Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Blumana din Brașov

Experiență remarcabilă în Ortodonție vă așteaptă la Clinica noastră TopAltDent, în apropiere de cartierul BLUMANA, Brasov. Asigură-ți zâmbetul perfect!

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție BLUMANA

TopAltDent – Clinica de stomatologie cu oamenii de specialitate

Cu o poziționare strategică în apropiere de cartierul Blumana din Brașov, Clinica de stomatologie TopAltDent reprezintă alegerea potrivită pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului tău. În cadrul clinicii noastre, te poți bucura de servicii de înaltă calitate, oferite de o echipă de medici extrem de profesioniști și experimentați. Ei sunt specializați în diversele ramuri ale stomatologiei, punând un accent deosebit pe ortodonție. Datorită competenței și dedicării lor, precum și echipamentului de vârf cu care este dotată clinica noastră, poți avea încredere că vei beneficia de tratamente eficiente, realizate cu maximă atenție și respect pentru confortul tău. Alege TopAltDent pentru un zâmbet sănătos și o experiență plăcută la medicul dentist!

Pentru ce să alegeți o clinică de top pentru ortodonție?

Ortodonția este o specialitate medicală complexă care necesită atenție și măiestrie pentru a asigura rezultate excepționale. De aceea, alegerea unei clinici de încredere și cu experiență este de o importanță crucială. TopAltDent este clinica de ortodonție prestabilă în apropiere de cartierul BLUMANA din Brașov, ce se numără printre cele mai bune în domeniu. Cu o echipă de medici specializați și tehnologie de ultimă oră, TopAltDent asigură soluții ortodontice superioare, personalizate nevoilor fiecărui pacient. Suntem dedicați să oferim o experiență medicală excepțională, unde confortul, siguranța și satisfacția pacienților noștri sunt pe primul loc. Așadar, atunci când alegeți TopAltDent, alegeți calitate, profesionalism și rezultate ce vor aduce zâmbetul perfect pe care vi l-ați dorit întotdeauna.

profesionistă Ortodonție BLUMANA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de BLUMANA

Beneficiile alegerii unei Ortodonție de top

Ortodonția este o specializare importantă în cadrul stomatologiei, preocupată de corectarea dinților și maxilarelor poziționate incorect. A alege cea mai bună clinică de ortodonție, precum TopAltDent, din apropierea cartierului BLUMANA din Brasov, îți poate aduce benefiții substanțiale. În primul rând, un tratament ortodontic eficient te ajută să ai un zâmbet armonios, sporindu-ți încrederea în sine. În al doilea rând, un zâmbet drept îți îmbunătățește sănătatea orală, prevenind apariția unor probleme dentare pe termen lung. În al treilea rând, una din cele mai bune clinici de ortodonție, cum este TopAltDent, te asigură că poți beneficia de tehnologie de vârf și de profesioniști de înaltă calitate. De asemenea, trebuie subliniat că recenziile pozitive ale unui cabinet dentar sunt extrem de importante. Acestea atestă nivelul înalt de satisfacție al pacienților și garantează că vei beneficia de un serviciu deosebit. Așadar, optând pentru o clinică de ortodonție cu recenzii bune, avem certitudinea unui tratament eficient și a unei experiențe plăcute.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BLUMANA

Serviciile clinicii noastre dentare în apropierea cartierului Blumana, Brașov

Localizată în apropierea cartierului Blumana din Brașov, clinica noastră dentară, TopAltDent, oferă un sortiment variat de servicii stomatologice de înaltă calitate pentru toate vârstele. Printre serviciile oferite se numără Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară și Radiologie Dentară.

Oferim de asemenea un set complet de servicii de Cosmetică Dentară și Profilaxie Dentară pentru a menține sănătatea și frumusețea zâmbetului tău. Pentru cazurile mai complexe, avem specialist în Tratament Endodontic, Parodontologie și Ortodonție.

Pentru cei mai mici pacienti, avem un servici de Pedodonție, iar pentru celelalte nevoi stomatologice cum ar fi Odontologie, echipa noastră este întotdeauna pregătită să vă ajute.

Lăsați-ne să avem grijă de sănătatea orală a întregii familii dumneavoastră. TopAltDent este clinica dentară în care puteți avea încredere!

FAQ - Ortodonție in BLUMANA

1. Ce servicii de ortodonție oferiți la TopAltDent, în apropierea cartierului BLUMANA în Brașov?

Oferim o gamă largă de servicii de ortodonție la clinica noastră din apropierea cartierului BLUMANA în Brașov. Acestea includ profilaxie dentară, tratamente endodontice, implanturi, protetică dentară și tratamente de cosmetica dentară. Ne mândrim cu utilizarea tehnologiei laser în tratamentele noastre de ortodonție pentru un zambet sănătos și strălucitor. Puteți vizita site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim.

2. Cum deosebește serviciile de parodontologie de la TopAltDent?

La TopAltDent, înțelegem importanța sănătății gingiilor și de aceea oferim servicii de parodontologie de top. Avem specialiști cu experiență în tratamentul gingiilor, care utilizează tehnici moderne și echipamente de ultimă generație pentru a vă prezerva sănătatea orală. Puteți afla mai multe despre parodontologia și beneficiile sale pe site-ul nostru.

3. Ce tipuri de tratamente dentare cu laser oferiți?

Utilizăm tehnologia laser pentru diverse proceduri, inclusiv pentru tratamentele endodontice și de parodontologie, pentru a oferi pacienților cei mai eficienți proceduri de tratament disponibili. Tehnologia laser ne permite să tratăm inflamația gingiilor, să eliminăm cariile și să efectuăm proceduri chirurgicale minim invazive cu mai puțină durere și disconfort pentru pacienți. Aflați mai multe despre beneficiile tratamentelor dentare cu laser pe site-ul nostru.

4. Oferiți servicii de pedodonție?

Da, la TopAltDent ne preocupăm foarte mult de sănătatea orală a copiilor și ne-am angajat să oferim cele mai bune servicii de pedodonție. Avem medici pedodonți specializați în îngrijirea orală a copiilor, oferind tratamente personalizate într-un mediu sigur și prietenos. Mai multe detalii despre serviciile noastre de pedodonție puteți găsi pe site-ul nostru.

5. Ce opțiuni de protetică dentară oferiți?

Oferim o varietate de opțiuni de protetică dentară, inclusiv coroane, punți, proteze removabile și implanturi dentare. Echipa noastră de specialiști lucrează împreună pentru a vă oferi soluția de protetică dentară care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. unice. Invităm pacienții să viziteze site-ul nostru pentru a afla mai multe despre soluțiile moderne pe care le oferim în cadrul clinicie TopAltDent.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp