Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Darste din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, excelentul dvs. centru de ortodonție în apropierea cartierului DARSTE din Brașov, unde zâmbetul perfect nu este doar un vis.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție DARSTE

TopAltDent: Clinica voastră de încredere pentru Ortodonție în Brasov

Cu un colectiv de medici specialiști de excepție, Clinica Dentară TopAltDent din apropierea cartierului DARSTE din Brasov, se distinge prin servicii premium de ortodonție. Cunoștințele noastre vaste și experiența de ani de zile în domeniu, ne oferă abilitatea de a aborda cu profesionalism și eficiență orice tip de problemă dentară. Suntem recunoscuți pentru serviciile noastre integrate și inovative de Ortodonție, focusându-ne pe furnizarea unor rezultate care favorizează un zâmbet sănătos și strălucitor. Atât încrederea pacienților noștri, cât și succesul pe care îl avem în tratarea problemelor dentare, ne validează ca fiind unul dintre principalii jucători în domeniul medicinei dentare din Brasov. În TopAltDent, îmbinăm tehnici de tratament de ultimă generație cu o abordare personalizată pentru fiecare pacient, pentru a asigura rezultate de excepție și satisfacția maximă a pacienților noștri.

Pentru ce să alegeți o clinică bună pentru Ortodonție?

Nu există nimic mai important decât sănătatea dvs., iar aceasta include și sănătatea danturii. Optând pentru o clinică de calitate superioară pentru Ortodonție, cum este TopAltDent în apropierea cartierului DARSTE, faceți nu doar o alegere pentru dinții dumneavoastră, ci și pentru viitorul și încrederea dvs. în sine. Cu experții noștri deplin calificați și tehnologiile noastre moderne, asigurăm o îngrijire ortodontică cu adevărat personalizată și precisă. Orice situație dentală vi se prezintă, veți primi cea mai bună atenție și soluții posibile. Păstrați un zâmbet frumos și sănătos cu TopAltDent, clinica dvs. de încredere pentru Ortodonție.

profesionistă Ortodonție DARSTE

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de DARSTE

Beneficiile alegerii celei mai bune Ortodonții la TopAltDent

Alegeți întotdeauna cea mai bună Ortodonție pentru a vă bucura de beneficii de neegalat. În TopAltDent, situat în apropierea cartierului DARSTE din Brașov, vă oferim o Ortodonție de top, cu servicii de excepție pentru un zâmbet perfect. Este extrem de important să alegeți o clinică dentară cu recenzii pozitive, deoarece acest lucru reflectă standardele ridicate de calitate pe care le deținem. Alegând o Ortodonție de înaltă calitate, vă asigurați că aveți cea mai bună îngrijire posibilă pentru sănătatea dumneavoastră orală și un rezultat final de neegalat. Cu TopAltDent, beneficiați de o experiență pozitivă, cu personal calificat, echipament performant și satisfacție garantată. Îndrăznim să visăm la perfecțiune, chiar la detaiile cele mai mici, pentru a ne asigura că primiți serviciile de Ortodonție de care aveți nevoie. Contează pe noi, contează pe Ortodonția de calitate superioară TopAltDent!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de DARSTE

Serviciile noastre stomatologice în apropierea cartierului DARSTE, Brașov

La Clinica de Stomatologie TopAltDent, situată în vecinătatea cartierului DARSTE din Brașov, ne străduim să oferim o gamă largă de servicii stomatologice pentru a îndeplini toate nevoile dumneavoastră dentare. Oferim Implant Dentar de calitate, Tratamente dentare cu laser pentru un zâmbet strălucitor, Protetică Dentară pentru restaurarea funcției și esteticii orale, și Radiologie Dentară pentru un diagnostic precis.

Clienții noștri beneficiază de Cosmetică Dentară pentru a obține zâmbetul dorit, Profilaxie Dentară pentru a preveni bolile dentare, Tratament Endodontic pentru a salva dinții afectați și Parodontologie pentru a menține sănătatea gingiilor.

De asemenea, oferim servicii de Ortodonție, oferindu-vă o ocluzie dentală corespunzătoare, Odontologie pentru a îngriji deținat și Pedodonție pentru a ne asigura că și cei mici primesc îngrijire dentară adecvată. Vă așteptăm la clinica noastră de stomatologie TopAltDent, unde sănătatea și zâmbetul dumneavoastră sunt prioritatea noastră!

FAQ - Ortodonție in DARSTE

1. Ce servicii oferă TopAltDent în DARSTE, Brașov?

La TopAltDent, ne mândrim cu gama largă de servicii stomatologice pe care le oferim locuitorilor din DARSTE, Brașov. Acestea includ Ortodonție, Tratament Endodontic, Parodontologie, Prostetic Dentar, Dentără cosmetică, Radiologie dentară, și multe altele. O listă completă a serviciilor noastre poate fi consultat pe pagina noastră de web [aici](https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/).

2. Care este importanța profilaxiei dentare și cum o promovați la TopAltDent?

Profilaxia dentară este vitală pentru menținerea sănătății orale. Aceasta include proceduri precum curățarea profesională a dinților pentru a îndepărta placa dentară și tartarul, precum și examinările periodice. La TopAltDent, avem un articol întreg pe [blogul](https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/) nostru cu privire la importanța profilaxiei dentare.

3. Ce implică un tratament endodontic la clinica TopAltDent?

Un tratament endodontic, uneori numit canal radicular, este o procedură în care se îndepărtează pulpa infectată din dinte pentru a preveni răspândirea infecției. La TopAltDent, utilizăm tehnologie avansată și tehnicile cele mai bune pentru a asigura un tratament endodontic eficient și confortabil. Aflați mai multe despre acest proces [aici](https://topaltdent.ro/cum-functioneaza-tratamentul-endodontic-tot-ce-trebuie-sa-stiti/).

4. Ce este parodontologia și cum este tratată la TopAltDent?

Parodontologia se referă la studierea și tratamentul țesuturilor care susțin dinții. La TopAltDent, oferim o gamă largă de tratamente parodontale pentru a preveni și trata problemele gingivale. Pentru acest lucru, utilizăm cele mai recente tehnicile și tehnologii, detaliile mai multe le puteți afla [aici](https://topaltdent.ro/parodontologia-cum-sa-aveti-grija-de-sanatatea-gingiilor-dvs/).

5. Care sunt opțiunile de cosmetică dentară la TopAltDent?

La TopAltDent, oferim o gamă largă de opțiuni de estetică dentară, de la albirea dinților până la fațetele dentare și implanturile dentare. Fiecare pacient are nevoi unice, așa că lucrăm cu dumneavoastră pentru a crea un plan de tratament personalizat care vă va oferi zâmbetul pe care l-ați dorit mereu. Aflați mai multe [aici](https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/).

Link-uri

Ortodonție DARSTE