Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Implantologie în apropierea cartierului Triaj din Brașov

“La TopAltDent, în apropiere de cartierul TRIAJ din Brașov, suntem specialiști în implantologie, oferim servicii de calitate superioară pentru a vă reda zâmbetul perfect.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Implantologie TRIAJ

TopAltDent: Dentistry Clinic de top în Brasov

TopAltDent, situată în imediata apropiere a cartierului TRIAJ din Brașov, este recunoscută pentru echipa sa de doctori în domeniul stomatologic, experți și profesioniști. Suntem dedicați oferirii de servicii stomatologice la cele mai înalte standarde. Fiecare dintre medicii noștri are o pregătire solidă și este specializat în domenii diverse, inclusiv în implantologie. Implantologia este una dintre specialitățile în care excelm la TopAltDent, aducând zâmbetul pe fața multor pacienți care ne trec pragul. Veniți să descoperiți rezultatele impresionante ale muncei noastre. Încrederea și satisfacția pacienților sunt pe primul loc pentru noi. Forta noastră este echipa profesionistă și dedicată, iar obiectivul nostru este să oferim fiecărui pacient un zâmbet sănătos și strălucitor. Vă așteptăm la clinica noastră pentru a vă convinge de calitatea serviciilor noastre!

De ce este esențial să alegi o clinică de încredere pentru Implantologie?

În momentul în care sănătatea orală necesită un tratament complex precum implantologia, alegerea unei clinici dentare de încredere precum TopAltDent devine imperativă. Clinica noastră, situată aproape de cartierul TRIAJ din Brașov, oferă soluții de calitate superioară, atât din punct de vedere tehnic, cât și uman. Avem medici dentisti cu o vastă experiență și cu pregătire constantă în domeniul implantologiei. Utilizăm echipamente și tehnologii de ultimă generație, astfel încât procedurile să fie cât mai eficiente și mai puțin invazive pentru pacienți. Este foarte important să alegi o clinică bună pentru Implantologie, pentru că numai așa te poți asigura că tratamentul tău este în mâini sigure și experte, iar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor. Alege TopAltDent pentru un zâmbet sănătos și un tratament de calitate superioară!

profesionistă Implantologie TRIAJ

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Implantologie in apropiere de TRIAJ

Beneficiile alegerii celei mai bune implantologie la TopAltDent

Optarea pentru cea mai bună implantologie este vitală pentru a vă asigura starea ideală a sănătății dentare. Cabinetul stomatologic TopAltDent din cartierul TRIAJ în Brașov vă prezintă un nivel superior al tratamentelor de implantologie. Experiența vastă a specialiștilor noștri asigură proceduri rapide, eficiente și, cel mai important, cu durere minimă. Implantologia de top pe care o oferim nu oferă numai un zâmbet perfect, dar și o încredere în sine îmbunătățită. Alegând un cabinet stomatologic cu recenzii de calitate superioară, vi se garantează un tratament individualizat, profesional și învăluitor, care asigură rezultate de neegalat. Acordați-vă încrederea în mâinile noastre la TopAltDent și beneficiați de cele mai eficiente servicii de implantologie în cartierul TRIAJ, la Brașov.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de TRIAJ

Servicii stomatologice de calitate superioară la TopAltDent, aproape de cartierul TRIAJ, Brasov

La clinica stomatologică TopAltDent, situată în apropierea cartierului TRIAJ, Brasov, suntem mândri să oferim o gamă largă de servicii de calitate superioară. Dacă aveți nevoie de un Implant Dentar, sau Tratamente dentare cu laser, vă putem ajuta cu servicii profesionale și eficiente. De asemenea, oferim Protetică Dentară de înaltă calitate, precum și Radiologie Dentară pentru a vă asigura că zâmbetul dumneavoastră este la cele mai înalte standarde de sănătate. Pentru cei care doresc să își îmbunătățească aspectul zâmbetului lor, oferim Cosmetică Dentară, iar pentru îngrijirea generală a sănătății orale, recomandăm Profilaxie Dentară. Pentru tratamente mai complexe, avem experți în Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție și Odontologie. Pentru cei mai tineri pacienți, avem specialiști în Pedodonție gata să le ofere cele mai bune tratamente posibile. Alegând TopAltDent, alegeți calitatea și profesionalismul!

FAQ - Implantologie in TRIAJ

1. Ce servicii oferă clinica dentară TopAltDent din apropierea cartierului TRIAJ în Brașov?

Clinica noastră stomatologică TopAltDent, localizată în apropiere de cartierul TRIAJ, în Brașov, oferă o gamă largă de servicii, cum ar fi implantologia dentară, tratamentele dentare cu laser, protetica dentară, radiologia dentară, cosmetica dentară, profilaxia dentară, tratamentul endodontic, parodontologia, ortodonția, pedodonția și odontologia. Vă invităm să consultați pagina cu serviciile noastre pentru mai multe informații.

2. De ce ar trebui să aleg implantul dentar la TopAltDent?

La TopAltDent, realizăm implanturi dentare de înaltă calitate pentru a vă restabili zâmbetul și funcționalitatea dentară. Echipa noastră de medici experimentați utilizează tehnologii avansate pentru a se asigura că procedura este făcută eficient și fără durere. Totodată, ne dedicăm oferirii unui mediu confortabil și sigur pentru pacienții noștri.

3. Cum funcționează tratamentele dentare cu laser la TopAltDent?

La TopAltDent, folosim tehnologia laser pentru a realiza diverse tratamente dentare. Laserul poate fi folosit pentru a trata cariile, pentru tratamentele parodontale sau chiar pentru albirea dinților. Procedura este minim invazivă, mai puțin dureroasă și duce la o recuperare rapidă.

4. Cum mă poate ajuta TopAltDent cu profilaxia dentară?

Profilaxia dentară este esențială pentru menținerea unei sănătăți orale optime. La TopAltDent, oferim servicii de profilaxie dentară care includ de la o curățare profesională a dinților, până la consiliere pentru o îngrijire orală adecvată acasă.

5. Oferiți servicii de ortodonție pentru copii la TopAltDent?

Da, la TopAltDent oferim servicii de ortodonție atât pentru adulți, cât și pentru copii. Avem specialiști în pedodonție și ortodonție pregătiți să ofere cea mai bună îngrijire pentru sănătatea orală a întregii familii.

Link-uri

Implantologie TRIAJ