Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.

ECHIPA CU 20 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN IMPLANTOLOGIE DENTARĂ!

Implanturi dentare în Brașov.

Sistemul revoluționar de implanturi Fast&Fixed.
Într-o singură ședință se extrag dinții mobili, se poziționează implantele și se realizează o lucrare provizorie fixă, așezată pasiv pe implante.

VIDEO Clinica Topaltdent

Întrebările tale își găsesc răspuns sigur la:

Program

Luni – Vineri

08.30 – 21.00

Sâmbătă

zi liberă

Duminică

zi liberă

Cost implant: 1950 - 2900 RON.
Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.

certificatele si diplomele medicilor stomatologi

Ai unul sau mai mulți dinți lipsă?

Situația poate fi mai gravă decât pare. O problemă dentară precum lipsa unui dinte poate duce în timp la resorbția osului maxilar sau mandibular, deformarea masticației, vorbirii și chiar a fizonomiei.

Iată cum îți afectează sănătatea un dinte pierdut:

La Topaltdent nu trebuie să aștepți pentru realizarea radiografiilor și pentru interpretarea rezultatelor.

Aparatul Planmeca ProMax 3D, care se găsește în clinica, are un nivel minim de radiații și eficacitate maximă, pentru ca imaginile să fie foarte clare.
Recenzii
Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Sergiu Silion medic stomatolog cu competențe în Implantologie

Sergiu-silion

La Topaltdent cazurile complexe sunt tratate de o echipă medicală cu experienţă, sub coordonarea lui Sergiu Silion, medic cu o experiență de peste 20 de ani.

Toate activitățile clinicii se desfășoară sub strictă supraveghere şi control, având responsabilitatea faţă de pacienți și asigurand un tratament de înaltă calitate.

Pentru confortul și rapiditatea efectuarii serviciilor stomatologice avem la dispoziție aparatură radiologică digitală de ultimă generație.

„Îți explicăm opțiunile de tratament care ți se potrivesc și te ajutăm să alegi soluția optimă. “

Sergiu-silion

Implantologie

Tratament profesionist pentru o calitate mai bună a vieții și un impact pozitiv asupra aspectului feței.

Cosmetică dentară

Fațete și coroane dentare cu un înalt grad de durabilitate și aspect similar dintelui natural.

Parodontologie

Tratamente minim-invazive pentru parodontoză, gingivită și alte afecțiuni parodontale.

Radiologie

Tehnologii digitale de ultimă oră pentru un diagnostic corect și imediat.

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Întrebări frecvente

Implantul dentar este procedura pentru înlocuirea dinților pierduți cu cel mai mare succes și stabilitate în timp. Dupa 5 ani, 98% din implanturi sunt fără probleme și funcționale. La 10 ani sau mai mult, procentul este de peste 95%. În general, lucrările dentare montate pe implanturi se recomandă să fie înlocuite după 10-15 ani, implanturile în sine, bine îngrijite, pot rezista “o viață”. 

Orice persoană care a pierdut cel puțin un dinte sau care pur și simplu își dorește îmbunătățirea esteticii zâmbetului.

Nu mai rău decât o extracție dentară. După operații, pacienții spun că se așteptau să fie mult mai greu și sunt surprinși că a fost într-adevăr fără durere! Au fost și câteva excepții. Important este că la sfârșitul tratamentului toți spun ca a meritat, că li s-a schimbat viața, că pot mânca, mușca, mesteca, vorbi mult mai bine.

Prima fază presupune consultația medicală și discuția cu specialistul implantolog de specialitate. Se trece apoi la ședința alocată inserării rădăcinii artificiale. Urmează perioada de osteointegrare care presupune formarea unui nou țesut osos în jurul implantului. Așteptarea va dura între 2 și 6 luni, însă vei beneficia de o lucrare provizorie. În final se trece la inserarea bontului protetic și a coroanei dentare permanente.

Vârsta nu reprezintă un impediment pentru implantul dentar. Totuși, cel mai avizat să afirme acest lucru este specialistul în implatologie. De aceea, este necesară realizarea unui scurt istoric medical pentru a fi consiliat în detaliu despre tot ceea ce urmează să întâmpinați pe parcursul tratamentului.

Principalele motive pentru care trebuie să alegi Topaltdent sunt: experiența medicilor stomatologi, număr foarte mare de intervenții realizate, orientarea către bunăstarea pacienților și profesionalismul.

Hai să rezolvăm împreună problema dinților lipsă

Programează-te pentru o consultație gratuită la medicul implantolog de specialitate. În cadrul consultației vei primi toate informațiile dorite și ți se va comunica costul total exact al tratamentului.

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp