IMPLANTURI DENTARE ÎN BRAȘOV

Alege să îți recapeți zâmbetul!

Dacă dorești un tratament premium de restaurare a danturii cu preț rezonabil, alege implanturile dentare, la clinica Topaltdent.

VIDEO Clinica Topaltdent

Întrebările tale își găsesc răspuns sigur la:

0770 743 787

Suntem deschiși și duminică!

Program zilnic

08.30 – 21.00

Ai unul sau mai mulți dinți lipsă?

Situația poate fi mai gravă decât pare. O problemă dentară precum lipsa unui dinte poate duce în timp la resorbția osului maxilar sau mandibular, deformarea masticației, vorbirii și chiar a fizonomiei.

Iată cum îți afectează sănătatea un dinte pierdut:

Pacienții ne recomandă

Rodica Mărginean
Rodica Mărginean
Read More
Doctori specialiști ca la carte! Eu mi-am refăcut mandibula la domnul Silion. Până atunci am purtat proteza mobilă, dar s-a rupt de două ori într-un an și nu puteam să mestec bine. Recomand Topaltdent!
Emilia Negoiu
Emilia Negoiu
Read More
Am făcut recent implanturi Fast & Fixed maxilar și mandibulă în aceeași zi. Nu am avut nici o durere, nici în timpul, nici după operație. Recomand cu cea mai mare căldură echipa Topaltdent.
Cătălin Istrate
Cătălin Istrate
Read More
Un dentist foarte grijuliu, care excelează în a-și liniști pacienții și oferă servicii excelente, explică ce face în fiecare pas. În plus, sejurul la munte a fost excelent. Recomand cu încredere.
Nata Osoianu
Nata Osoianu
Read More
Recomand cu mare drag dl doctor Silion! Cu ajutorul dumnealui, mi-am recăpătat zâmbetul!! Prin calmul și răbdarea de care a dat dovadă la fiecare vizită, m-a ajutat să scap de frica de a veni la dentist.

Ești pe mâini bune

La Topaltdent cazurile complexe sunt tratate de o echipă medicală cu experienţă, sub coordonarea lui Sergiu Silion, medic stomatolog cu competențe în Implantologie, cu o experiență de peste 20 de ani.

Toate activitățile clinicii se desfășoară sub strictă supraveghere şi control, având responsabilitatea faţă de pacienți și asigurand un tratament de înaltă calitate.

Pentru confortul și rapiditatea efectuarii serviciilor stomatologice avem la dispoziție aparatură radiologică digitală de ultimă generație.

„Îți explicăm opțiunile de tratament care ți se potrivesc și te ajutăm să alegi soluția optimă. “

Sergiu Silion, medic specialist cu competențe în Implantologie

Sergiu-silion

De ce Topaltdent?

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

Personalul specializat este gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Mii de clienți mulțumiți

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Întrebări frecvente

Implantul dentar este procedura pentru înlocuirea dinților pierduți cu cel mai mare succes și stabilitate în timp. Dupa 5 ani, 98% din implanturi sunt fără probleme și funcționale. La 10 ani sau mai mult, procentul este de peste 95%. În general, lucrările dentare montate pe implanturi se recomandă să fie înlocuite după 10-15 ani, implanturile în sine, bine îngrijite, pot rezista “o viață”. 

Orice persoană care a pierdut cel puțin un dinte sau care pur și simplu își dorește îmbunătățirea esteticii zâmbetului.

Nu mai rău decât o extracție dentară. După operații, pacienții spun că se așteptau să fie mult mai greu și sunt surprinși că a fost într-adevăr fără durere! Au fost și câteva excepții. Important este că la sfârșitul tratamentului toți spun ca a meritat, că li s-a schimbat viața, că pot mânca, mușca, mesteca, vorbi mult mai bine.

Prima fază presupune consultația medicală și discuția cu specialistul implantolog de specialitate. Se trece apoi la ședința alocată inserării rădăcinii artificiale. Urmează perioada de osteointegrare care presupune formarea unui nou țesut osos în jurul implantului. Așteptarea va dura între 2 și 6 luni, însă vei beneficia de o lucrare provizorie. În final se trece la inserarea bontului protetic și a coroanei dentare permanente.

Vârsta nu reprezintă un impediment pentru implantul dentar. Totuși, cel mai avizat să afirme acest lucru este specialistul în implatologie. De aceea, este necesară realizarea unui scurt istoric medical pentru a fi consiliat în detaliu despre tot ceea ce urmează să întâmpinați pe parcursul tratamentului.

Principalele motive pentru care trebuie să alegi Topaltdent sunt: experiența medicilor stomatologi, număr foarte mare de intervenții realizate, orientarea către bunăstarea pacienților și profesionalismul.

Hai să rezolvăm împreună problema dinților lipsă

Programează-te pentru o consultație gratuită la medicul implantolog de specialitate. În cadrul consultației vei primi toate informațiile dorite și ți se va comunica costul total exact al tratamentului.