Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Cristian din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, clinica dumneavoastră de încredere în apropiere de cartierul CRISTIAN din Brașov, specializată în servicii profesionale de ortodonție.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție CRISTIAN

TopAltDent – Expertiză Profesională în Ortodonție în Cartierul CRISTIAN, Brașov

Clinica noastră dentară TopAltDent, situată în proximitatea cartierului CRISTIAN din Brașov, este mândria profesionalismului și a expertizei medicale în domeniul dentar. Cu o echipă de medici dentiști înalt calificați și cu experiență vastă în Ortodonție, ne străduim să vă oferim servicii de calitate superioară într-o atmosferă calmă și prietenoasă. Înțelegem că fiecare pacient este unic și astfel, abordarea noastră individualizată asigură cele mai bune rezultate posibile pentru fiecare zâmbet. Prin utilizarea ultimelor tehnologii și echipamente, ne propunem să vă oferim cea mai bună experiență în materie de îngrijire dentară. Vino și descoperă diferența pe care TopAltDent o poate face în viața ta.

Alegerea unei clinici potrivite pentru ortodonție este esențială

Atunci când vine vorba de sănătatea și estetica danturii tale, alegerea unei clinici de încredere pentru ortodonție este de o importanță crucială. La Clinica noastră de stomatologie TopAltDent, situată aproape de cartierul CRISTIAN din Brașov, ne ambiționăm să oferim tratamente de ortodonție de înaltă calitate, realizate de către medici profesioniști, cu un bogat background în domeniu. Alegerea noastră înseamnă utilizarea tehnologiilor de vârf, oferindu-ți astfel un zâmbet ireproșabil, într-un mediu confortabil și prietenos. Te invităm să descoperi abordarea personalizată și profesionistă oferită de clinica noastră și să te bucuri de beneficiile unui tratament de ortodonție potrivit nevoilor tale. Alege calitatea, alege TopAltDent!

profesionistă Ortodonție CRISTIAN

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de CRISTIAN

Beneficiile alegerii celei mai bune Ortodonție

Osteneşte un zâmbet frumos şi sănătos cu ajutorul Ortodonției de înaltă calitate, oferite de Clinica stomatologică “TopAltDent”, situată lângă cartierul CRISTIAN din Braşov. Renumele noastre de excelenţă în Ortodonție este susţinut de numeroase recenzii pozitive ale pacienţilor noştri mulţumiţi. Adesea, persoanele se întreabă de ce este atât de esenţial să aleagă cea mai bună ortodonție. Motivul este simplu. Ortodonția este o specializare a stomatologiei care se preocupă de corectarea danturii şi a oaselor mascate, care adesea pot duce la probleme de sănătate complexe şi costisitoare. Prin alegerea unei clinici cu revizii înalte, vă asigurați că veţi beneficia de cel mai bun tratament posibil. Orice simptom neplăcut sau disconfort este imediat tratat cu maximum de profesionalism, iar rezultatele tratării sunt intotdeauna spectaculoase. Pentru cei care au nevoie de servicii de Ortodonție, alegerea TopAltDent este garantat cea mai bună decizie!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CRISTIAN

Serviciile noastre dentare în apropiere de cartierul CRISTIAN, Brașov

Clinica dentară TopAltDent este aici să vă ofere o gamă largă de servicii stomatologice în apropierea cartierului CRISTIAN din Brașov. Punem la dispoziție totul, de la Implantologie Dentară, Tratamente dentare cu laser, la Protetică Dentară și Radiologie Dentară. Punem accent pe estetică, oferind Cosmetică Dentară pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul dorit. Mai mult, realizăm Profilaxie Dentară pentru prevenirea problemelor dentare. În cazul în care aveți deja probleme, oferim Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție pentru corectarea dentiției și ocluziei, și Odontologie pentru tratamentul afecțiunilor dentare. Clinica noastră se adresează tuturor grupurilor de vârstă, oferind și Pedodonție pentru cei mici. Alegeți TopAltDent, clinica dentară de top din apropierea cartierului CRISTIAN din Brașov!

FAQ - Ortodonție in CRISTIAN

1. Ce servicii oferă clinica TopAltDent în apropierea cartierului CRISTIAN în Brașov?

Clinica noastră, TopAltDent, oferă o gamă largă de servicii dentare, inclusiv Ortodonție, Implant dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Odontologie, și Pedodonție. Ne străduim să asigurăm un serviciu dentar de calitate pentru toți locuitorii din zonă, inclusiv cei din cartierul CRISTIAN.

2. Ce înseamnă tratament endodontic și când este nevoie de acesta?

Tratamentul endodontic este un proces de tratare a interiorului dintelui atunci când pulpa sa devine infectată sau inflamată. Acesta poate fi necesar în cazul cariilor dentare severe, leziunilor sau bolilor gingivale. Pentru mai multe informații, vă recomandăm să consultați acest articol de pe site-ul nostru, care explică în detaliu ce este tratamentul endodontic și când este nevoie de acesta.

3. Care sunt beneficiile tratamentului cu laser la TopAltDent?

Cu ajutorul tehnologiei cu laser, tratamentele dentare devin mai rapide, mai puțin dureroase și mai eficiente. Beneficiile includ vindecare mai rapidă, sângerare și inflamație redusă și precizie crescută în tratament. Mai multe detalii despre beneficiile tratamentului cu laser pot fi găsite aici.

4. Cum pot preveni parodontoza?

Prevenirea parodontozei începe cu o igienă orală bună, care include periajul regulat al dinților și folosirea aței dentare. Este de asemenea important să aveți controale dentare regulate pentru detectarea timpurie a problemelor. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați articolul nostru care explică cum să preveniți și să tratați parodontoza.

5. Ce tipuri de aparate ortodontice oferă TopAltDent?

La TopAltDent, oferim o diversitate de soluții ortodontice, incluzând aparate dentare metalice și cu safir. Acestea ajută la corectarea alinierii și a ocluziei dinților, rezultând un zâmbet frumos și sănătos. Aflați mai multe despre tratamentul nostru ortodontic aici.

Link-uri

Ortodonție CRISTIAN