Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Stupini din Brașov

Vă oferim servicii de top în implantologie la clinica noastră TopAltDent din apropierea cartierului Stupini, Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie STUPINI

Descoperiți TopAltDent – Clinica de Implantologie cu cei mai experimentați doctori

Situată în apropiere de cartierul Stupini din Brașov, clinica noastră dentară TopAltDent se mândrește cu o echipă formată din medici stomatologi profesioniști și extrem de experimentați. Sunt experți în Implantologie, oferind soluții eficiente pentru toate nevoile dvs. dentare. La TopAltDent, promovăm calitatea și grija pentru pacienți, astfel încât fiecare vizită la clinica noastră să fie o experiență plăcută și liniștitoare. Abordăm fiecare caz cu atenție, grija și răbdare, la fel suntem dedicați să oferim soluții eficiente pentru zâmbetul dvs. Avem tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă restabili și a menține sănătatea orală. Alegeți TopAltDent pentru un zâmbet perfect!

Importanța alegerii unei clinici de înaltă calitate pentru Implantologie

În secolul nostru, în care zâmbetul reprezintă cartea noastră de vizită, alegerea unei clinici dentare de înaltă calitate pentru Implantologie este o decizie esențială. TopAltDent, situată în apropiere de cartierul Stupini din Brașov, este locul ideal pentru a obține rezultatele pe care le meritați. În clinică, combinăm profesionalismul, tehnologia modernă și experiența în spectrul larg al stomatologiei pentru a vă oferi o îngrijire dentară excelentă. În plus, avem o echipă de medici experimentați și dedicat morfologiei unice a fiecărui pacient, lucru care ne permite să aplicăm cele mai bune practici în Implantologie. La TopAltDent, privim sănătatea orală cu seriozitate, însă avem grijă să creăm o atmosferă confortabilă pentru fiecare pacient. Alegeți calitatea, alegeți TopAltDent pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

profesionistă Implantologie STUPINI

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de STUPINI

Pentru cea mai bună implantologie, alegeți TopAltDent!

Toate avantajele unei implantologii de înaltă calitate sunt la îndemâna dumneavoastră când alegeți TopAltDent, o clinică stomatologică de top în apropiere de cartierul Stupini, în Brașov. Este vital să alegeți o clinică cu recenzii foarte pozitive pentru a vă asigura că veți primi cele mai bune servicii posibile. În ceea ce privește implantologia, cuvântul de ordine este calitatea: o tehnică bine executată nu numai că îmbunătățește estetica danturii, dar asigură funcționalitatea optimă a acesteia și o durată lungă de viață. Implanturile dentare oferite de TopAltDent sunt soluția ideală pentru a înlocui dinții lipsă, restaurând nu numai forma și funcția naturală a danturii, dar și încrederea în zâmbetul dumneavoastră. Cu TopAltDent, sanatatea și frumusețea zâmbetului tău sunt în mâini de încredere și profesionale.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de STUPINI

Servicii stomatologice superior la TopAltDent în cartierul STUPINI, Brașov

La TopAltDent, ne mândrim cu faptul că oferim o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate în zona STUPINI din Brașov. Suntem specializați în Implant Dentar, oferind soluții de ultimă oră pentru înlocuirea dinților lipsă. Avem experiență în Tratamente dentare cu laser, o metodă eficientă și mai puțin invazivă pentru tratamentul problemelor dentare. Domeniul nostru de servicii se extinde și la Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, și Profilaxie Dentară.

Fie că aveți nevoie de un Tratament Endodontic complex, sau aveți nevoie de asistență specializată în domeniul Parodontologie, echipa noastră de profesioniști este gata să vă ajute cu servicii de calitate superioară. De asemenea, oferim servicii de Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție pentru a asigura că fiecare membru al familiei are un zâmbet sănătos și strălucitor.

La TopAltDent, investim în tehnologii de vârf și ne actualizăm constant cunoștințele pentru a vă oferi cele mai bune servicii stomatologice din STUPINI, Brașov. Vă așteptăm în clinica noastră!

FAQ - Implantologie in STUPINI

1. Ce servicii de implantologie oferă TopAltDent în cartierul Stupini, Brașov?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii de implantologie dentară pentru rezidenții din cartierul Stupini, Brașov. Acestea includ implanturi dentare permanente care oferă un zâmbet natural și funcționalitate îmbunătățită. De asemenea, oferim tratament endodontic, care poate fi mai bine înțeles aici. Clinica noastră folosește cele mai recente tehnici și echipamente, asigurând astfel cele mai bune rezultate posibile pentru pacienții noștri.

2. Ce servicii de profilaxie dentară sunt disponibile la clinica dvs. din apropierea cartierului Stupini, Braşov?

La TopAltDent, înțelegem importanța profilaxiei dentare pentru un zâmbet sănătos. Prin urmare, oferim o serie de servicii de profilaxie detaliate aici, inclusiv curățare profesională, fluorizare și ședințe educative pentru a învăța pacienții despre igiena orală adecvată.

3. Oferiți servicii de ortodonție la TopAltDent în apropierea cartierului Stupini, Braşov?

Da, la TopAltDent oferim servicii de ortodonție, inclusiv aparate dentare metalice sau cu safir, pentru a îmbunătăți alinierea și ocluzia dinților. Ne dedecăm furnizării celei mai bune îngrijiri ortodontice, detalii pe această pagină.

4. Cum pot beneficia de tratamentele dentare cu laser de la clinica dvs. din Stupini, Braşov?

Tratamentele dentare cu laser au multiple beneficii, pe care le puteți descoperi aici. Ele includ eficientizarea procedurilor dentare, reducerea sângerărilor, a inflamațiilor și a durerii post-operatorii. Pentru a beneficia de aceste tratamente la TopAltDent, puteți lua legătura cu noi pentru a programa o consultație.

5. Ce servicii de pedodonție oferiți la TopAltDent în apropierea cartierului Stupini, Brașov?

La TopAltDent ne preocupă sănătatea orală a celor mici. În consecință, oferim pedodonție – îngrijire orală specializată pentru copii. Acest ghid detaliază serviciile noastre, care includ controale regulate, curățare profesională, tratamentul cariilor dentare la copii și multe altele.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp