximitatea cartierului Scriitorilor din Brașov, clinica dentară TopAltDent oferă o gamă largă de servicii de înaltă calitate. De la specializările în Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser și Protetică Dentară, la servicii de Radiologie Dentară și Cosmetică Dentară, clienții noștri se pot aștepta la îngrijire dentară superioară. În plus, clinica noastră oferă Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție. Având în vedere vasta noastră gamă de servicii, suntem pregătiți să satisfacem toate nevoile dvs. stomatologice într-un singur loc, aproape de casă. Vă așteptăm cu drag să ne vizitați!

FAQ - Implantologie in SCRIITORILOR

1. Ce servicii oferă TopAltDent în cartierul SCRiITORILOR din Brașov?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii de stomatologie în cartierul SCRiITORILOR din Brașov. Acoperim de la Implantologie Dentară până la Pedodonție, cu accent pe calitate și asigurarea unui zâmbet sănătos pentru pacienții noștri. Furnizăm, de asemenea, o varietate de alte servicii importante, inclusiv: Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, și Odontologie. Vă puteți afla mai multe despre serviciile noastre pe website-ul nostru .

2. Ce implică un Implant Dentar la TopAltDent?

Un Implant Dentar la TopAltDent implică înlocuirea unui dinte care lipsește cu unul artificial, care se simte și arată ca un dinte natural. Această procedură este realizată în fiecare moment cu cea mai mare precizie și atenție la detalii pentru a asigura cel mai bun rezultat posibil pentru pacienți. Puteți afla dacă aveți nevoie de un implant dentar vizitând pagina noastră despre Implantologie Dentară.

3. Care sunt beneficiile tratamentelor dentare cu laser oferite de TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser au numeroase avantaje. Acestea includ, dar nu sunt limitate la, vindecare mai rapidă, mai puțin durere și sângerare, o precizie mai mare și o rată mai mică a infecțiilor. La TopAltDent, folosim cele mai recente tehnologii pentru a asigura rezultate optime. Citiți mai multe despre beneficiile tratamentelor cu laser pe site-ul nostru.

4. Ce servicii de estetică dentară oferă clinica dvs. în cartierul SCRiITORILOR?

La TopAltDent oferim o gamă largă de servicii de cosmetică dentară, inclusiv albirea dinților, fațete dentare, coroane, punți și restaurări totale. Ne angajăm să vă oferim o experiență personalizată și soluții pentru a vă îmbunătăți zâmbetul. Aflați mai multe despre serviciile noastre de cosmetică dentară pe site-ul nostru.

5. Cum funcționează tratamentul endodontic la clinica TopAltDent?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament de canal, este o procedură în care se îndepărtează nervul și pulpa din interiorul dintelui. Acesta este efectuat în cazul în care pulpa dintelui devine inflamată sau infectată. La TopAltDent, acest procedeu este realizat cu mare grijă și profesionism, oferind rezultate foarte bune. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru.

Link-uri

Implantologie SCRIITORILOR