Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Tractorul din Brașov

“Bine ati venit la TopAltDent, locul unde expertiza inalta in implantologie transforma zambetele in zona TRACTORUL, Brasov!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie TRACTORUL

Implantologie de Top La TopAltDent, Clinica Noastră de Stomatologie

Situată în apropierea cartierului Tractorul din Brașov, clinica noastră stomatologică, TopAltDent, adună sub același acoperiș cei mai profesioniști și experimentați medici dentiști, oferindu-vă cele mai bune servicii. Misiunea noastră este de a vă ajuta să zâmbiți din nou cu încredere și confort. Focus-ul nostru principal este Implantologie, unde îmbinăm competența, pasiunea și tehnologia pentru a vă oferi cele mai bune rezultate. Cu TopAltDent, sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră sunt întotdeauna pe primul loc. Vă așteptăm în clinica noastră pentru a beneficia de servicii stomatologice de cea mai bună calitate!

Importanța alegerii unei clinici dentare potrivite pentru Implantologie

În alegerea unei clinici dentare pentru implantologie, considerentele dvs. ar trebui să treacă dincolo de conveniența locației și a costului. Calitatea procedurii de implant, experiența și competența medicului dentist, precum și nivelul de comfort și de atenție oferit pacientului, toate acestea joacă un rol crucial în eficacitatea și succesul rezultatului final. În Clinica noastră TopAltDent, situată aproape de cartierul TRACTORUL din Brașov, ne concentrăm pe oferirea unui tratament personalizat și atenționat pentru fiecare pacient. Cu echipamentul nostru de ultimă generație, personalul nostru specializat și abordarea noastră axată pe pacient, înclinăm balanța în favoarea unui zâmbet sănătos și superb. Nu compromiteți calitatea când vine vorba de sănătatea dvs. orală și alegeți o clinică de încredere pentru implantologie, alegeți TopAltDent.

profesionistă Implantologie TRACTORUL

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de TRACTORUL

Beneficiile alegerii celei mai bune Implantologie

Alegerea celei mai bune Implantologie, ca cea oferită de TopAltDent în apropierea cartierului TRACTORUL din Brașov, prezintă multiple beneficii. Implanturile dentare de calitate superioară pot reda frumusețea naturală a zâmbetului, îmbunătățesc funcționalitatea dentiției și îmbunătățesc calitatea generală a vieții. Fără a compromite dinții adiacenți, implanturile dentare rămân fixe în gură și imită sentimentul natural al dinților proprii. În plus, o clinică stomatologică cu recenzii pozitive, precum TopAltDent, garantează un nivel ridicat de profesionalism și servicii de calitate. Decizia de a alege o clinică dentară înalt calificată este esențială pentru o experiență pozitivă și rezultate durabile. Astfel, pentru a beneficia de cele mai bune servicii de Implantologie, alegeți TopAltDent, clinica dentară de top din cartierul TRACTORUL.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de TRACTORUL

Servicii Dentare de Top la TopAltDent aproape de Cartierul TRACTORUL în Brașov

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii dentare de calitate superioară rezidenților din Cartierul TRACTORUL și împrejurimi. Printre specialitățile noastre se numără Implantologia Dentară, care vă oferă posibilitatea de a înlocui un dinte pierdut cu unul care să arate și să funcționeze la fel ca originalul. Serviciile noastre includ și Tratamente Dentare cu Laser, o metodă modernă și puțin invazivă de a trata diferite probleme dentare.

Avem, de asemenea, un departament specializat în Protetică Dentară, care se ocupă cu refacerea și îmbunătățirea zâmbetului dumneavoastră. În centrul nostru, pacientele pot beneficia și de Cosmetică Dentarăpentru un zâmbet strălucitor și sănătos.

Oferim, de asemenea, Profilaxie Dentară pentru a menține gura dumneavoastră sănătoasă și pentru a preveni apariția bolilor dentare. Centrul nostru este echipat cu cele mai noi tehnologii în materie de Radiologie Dentară, oferindu-vă imagini clare și precize ale gurii dumneavoastră pentru un diagnostic temeinic și exact.

Echipa noastră este specializată și în Parodontologie pentru a vă ajuta să combateți boli ale gingiilor și structurilor de susținere a dinților. Puteți conta pe noi și pentru servicii de Ortodonție pentru a avea dinți drepți și un zâmbet armonios.

Oferim servicii specializate de Odontologie pentru a vă ajuta să spuneți adio durerosilor dureri de dinți, precum și Pedodonție pentru a asigura sănătatea orală a celor mici.

La TopAltDent, ne mândrim prin calitatea serviciilor noastre, iar satisfacția dumneavoastră este întotdeauna prioritatea noastră numărul unu. Vă așteptăm în Clinica noastră situată lângă Cartierul TRACTORUL în Brașov.

FAQ - Implantologie in TRACTORUL

1. Ce servicii de implant dentar oferă clinică dvs. în cartierul TRACTORUL din Brașov?

La TopAltDent, oferim servicii de implantologie dentară moderne, eficiente și sigure. Implanturile dentare sunt o soluție excelentă pentru înlocuirea dinților lipsă, oferind un aspect natural și funcționalitate completă. Oferim de asemenea consultări și evaluări gratuite pentru a determina cel mai bun plan de tratament pentru nevoile dvs. individuale. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina noastră: [ce oferă un implant dentar](https://topaltdent.ro/proteza-dentara-sau-implant/)

2. Oferiți tratamente dentare cu laser în cartierul TRACTORUL din Brașov?

Da, la TopAltDent oferim tratamente dentare cu laser. Această tehnologie avansată ne ajută să efectuăm proceduri cu mai puțină durere, sângerare și timp de recuperare pentru pacienți. Este ideal pentru multe tipuri de tratamente, inclusiv tratament endodontic și parodontologie. [Aflați mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/)

3. Ce tipuri de servicii de protetică dentară oferă TopAltDent în cartierul TRACTORUL din Brașov?

Clinica noastră oferă o gamă largă de servicii de protetică dentară, de la coroane și punți la proteze dentare complete sau parțiale. Folosim materiale de înaltă calitate și tehnologii de ultimă oră pentru a crea proteze care se potrivesc perfect și arată natural. [Descoperă mai multe despre protetică dentară aici](https://topaltdent.ro/protetica-dentara-solutii-moderne-pentru-zambetul-tau/)

4. Care sunt serviciile dvs. de cosmetică dentară și cum mă pot ajuta să îmbunătățesc zâmbetul meu în cartierul TRACTORUL din Brașov?

TopAltDent oferă o gamă variată de servicii de cosmetică dentară, de la albirea dinților, la fațete dentare și reconstrucții complete ale zâmbetului. Cu ajutorul acestor tehnici moderne, putem transforma aspectul dinților deteriorați sau decolorați, oferindu-vă zâmbetul pe care vi l-ați dorit întotdeauna. [Vezi ce trebuie să iei în considerare înainte de a te decide pentru un tratament](https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/)

5. Cum ajută profilaxia dentară la prevenirea problemelor dentare în cartierul TRACTORUL din Brașov?

Profilaxia dentară este esențială pentru a menține un zâmbet sănătos. Aceasta include curățarea profesională a dinților pentru a îndepărta placa dentară și tartrul, precum și instruirea în tehnici adecvate de periaj și folosirea aței dentare acasă. Prin profilaxie dentară se pot preveni probleme precum cariile sau parodontoza. [Citeste mai multe despre importanța profilaxiei dentare](https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/)

Link-uri

Implantologie TRACTORUL