Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.

Tot ce trebuie să știi despre sistemul All on 4 / All on 6

implant dentar sistem all on 4 / all on 6

Lipsa dentiței, fie ea parțială sau totală, datorată degradării dinților, problemelor congenitale sau accidentelor, afectează profund calitatea vieții noastre. 

Pe lângă aspectul estetic și cel alimentar, stoparea acestor procese este importantă pentru a evita deteriorarea maxilarului.

 Când lipsesc dinți, sunt afectate multe aspecte ale vieții noastre. Masticația este incorectă, pot apărea deformări ale formei feței și pot apărea probleme de vorbire.

Atunci când te confrunți cu probleme dentare dificile capacitatea de a comunica cu ceilalți este foarte afectată. Cu toții știm cât de importante sunt conexiunile cu ceilalți pentru starea noastră de bine.

Noi, la Topaltdent, sunt extrem de conștienți de impactul pe care o dantură precară îl are asupra calității vieții pacienților noștri.

Medicii noștri sunt calificați și pregătiți pentru a vă oferi soluții de tratament, personalizate pe nevoile voastre.

Astfel, clinica noastră oferă accesul la una dintre cele mai revoluționare tehnici de implantare: sistemul All on 4 / All on 6.

Mai departe veți afla avantajele acestei tehnici și veți primi răspunsuri la cele mai importante întrebări pe care știm că le aveți.

Ce presupune o protezare permanentă în doar 24 de ore?

Un implant dentar reprezintă, de fapt, un înlocuitor pentru rădăcina unui dinte lipsă. Implanturile dentare permit atașarea unor lucrări protetice astfel, cu ajutorul acestora, poți beneficia atât de funcționalitatea completă a danturii, cât și de estetica acesteia.

Sistemul Fast &Fixed este revoluționar pentru că reprezintă o metodă rapidă de reconstrucție totală a danturii într-un timp foarte scurt. 

unnamed 26

Această tehnică presupune implantarea a 4 sau 6 implanturi pe arcadă,  printr-o singură intervenție. 

Astfel, doar într-o singură zi vei avea parte de dinți funcționali, fără durere și cu o procedură minim invazivă, care reunește cele mai importante progrese tehnologice în domeniul medicinii dentare. 

vezi și  Cauze, tratament și consecințe ale bruxismului

O dată implantul integrat în os, se va aplica dentițiafixă temporară, ulteior schimbată cu cea definitivă.

Această tehnică presupune implantarea a 4 sau 6 implanturi pe arcadă,  printr-o singură intervenție. 

Astfel, doar într-o singură zi vei avea parte de dinți funcționali, fără durere și cu o procedură minim invazivă, care reunește cele mai importante progrese tehnologice în domeniul medicinii dentare. 

O dată implantul integrat în os, se va aplica dentițiafixă temporară, ulteior schimbată cu cea definitivă.

Ce presupune sistemul de implantare All on 4 / All on 6?

În primul rând acesta reprezintă o opțiune de tratament care îți oferă ceea ce nu credeai că este posibil până acum: ”dinți în 24 de orei”. 

Știm, pare ireal, știind ce însemna până acum pierdere dinților sau implantarea graduală a câte un dinte.

Datorită acestei tehnologii moderne, pacienții nu mai trebuie să petreacă perioade mai lungi fără dinți, pentru că intervenția se face într-o singură zi, iar la câteva ore de la intervenție, aceștia pot mânca cu noua lor dantură temporară, dar fixă. 

