Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Cetru Istiric Brasoc din Brașov

“Bine ai venit la TopAltDent, clinica ta de încredere pentru ortodonție de top în apropierea cartierului CETRU ISTIRIC BRASOC din Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție CETRU ISTIRIC BRASOC

TopAltDent – Clinica de Excelență în Ortodonție în Brasov

La TopAltDent, am strâns cei mai experimentati si profesioniști medici pentru a vă oferi cele mai înalte standarde de calitate in ortodonție. Ne mândrim cu faptul că suntem una dintre cele mai privilegiate clinici de stomatologie din zona CETRU ISTIRIC BRASOC, Brasov. Echipa noastră dedicată de experți se angajează să vă ofere cel mai confortabil și prietenos ambient, abordând fiecare caz cu mare atenție și profesionalism. Scopul nostru este să ajungem la inima pacientului oferind o îngrijire dentară excepțională pe parcursul întregului tratament. Vă invităm să experimentați diferența la TopAltDent, clinica dvs. de ortodonție din apropiere.

Pentru ce este important să alegeți o clinică bună pentru ortodonție?

Ortodonția este un domeniu delicat de medicină dentară care se ocupă cu corectarea unor imperfecțiuni ale danturii precum dinții strâmbi sau cu spațiere incorectă. Alegerea unei clinici competente pentru aceste intervenții este esențială pentru a asigura rezultatele dorite și pentru întreținerea sănătății dvs. orale pe termen lung. Clinica noastră “TopAltDent”, situată lângă cartierul CETRU ISTIRIC BRASOC din Brasov, este dedicată oferirii serviciilor de ortodonție de top, într-un mediu profesional, curat și prietenos. Cu o echipă de specialiști bine pregătiți, pacienții noștri sunt asigurați că își vor atinge obiectivele de sănătate orale într-un mod confortabil și eficient. Investind într-o clinică de calitate pentru ortodonție, vă investiți în încrederea dvs., în sănătatea dumneavoastră și în calitatea vieții dumneavoastră.

profesionistă Ortodonție CETRU ISTIRIC BRASOC

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC

Beneficiile alegerii celei mai bune Ortodonție

Ortodonția este o specialitate dentară care se concentrează pe corectarea dinților și a maxilarelor poziționate incorect. În clinica noastră, TopAltDent, situată în apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC, ne mândrim cu furnizarea celor mai bune servicii de ortodonție. A avea o ortodonție de înaltă calitate are multiple beneficii, cum ar fi îmbunătățirea aspectului dvs., creșterea încrederii în sine și prevenirea problemelor de sănătate orală pe termen lung cum ar fi bolile de gingie și cariile dentare. Alegeți TopAltDent pentru cea mai bună ortodonție din Brasov. Recenziile noastre pozitive sunt o dovadă a angajamentului nostru în ceea ce privește îngrijirea orală de cea mai înaltă calitate. Este esențial să alegeți o clinică dentară cu recenzii bune, deoarece asta înseamnă că pacienții sunt mulțumiți de serviciile lor și au încredere în abilitățile lor. Alegerea unei clinici dentare de înaltă calitate este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru sănătatea dvs. orală.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC

Servicii stomatologice premium în cartierul CETRU ISTIRIC BRASOC la TopAltDent

La clinica noastră stomatologică, TopAltDent, situată în apropierea cartierului CETRU ISTIRIC BRASOC din Brasov, oferim o gamă largă de servicii de stomatologie. Conducem domeniul în Implant Dentar și Tratamente dentare cu laser, unde utilizăm cele mai recente tehnologii pentru a asigura rezultate eficiente. În plus, oferim servicii de Protetică Dentară pentru a restabili zâmbetul pacienților noștri și realizăm Radiologie Dentară în cadrul clinicii noastre.

Echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute să atingeți noul nivel de Cosmetică Dentară, oferind proceduri de înfrumusețare a zâmbetului. Știm cât de importantă este prevenirea dințiilor, așa că oferim Profilaxie Dentară pentru a menține gura sănătoasă.

TopAltDent oferă, de asemenea, servicii de Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție pentru a oferi o furnizare completă de îngrijire dentară pentru toate nevoile dumneavoastră. Toate acestea sunt posibile în clinica noastră stomatologică situată în apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC.

De la TopAltDent, mereu ne străduim să oferim cel mai înalt nivel de îngrijire pentru pacienții noștri. Cu aparatura modernă și o echipă calificată de profesioniști, încercăm să oferim cele mai bune servicii stomatologice în CETRU ISTIRIC BRASOC.

FAQ - Ortodonție in CETRU ISTIRIC BRASOC

1. Ce tipuri de servicii oferiți în clinica dvs. de stomatologie în apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC în Brașov?

Oferim o gamă largă de servicii dentare pentru toate nevoile dvs., inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție. Ne străduim să oferim servicii dentare de înaltă calitate cu tehnologie modernă și deținem echipamente avansate pentru a ne asigura că pacienții noștri beneficiază de cea mai bună îngrijire posibilă. Puteți citi mai multe despre serviciile noastre aici.

2. Care sunt avantajele tratamentelor dentare cu laser pe care le oferiți?

Tratamentele dentare cu laser pe care le oferim vin cu o serie de beneficii. Acestea sunt mai puțin invazive și mai confortabile pentru pacienți, dar și mai eficiente. De asemenea, această tehnologie ne permite să tratăm multe probleme dentare într-un mod mai precis și cu mai puține riscuri de complicații. Puteți citi mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser aici.

3. Oferiți servicii de ortodonție în clinica dvs. de stomatologie din Brașov?

Da, oferim servicii de ortodonție în clinica noastră din Brașov. Utilizăm o serie de metode moderne pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc cele mai bune rezultate posibile. Aceasta include utilizarea aparatelor dentare metalice sau cu safir, care oferă rezultate excelente în timp. Puteți găsi mai multe informații despre tratamentul ortodontic pe care îl oferim aici.

4. Cum aș putea beneficia de serviciile dvs. de profilaxie dentară?

Serviciile noastre de profilaxie dentară joacă un rol crucial în menținerea sănătății orale. Acestea includ curățarea regulată a dinților și examinarea lor pentru a detecta semnele timpurii ale problemelor dentare, cum ar fi cariile dentare. Prin aceste vizite regulate, putem preveni problemele dentare înainte să devină serioase. Puteți citi mai multe despre importanța profilaxiei dentare aici.

5. Oferiți servicii de pedodonție în clinica dvs. de stomatologie?

Da, oferim servicii de pedodonție în clinica noastră de stomatologie. Înțelegem că îngrijirea orală a copiilor are nevoie de o abordare specială, așa că ne asigurăm că oferim o atmosferă confortabilă și prietenoasă pentru copiii noștri. Informații suplimentare despre pedodonție puteți găsi aici.

Link-uri

Ortodonție CETRU ISTIRIC BRASOC