Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Brasov Vechi din Brașov

Bine ați venit la TopAltDent, clinica dvs. de încredere pentru Ortodonție în apropierea cartierului BRASOV VECHI.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție BRASOV VECHI

Clinica de Stomatologie TopAltDent din Brasov – Expertiză Profesională în Ortodonție

TopAltDent, o clinica dentara de prestigiu situată în apropiere de cartierul BRASOV VECHI din Brașov, se mândrește cu o echipă formată din doctori profesioniști și experți în domeniul lor. Având întotdeauna la bază excelența în serviciile pe care le oferă, clinica noastră reprezintă un etalon în domaineul stomatologic și, în special, în Ortodonție.

Echipa noastră este dedicată să vă asigure un zâmbet sănătos și radiant, combinând tehnicile moderne cu abilitățile și cunoștințele vaste ale medicilor noștri. Alegând TopAltDent, vă veți bucura de cele mai bune servicii stomatologice din Brașov, tratamente personalizate și o experință generală pozitivă. TopAltDent este angajată să transforme vizitele dumneavoastră la dentist într-o experiență plăcută și relaxantă. Încrederează-ne îngrijirea orală pentru un zâmbet strălucitor!

De ce este atât de important să alegi o clinică bună pentru Ortodonție?

Alegerea unei clinici de ortodonție de încredere este esențială în obținerea celui mai bun tratament și în atingerea rezultatelor dorite. La TopAltDent, în apropierea cartierului BRASOV VECHI, echipa noastră de profesioniști cu o largă experiență în domeniu utilizează cele mai recente tehnologii pentru a vă asigura că veți beneficia de un tratament ortodontic de cea mai înaltă calitate. Înțelegem importanța unui zâmbet frumos și sănătatea orală asupra stării generale de bine și încrederii în sine, astfel încât ne angajăm să oferim fiecărui pacient o îngrijire personalizată, într-un mediu confortabil și prietenos. Investiți în zâmbetul dumneavoastră și alegeți calitatea serviciilor TopAltDent. 100% profesionalism, calitate și dedicare pentru sănătatea orală superioară.

profesionistă Ortodonție BRASOV VECHI

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de BRASOV VECHI

Descoperă avantajele alegerii celei mai bune Ortodonții la TopAltDent

Alegerea unei clinici dentare de top este esențială pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului tău. Clinica noastră, TopAltDent, situată în apropierea cartierului BRASOV VECHI, îți oferă cele mai bune servicii de Ortodonție. Unul dintre principalele beneficii ale Ortodonției de înaltă calitate este corectarea eficientă a problemelor dentare, cum ar fi dinții strâmbi sau înghesuiți, ceea ce te va ajuta să zâmbești încrezător din nou. Recenziile pozitive și numeroase cu care ne mândrim evidențiază calitatea serviciilor noastre și dedicarea noastră pentru fiecare pacient. Alegând TopAltDent, te asiguri că primești cele mai inovatoare tratamente de Ortodonție precum și îngrijire dentară personalizată, din partea unei echipe de profesioniști care pun accent pe confortul și sănătatea ta. Prioritizăm întotdeauna nevoile pacienteilor noștri, ținând cont atât de aspectele funcționale, cât și de cele estetice ale sănătății orale. Alege să investești în zâmbetul tău și încrederea ta cu ajutorul TopAltDent, clincia dentaă de top de lângă BRASOV VECHI. Alege Ortodonția de calitate.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BRASOV VECHI

Serviciile noastre stomatologice in apropiere de cartierul BRASOV VECHI

Clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, situată în apropiere de cartierul BRASOV VECHI din Brașov, oferă o gamă largă de servicii de înaltă calitate. Ne specializăm în multe domenii stomatologice, cum ar fi Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară și Radiologie Dentară.

Nu numai că ne ocupăm de sănătatea danturii dumneavoastră, dar ne asigurăm și că zâmbetul dumneavoastră arată excelent prin serviciile noastre de Cosmetică Dentară. Pentru menținerea sănătății orale, oferim Profilaxie Dentară de înaltă calitate. De asemenea, ne ocupăm de Tratamentul Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție.

Ne angajăm pentru a furniza cel mai bun tratament pentru fiecare pacient, cu accent pe confortul și sănătatea lor dentară. Așteptăm cu nerăbdare să vă servim în apropiere de cartierul BRASOV VECHI din Brașov.

FAQ - Ortodonție in BRASOV VECHI

1. Ce servicii oferă clinica dumneavoastră în zona BRASOV VECHI din Brașov?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii stomatologice, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Echipa noastră de medici dentiști cu abilități excepționale se angajează să vă ofere îngrijirea dentară pe care o merită.

2. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic este o procedură stomatologică folosită pentru a trata infecțiile grave ale dintelui, provocate de carii dentare adânci sau leziuni dentare. Este necesar atunci când infecția a ajuns la rădăcina dintelui, cauzând durere și disconfort. Poți afla mai multe despre acest tratament pe site-ul nostru la secțiunea [Tratament Endodontic](https://topaltdent.ro/tratament-endodontic-ce-este-si-cand-este-nevoie/).

3. Ce este ortodonția și cum poate îmbunătăți zâmbetul meu?

Ortodonția este o specialitate din domeniul stomatologiei ce se ocupă cu corectarea poziției dentare și oaselor maxilare. Prin îmbunătățirea alinierii și funcției dentare, ortodonția poate asigura un zâmbet mai aranjat și sănătos. La TopAltDent, oferim tratamente ortodontice personalizate, inclusiv [aparate dentare metalice sau cu safir](https://topaltdent.ro/tratamentul-ortodontic-aparate-dentare-metalice-cu-safir/).

4. Oferiți servicii de pedodonție pentru îngrijirea orală a copiilor?

Da, la TopAltDent oferim și servicii de pedodonție. Noi știm cât de importantă este sănătatea orală pentru dezvoltarea fizică și emoțională a unui copil. Din acest motiv, am creat un [Ghid pentru Părinți](https://topaltdent.ro/pedodontia-ghidul-parintilor-pentru-ingrijirea-orala-a-copiilor/) pentru a ajuta părinții să înțeleagă mai bine importanța îngrijirii orale timpurii.

5. Pot obține un implant dentar la clinica TopAltDent din BRASOV VECHI?

Da, la TopAltDent oferim servicii de Implant Dentar. Este o soluție sigură și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă și redarea funcționalității normale a gurii. Îți oferim posibilitatea de a alege între [proteză dentară sau implant](https://topaltdent.ro/proteza-dentara-sau-implant/), în funcție de preferințe și necesități.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp