Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Bartolomeu din Brașov

“TopAltDent, clinica ta de ortodonție de încredere în apropierea cartierului Bartolomeu din Brașov, te așteaptă cu servicii de calitate superioară!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție BARTOLOMEU

TopAltDent: Clinica de Ortodonție de top in Brasov

Siguranța ta orală este foarte importantă pentru noi la TopAltDent, clinica noastră de Ortodonție, situată în apropiere de cartierul Bartolomeu, în Brașov. Suntem mândri de echipa noastră de medici profesioniști și experimentați, care oferă servicii de înaltă calitate pentru a îmbunătăți sănătatea și estetica danturii tale. La TopAltDent, întotdeauna ne străduim să oferim cele mai bune servicii posibile, așadar, te așteptăm în clinica noastră pentru a cunoaște atenția, profesionalismul și dedicarea deosebită pe care le oferim fiecaruia dintre pacienții noștri. Valoarea noastră stă în oameni, în serviciile pe care le oferim și în modul în care ne tratăm pacienții. Credem că toate acestea fac diferența, astfel încât tu să te simți în siguranță și confortabil în timp ce îți îmbunătățești zâmbetul cu noi.

Importanța alegerii unei clinici de top pentru Ortodonție

Ortodonția este o ramură importantă a stomatologiei și selectarea unei clinici de înaltă calitate este vitală pentru sănătatea orală a dumneavoastră. La TopAltDent, situat în apropierea cartierului Bartolomeu din Brașov, oferim servicii de top pentru ortodonție, oferindu-vă toate condițiile pentru a vă asigura că zâmbetul dumneavoastră este perfect. O clinică de ortodonție de calitate nu doar că remediază probleme evidente cum ar fi dinții înghesuiți sau suprapuși, ci și investighează și tratează cauzele subiacente, pentru a evita apariția unor probleme ulterioare. Cu un personal dedicate și specialiști cu experiență, TopAltDent utilizează cele mai moderne tehnici și echipamente, pentru a vă oferi tratamente eficiente și confortabile. Așadar, alegerea unei clinici de ortodonție excelente cum este TopAltDent este cheia unui zâmbet sănătos și radiant.

profesionistă Ortodonție BARTOLOMEU

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de BARTOLOMEU

Ce beneficii aduce alegerea celei mai bune Ortodonții?

Alegerea unei clinici dentare cu evaluări de top, precum TopAltDent în apropiere de Bartolomeu, Brașov, este un pas esențial în îmbunătățirea sănătății orale și a încrederii în zâmbetul dvs. Ortodonția nu este doar o chestiune de estetică, dar și de sănătate orală. Practica ortodonțică de calitate poate ajuta la prevenirea unor probleme dentare și la ameliorarea celor existente, cum ar fi alinierea dinților incorectă, înghesuirea sau spațierea dinților și ocluzia necorespunzătoare. Acestea pot duce la dificultăți de masticație, vorbire sau respirație, și pot contribui la dezvoltarea cariilor și a bolilor parodontale. Beneficiind de cele mai bune servicii de Ortodonție, veți putea preveni aceste probleme, îmbunătățind în același timp aspectul zâmbetului dvs. Așadar, nu compromiteți când vine vorba de sănătatea dvs. orală; alegeți întodeauna clinica dentară cu cele mai bune recenzii și servicii de Ortodonție de top, precum TopAltDent în apropiere de Bartolomeu, Brașov.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BARTOLOMEU

Servicii Stomatologice în Cadrul Clinicii TopAltDent

Localizată în apropiere de cartierul BARTOLOMEU din Brașov, clinica noastră stomatologică, TopAltDent, oferă o gamă largă de servicii de înaltă calitate. Fie că aveți nevoie de un Implant Dentar sau de Tratamente dentare cu laser, echipa noastră de profesioniști este gata să vă ajute. Oferim, de asemenea, Proteză Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară și profilaxie dentară pentru a vă menține zâmbetul strălucitor și sănătos. Mai mult, vă oferim Tratament Endodontic, servicii de Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție pentru a asigura că toate nevoile dumneavoastră stomatologice sunt satisfăcute. Vizitați-ne astăzi și descoperiți diferența pe care o poate face clinica stomatologică TopAltDent în sănătatea dumneavoastră orală!

FAQ - Ortodonție in BARTOLOMEU

1. Ce servicii oferă clinica stomatologică TopAltDent in cartierul Bartolomeu din Brasov?

Clinica noastră TopAltDent din cartierul Bartolomeu, Brasov, oferă o gamă largă de servicii, incluzând Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Ne mândrim cu echipa noastră de medici stomatologi specializați, care vă oferă cele mai bune soluții de tratament. Puteți afla mai multe despre serviciile noastre [aici](https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/).

2. Care este importanța profilaxiei dentare?

Profilaxia dentară este esențială pentru menținerea unei sănătăți orale bune. Aceasta include curățarea regulată a dinților, utilizarea atei dentare, controalele regulate la stomatolog și curățarea profesională. Clinica stomatologică TopAltDent din cartierul Bartolomeu, Brasov, vă oferă consiliere și tratament profilactic personalizat. Mai multe detalii despre importanța profilaxiei dentare pot fi gasite [aici](https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/).

3. Cum pot fi tratate cariile dentare la clinica TopAltDent?

Tratarea cariilor dentare presupune îndepărtarea părții deteriorate a dintelui și înlocuirea acesteia cu o umplutură. La clinica stomatologică TopAltDent din cartierul Bartolomeu, Brasov, folosim tehnici moderne, eficiente și puțin dureroase, incluzând tratamentele cu laser. Puteți citi mai multe despre tratamentele noastre pentru carii [aici](https://topaltdent.ro/tipuri-de-carii-dentare-si-tratament/).

4. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic, cunoscut mai bine sub numele de „tratarea canalului”, este necesar atunci când pulpa dintelui este infectată sau inflamată. La clinica stomatologică TopAltDent din cartierul Bartolomeu, Brasov, oferim acest tratament sub îndrumarea unei echipe de specialiști. Găsiți mai multe informații despre tratamentul endodontic [aici](https://topaltdent.ro/cum-functioneaza-tratamentul-endodontic-tot-ce-trebuie-sa-stiti/).

5. Ce este parodontologia și cum poate contribui la sănătatea mea orală?

Parodontologia este ramura medicinei dentare care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor parodontale, precum gingivita și parodontita. La clinica stomatologică TopAltDent din cartierul Bartolomeu, Brasov, avem specialiști în parodontologie care vă pot ajuta să mențineți sănătatea gingiilor. Aflați mai multe detalii [aici](https://topaltdent.ro/parodontologia-cum-sa-aveti-grija-de-sanatatea-gingiilor-dvs/).

Link-uri

Ortodonție BARTOLOMEU