Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Astra din Brașov

Descoperiți servicii de ortodonție de excepție la TopAltDent, cel mai bun cabinet stomatologic din apropierea cartierului Astra în Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție ASTRA

Clinica de stomatologie TopAltDent: Expertiză și profesionalism în Ortodonție

La clinica noastră TopAltDent, situată aproape de cartierul ASTRA din Brașov, ne străduim să oferim cele mai bune servicii din domeniul ortodonției. Cu o echipă de specialiști experimentați și profesioniști de top, ne asigurăm că fiecare pacient primește un tratament personalizat și eficient. Misiunea noastră este de a aduce zâmbete sănătoase și frumoase în viețile pacienților noștri. Combinăm tehnologia avansată cu tehnicile moderne pentru a asigura rezultatele dorite. Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de ortodonție, vizitați site-ul nostru. Fiecare zâmbet contează la TopAltDent, de aceea ne străduim să oferim cele mai bune soluții pentru toate problemele dentare. Rezultatele noastre vorbesc de la sine, iar satisfacția pacienților este mărturia noastră.

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru Ortodonție

Alegerea unei clinici de renume pentru ortodonție, precum TopAltDent, nu este doar o decizie, este un angajament pe termen lung pentru sănătatea dvs. Dentaria este esențială pentru a garanta zâmbetul dvs. strălucitor și sănătos. În cadrul clinicii noastre din apropierea cartierului ASTRA din Brașov, vă oferim nu numai experiența vastă în domeniu, dar și un serviciu personalizat pentru a îndeplini așteptările pacienților noștri. Avem o abordare inovatoare și totodată personală, respectând standardele înalte de igienă și siguranță pentru fiecare pacient. Pentru că înțelegem că fiecare pacient este unic, ne concentrăm pe furnizarea celor mai bune soluții ortodontice individualizate, pentru a vă asigura că veți avea zâmbetul perfect și încrederea de sine pe care le meritați. Alegeți TopAltDent pentru ortodonție, pentru o experiență profesională și plăcută.

profesionistă Ortodonție ASTRA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de ASTRA

Beneficiile unei Ortodonție de calitate superioară la TopAltDent

Având în vedere că zâmbetul este cartea noastră de vizită, o Ortodonție de cea mai bună calitate este vitală. La TopAltDent, localizat convenabil lângă cartierul ASTRA din Brașov, îți oferim exact acest lucru. Aici, îți poți alinia dantura și poți îmbunătăți aspectul zâmbetului tău, prin intermediul celor mai noi și moderne tehnici de Ortodonție. Transmiterea unui zâmbet sănătos și încrezător este întotdeauna esențială, atât în viața personală cât și în cea profesională. Alegerea unui cabinet stomatologic cu recenzii excelente și cu o reputație impecabilă te asigură că vei beneficia de cele mai bune servicii de Ortodonție. Noi, la TopAltDent, îți oferim acest standard înalt de calitate și punem accent pe satisfacția pacientei noștri pentru a asigura rezultate uimitoare. Încrederează-ți zâmbetul nostru și alege să investești în sănătatea ta prin TopAltDent, clinica dentară de referință lângă Astra din Brașov.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de ASTRA

Serviciile Noastre de Stomatologie Ofertate în Apropierea Cartierului ASTRA din Brașov

Bine ați venit la Clinica noastră de stomatologie TopAltDent, situată în apropiere de cartierul ASTRA din Brașov. Oferim o gamă largă de servicii dentare pentru a îndeplini toate nevoile dumneavoastră. Este locul unde tehnologia se întâlnește cu îngrijirea profesională, astfel încât zâmbetul dumneavoastră să poată străluci de sănătate.

Începând cu Implantologia Dentară, continuând cu Tratamentele Dentare cu Laser, Protetică Dentara, Radiologie Dentara, Cosmetică Dentara, Profilaxia Dentara, fiecare serviciu este acordat cu atenție și responsabilitate.

Ne specializăm și în Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție.

La TopAltDent, munca noastră este reglată de o singură regulă: Prioritatea este pacientul. Privim fiecare pacient ca o individualitate cu nevoi specifice și ne propunem să tratăm orice problemă dentară cu cele mai bune soluții și servicii. Asigurăm profesionalism, securitate și confidențialitate. Așteptăm să ne vizitați pentru a vă oferi o experiență dentară de top!

FAQ - Ortodonție in ASTRA

1. Ce servicii de ortodonție oferă TopAltDent în apropierea cartierului ASTRA din Brașov?

Serviciile noastre de ortodonție din TopAltDent sunt gândite special pentru orice tip de nevoie. Asigurăm tratamentul ortodontic atât pentru copii, cât și pentru adulți. Foarte important de menționat este faptul că oferim soluții moderne pentru corijarea problemelor de aliniament dentar, care includ, de exemplu, folosirea aparatelor dentare fixe sau mobile.

2. Ce tipuri de tratamente dentare cu laser oferește clinica dumneavoastră?

TopAltDent aduce în cartierul ASTRA cele mai noi și avansate tehnologii în domeniul stomatologiei, incluzând tratamentele dentare cu laser. Acestea sunt folosite pentru a trata diverse condiții stomatologice, precum carii dentare, inflamațiile gingivale, sau pentru a accelera procesul de vindecare în urma intervențiilor chirurgicale la nivelul cavității bucale.

3. Care sunt beneficiile protetică dentară la TopAltDent?

Protetica dentară de la TopAltDent oferă soluții moderne pentru refacerea zâmbetului. Folosim materiale de calitate superioară pentru a crea proteze dentare sau coroane care se potrivesc perfect și arată natural. Puteți citi mai multe despre aceste soluții în articolul nostru despre protetica dentară.

4. Ce fel de tratamente endodontice oferă clinica TopAltDent?

În cadrul TopAltDent, efectuăm o gamă largă de tratamente endodontice, incluzând tratamentul canalului radicular, extracțiile sau intervenții chirurgicale la nivelul rădăcinii dintelui. Mai multe informații despre aceste proceduri pot fi găsite în articolul de pe site-ul nostru.

5. Ce tipuri de implanturi dentare oferă TopAltDent?

La TopAltDent, ne mândrim cu oferirea unei game largi de opțiuni pentru implanturi dentare, adaptate la nevoile specifice ale fiecărui pacient. Fie că aveți nevoie de un singur implant dentar sau de un set complet de dinți, echipa noastră de specialiști este aici să vă ajute. Detalii despre aceste proceduri pot fi găsite în sectiunea noastră despre implant dentar.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp