Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Centru Civic din Brașov

Descoperă serviciile noastre de Ortodonție la TopAltDent, clinica ta de încredere situată în apropiere de Centru Civic, Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție CENTRU CIVIC

Clinica TopAltDent – Expertiza și Profesionalism în Ortodonție

Nu ești mulțumit de poziția sau forma dinților tăi? Te simți încrezător să zâmbești? Clinica stomatologică TopAltDent, situată în vecinătatea Centrului Civic din Brașov, este locul în care să îți lași grija inesteticelor probleme dentare. Cu o echipă de medici dentiști specializați, dedicată excelenței în domeniul Ortodonției, îți oferim cele mai bune soluții pentru tratamentul malocluziilor. Aceasta înseamnă nu doar alinerea dinților, ci și obținerea unui echilibru facial perfect. Scopul nostru este să îți aducem zâmbetul perfect, astfel încât să ai mereu încredere în tine. Pentru a vedea cât de mult ne pasă de sănătatea și estetica danturii tale, te așteptăm pe site-ul nostru unde vei descoperi mai multe despre serviciile noastre de Ortodonție. Alegând clinica dentală TopAltDent, alegi calitatea și profesionalismul!

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru Ortodonție

Esențială pentru sănătatea și frumusețea dvs., ortodonția necesită o deosebită atenție atunci când vine vorba de alegerea clinicii potrivite. Alegerea unei clinici precum TopAltDent din apropierea cartierului CENTRU CIVIC, Brasov, înseamnă a alege calitate, profesionalism și tehnologie de ultima generație. Experiența noastră vastă, îmbinată cu echipamentul modern și tehnici avansate, oferă fiecărui pacient șansa la un zâmbet sănătos și strălucitor. Înțelegem că fiecare caz este unic, deoarece niște dantură perfectă nu reprezintă doar o estetică îmbunătățită, ci înseamnă și o îmbunătățire a sănătății orale și a încrederii în sine. De aceea, la TopAltDent, vă punem pe tine și sănătatea dvs. orală pe primul loc, oferindu-vă tratamente personalizate realizate de specialiști dedicați. Pentru ortodonția care asigură rezultate excepționale, alegeți TopAltDent.

profesionistă Ortodonție CENTRU CIVIC

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de CENTRU CIVIC

De ce să alegeți cea mai bună Ortodonție?

Fiecare dinte conteaza – și TopAltDent știe asta cel mai bine. Alegerea celui mai bun serviciu de Ortodonție poate aduce numeroase beneficii pentru sănătatea și estetica dentației dumneavoastră. Un tratament ortodontic de calitate, asigurat de o clinică de încredere, poate corecta alinierea dinților, îmbunătăți aspectul zâmbetului, dar și funcționarea armonioasă a maxilarelor. Situată în imediata apropiere a Centrului Civic din Brașov, clinica noastră vă oferă toate acestea și mult mai mult. Optând pentru Ortodonție de la TopAltDent, prin care ne-am câștigat recunoașterea pacienților și un rating înalt de recenzii, asigurați-vă că primiți cele mai bune servicii din domeniu. Oferim atenție la detalii, profesionalism și tehnologie de ultimă generație pentru ca fiecare zâmbet să fie unul perfect. Alegeți TopAltDent și alegeți sănătatea dentară de calitate superioară!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CENTRU CIVIC

Serviciile noastre stomatologice în cartierul Centru Civic, Brașov

Bine ați venit la clinica noastră dentară TopAltDent, localizată în apropierea cartierului CENTRU CIVIC din Brașov. Oferim o gamă variată de servicii, proiectate pentru a îmbunătăți și a menține sănătatea orală a pacienților noștri. De la proceduri de Implant Dentar, până la Tratamente dentare cu laser și Protetică Dentară, serviciile noastre sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice. De asemenea, oferim Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară și Profilaxie Dentară pentru a ne asigura că zâmbetul dumneavoastră arată la fel de bine pe cât se simte. Clinica noastră oferă, de asemenea, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție pentru a servi pacienții de toate vârstele. Vă așteptăm cu drag pentru a vă oferi toate aceste servicii într-un mediu confortabil și profesional.

FAQ - Ortodonție in CENTRU CIVIC

1. Ce servicii oferă Clinica Dentară TopAltDent în zona CENTRU CIVIC din Brașov?

Clinica Dentară TopAltDent din Brașov oferă o gamă largă de servicii stomatologice precum Implantul Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetica Dentară, Radiologia Dentară, Cosmetica Dentară, Profilaxia Dentară, Tratamentul Endodontic, Parodontologia, Ortodonția, Odontologia, Pedodonția. Avem un personal profesionist și amabil și ne străduim să creăm o atmosferă primitoare și confortabilă pentru toți pacienții noștri.

2. Cum poate ajuta ortodonția în îmbunătățirea zâmbetului meu la TopAltDent?

Ortodonția se ocupă cu corectarea poziției dinților și a maxilarelor. La Clinica stomatologica TopAltDent, ortodonția noastră avansată poate ajuta pacienții să obțină un zâmbet drept și frumos. Fie că aveți dinți strâmbi, înghesuiți sau cu spații între ei, ortodonția poate aduce îmbunătățiri semnificative aspectului și funcționalității dvs. bucale. Aflați mai multe despre tratamentul ortodontic pe site-ul nostru.

3. Ce este profilaxia dentară și cum mă poate ajuta?

Profilaxia dentară implică o serie de măsuri preventive menite să păstreze dantura sănătoasă și să preîntâmpine apariția problemelor dentare. La TopAltDent, credem în puterea prevenției, așa că oferim o gamă largă de servicii de profilaxie dentară. De la curățarea profesională la fluoração și sigilare, scopul nostru este să vă ajutăm să vă mențineți zâmbetul frumos și sănătos. Citește mai multe despre importanța profilaxiei dentare pe site-ul nostru.

4. Ce este parodontologia și cum mă poate ajuta să îmi îmbunătățesc sănătatea orală?

Parodontologia este o specialitate a stomatologiei care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor gingiilor și al altor structuri de susținere ale dinților. În cazul în care suferiți de simptome ale bolilor parodontale, cum ar fi gingii inflamate, roșii sau sângerânde, sau dacă dinții dvs. se mișcă sau se lasă, la TopAltDent, ne putem ocupa de toate aceste probleme. Aflați mai multe despre parodontologa pe site-ul nostru.

5. Care sunt beneficiile tratamentelor dentare cu laser la TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser oferite de TopAltDent reprezintă o modalitate modernă și minim invazivă de a trata o varietate de probleme dentare. De la îndepărtarea cariilor la corectarea problemele gingivale, tratamentul cu laser este rapid, precis și poate reduce durerea și disconfortul. Aflați mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser pe site-ul nostru.

Link-uri

Ortodonție CENTRU CIVIC