Procedura ne permite astfel să înlocuim o arcadă întreagă doar cu 4 sau 6 implanturi, în funcție de arcadă vizată și de pierderea dentară.

unnamed 27

Avantajele sistemului All on 4 / All on 6

 • În primul rând acesta evită grefarea osoasă mai invazivă și timpul de recuperare este mult mai rapid, cu costuri mult mai mici decât alte tehnici de implantare.
 • Crearea acestor implanturi nu presupune intervenții chirurgicale ulterioare, iar materialul folosit chiar întărește osul.
 • Este o procedură rapidă și sigură
 • Este potrivit pentru o gamă largă de probleme dentare
 • Iginenizarea este simplă.
 • Nu necesită adezivi
 • Nu există durere sau fricțiune între gingii și dinți
 • Nu este necesar să evitați anumite alimente
 • Îți îmbunătățește calitatea vieții
 • Previn deteriorarea osoasă și redau structura facială normală
 • Este o soluție permanentă și nu necesită îngrijiri medicale ulterioare 
unnamed 28

 4 pași esențial și te poți bucura de o dantură perfectă”

Având în vedere că fiecare pacient este unic, planul de intervenție va fi întotdeauna personalizat. Credem cu tărie că este vital să răspundem nevoilor fiecărui pacient.

vezi și  Tehnologii Moderne în Stomatologie: Ce E Nou?

Dar, pentru a avea o imagine completă despre ce înseamnă această tehnică, vă prezentăm mai jos pașii pe care îi întreprindem în diagnosticare și apoi în intervenție.

 1. Primul pas este discuția cu medicul specialist. Radiografia este necesară pentru a stabili pașii următori. Aceasta poate fi făcută la noi în clinică
 2. Medicul și pacientul discută și stabilesc planul de tratament. Pacientul primește toate informațiile relevante despre tehnică, primește răspunsuri la toate întrebările pe care le are și va primi un plan de tratament inclusiv post intervenție.
 3. Are loc intervenția, folosind implantarea pe arcadă a 4 sau 6 implanturi în funcție de tratamentul stabilit. În următoarele 24 de ore pacientului i se aplică o dentiție fixă temporară. Pacientul va pleca acasă cu dinți noi, funcționali și ficși.
 4. Protezarea permanentă se va face după aproximativ 6 luni de la intervenție. 

Cele mai frecvente 3 întrebări legate de sistemul on 4 / All on 6

 1. Prin ce diferă acest sistem de implantarea clasică?

Implanturile tradiționale nu puteau fi făcut prin înlocuirea unei arcade. Astfel erau necesare implanturi pentru fiecare dinte. 

Motivul pentru care putem folosi 4 sau 6 implanturi este modul de implantare sub unghi mărind suprafața de implantare. Mai puține implaturi,, tratament mai puțin invaziv.

2. Este dureroasă această tehnică?

Intervenția se face sub anestezie locală, astfel încât durerea este practic inexistentă. 

După intervenție s-ar putea să simțiți un mic disconfort, dar fiind o tehnică minim invazivă, recuperarea este ușoară, iar disconfortul va dispărea în câteva zile.

 3.     Cum îngrijim dinții post tratament?

Dacă vreți să asigurați longevitate implanturilor, este necesar să mențineți dinții curații, fără placă dentară și feriți de bacterii. 

vezi și  Radiografiile dentare 3D sunt ghidul către un zâmbet sănătos!

Nereușita acestor implanturi este influențată în general de bacterii și placă dentară, care pot infecta țesutul. Astfel igiena orală corespunzătoare este esențială.

Aveți aici câteva sugestii foarte importante:

 • Spălați dinții de cel puțin 2 ori pe zi
 • Folosiți perie de dinți specială care ajunge în locurile mai greu accesibile
 • Nu folosiți pastă de dinți puternic abrazivă. 
 • Folosiți dușul bucal

Dacă vreți ca viata voastră să se îmbunătățească și probleme dentare să nu mai fie parte din grijile zilnice, Topaltdent are soluția potrivită pentru fiecare pacient.

Alege sistemul ”All on 4 / All on 6” și vei vedea cum viața ta se schimbă doar în câteva zile..

Noi răspundem permanent nevoilor clienților prin cele mai eficiente soluții. Pentru noi bunăstarea pacienților este prioritară.

Dinții sănătoși sunt un fundament esențial pentru întreaga stare de bine a organismului nostru.

0770 743 787 (Programări)

Str. Nicolae Teclu 7, Brașov

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp