Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Codlea din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, clinica dvs. de încredere pentru Ortodonție în apropierea cartierului Codlea, Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție CODLEA

Clinica stomatologică TopAltDent – un centru de excelență în Ortodonție

Cu plăcere vă prezentăm clinica noastră stomatologică, TopAltDent, amplasată în apropierea cartierului Codlea din Brașov. Misiunea noastră este de a asigura pacienților noștri cele mai eficiente și inovative tratamente din domeniul ortodonției. Având o echipă de medici stomatologi profesioniști și experți, ne dedicăm pentru a oferi îngrijire de cea mai înaltă calitate. Fiecare pacient este unic, iar noi tratăm fiecare caz cu maximum de atenție și responsabilitate. Suntem mândri de nivelul de competență și experiență pe care îl oferim, și ne asigurăm mereu că pacienții noștri primesc cele mai bune soluții pentru problemele dentare. Vă invităm să ne vizitați la clinica noastră pentru a beneficia de o experiență dentară de neegalat într-un mediu confortabil și relaxant. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de Ortodonție, vă rugăm să ne contactați sau să vizitați site-ul nostru.

Importanţa alegerii unei clinici de înaltă calitate pentru Ortodonţie

Alegeți cu încredere clinica TopAltDent din apropierea cartierului CODLEA în Brașov, pentru că sănătatea danturii dumneavoastră contează enorm. Problemele ortodontice nu afectează doar aspectul estetic, ci și calitatea vieții, având impact asupra felului în care mestecăm și vorbim. A alege un cabinet de ortodonție de încredere înseamnă a vă asigura că veți beneficia de cele mai bune servicii, de la diagnoză, planificare terapeutică, până la execuția tratamentului. În clinica noastră, TopAltDent, patientul este pe primul loc. Profesionalismul, experiența și grija față de detalii sunt doar câteva dintre calitățile care ne recomandă.

profesionistă Ortodonție CODLEA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de CODLEA

Beneficiile alegerii celei mai bune Ortodonție la TopAltDent

Ortodonția este o filială dentară esențială ce aduce numeroase beneficii pentru sănătatea orală. Ori de câte ori simțiți nevoia unei intervenții ortodontice, alegerea unui cabinet cu recenzii bune precum TopAltDent din vecinătatea CODLEA, poate face o diferență semnificativă. În primul rând, având servicii de ortodonție de calitate superioară, ne ajută la corectarea oricăror probleme de aliniament al dinților și la prevenirea unor probleme de sănătate complexe cum ar fi cariile sau parodontoza. În al doilea rând, cu o echipă de medici profesioniști și dedicată, TopAltDent oferă un serviciu sigur și confortabil pe care pacienții îl apreciază enorm. Alegerea unui cabinet cu recenzii înalte este esențială, deoarece reflectă calitatea serviciilor oferite și îndeplinirea cerințelor pacienților. Cu TopAltDent, veți primi cea mai bună Ortodonție într-un mediu prietenos și profesional. Asigurați-vă că alegerea dumneavoastră reflectă importanța pe care o acordați sănătății dumneavoastră orale.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CODLEA

Servicii de calitate la Clinica de Stomatologie TopAltDent în apropiere de către cartierul Codlea, Brașov

La TopAltDent, suntem mândri să oferim o gamă largă de servicii stomatologice de calitate în Brașov, în apropiere de cartierul Codlea. Dacă ești în căutarea implantologiei dentare, de tratamente dentare cu laser, a serviciilor de protetică dentară sau a radiologiei dentare, suntem aici pentru tine. În plus, oferim servicii de cosmetică dentară, profilaxie dentară, tratament endodontic, parodontologie, ortodonție, odontologie și pedodonție. Fiecare dintre aceste servicii este oferită de un personal medical profesionist, pasionat și atent. Contactați-ne astăzi pentru a programa o programare la clinica noastră din Codlea, Brașov.

FAQ - Ortodonție in CODLEA

1. Ce servicii de ortodonție oferă TopAltDent în zona CODLEA, Brașov?

Răspuns: La TopAltDent, oferim un set complet de servicii de ortodonție pentru a satisface nevoile diverse ale pacienților noștri. Aceste servicii includ aparate dentare metalice și de safir pentru a corecta anomaliile dentare. De asemenea, oferim diverse tipuri de tratamente, precum: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Pentru mai multe informații despre tratamente, te invităm să citești aici.

2. Cum poate ajută tratamentul cu laser de la TopAltDent clinica stomatologică?

Răspuns: Tratamentul cu laser oferă o serie de beneficii. În primul rând, este mai puțin dureros și mai confortabil comparativ cu metodele tradiționale. În al doilea rând, procesul de vindecare este mai rapid. De asemenea, reduce riscul de infecție și umflaturi post-operatorii. Citiți aici pentru a afla mai multe beneficii ale tratamentului cu laser.

3. Ce implică tratamentul endodontic la TopAltDent, clinica stomatologică din CODLEA, Brașov?

Răspuns: Tratamentul endodontic este de obicei necesar când pulpa dentară este inflamată sau infectată. La TopAltDent, efectuăm acest tratament folosind cele mai moderne tehnici și echipamente pentru a asigura confortul pacientului. Vă invităm să accesați acest link pentru a afla mai multe despre acest tratament.

4. Ce tipuri de soluții moderne de protetică dentară oferă clinică stomatologică TopAltDent în CODLEA, Brașov?

Răspuns: La TopAltDent, oferim diverse soluții de protetică dentară, cum ar fi implanturi dentare, punți, coroane și proteze. Acestea sunt realizate folosind materiale de înaltă calitate și cele mai recente tehnici, pentru a asigura o potrivire confortabilă și o aparență naturală. Pentru mai multe informații, consultați acest articol de pe site-ul nostru.

5. Ce tipuri de servicii oferă TopAltDent pentru igiena orală a copiilor în zona CODLEA, Brașov?

Răspuns: TopAltDent oferă diverse servicii de stomatologie pentru copii (pedodonție), inclusiv curățenie profesională, fluorizare, sigilare, tratamente pentru carii și educație orală. Scopul nostru este de a crea o experiență pozitivă pentru copii, astfel încât ei să se simtă confortabil la dentist. Citiți despre serviciile noastre de pedodonție aici.

Link-uri

Ortodonție CODLEA