Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Florilor din Brașov

“Asigurăm servicii de top în Ortodonție la clinica noastră TopAltDent din apropierea cartierului Florilor, Brasov. Sănătatea zâmbetului tău este prioritatea noastră!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție FLORILOR

Clinica stomatologică TopAltDent — Excelență în Ortodonție

Situată în apropierea cartierului Florilor din Brașov, Clinica stomatologică TopAltDent este recunoscută pentru serviciile profesionale de înaltă calitate în domeniul ortodonției. Echipa noastră este compusă din medici dentisti foarte bine pregătiți și experimentați, care își dedică timpul pentru a oferi fiecărui pacient un zâmbet perfect. Suntem mândri că avem unii dintre cei mai buni specialiști în Ortodonție din oraș, care folosesc tehnici avansate și tehnologie de vârf pentru a asigura rezultate optime. La TopAltDent, calitatea serviciilor și satisfacția pacienților sunt prioritățile noastre. Vă invităm să experimentați profesionalismul și expertiza echipei noastre, pentru un zâmbet de invidiat de sănătos!

Importanța alegerii unei clinici de top pentru Ortodonție

Alegerea unei clinici de înaltă calitate pentru Ortodonție poate avea un impact semnificativ asupra rezultatelor tratamentului dumneavoastră, dar și asupra experienței dumneavoastră generale. La Clinica de Stomatologie TopAltDent, situată aproape de cartierul Florilor din Brașov, echipa noastră de profesioniști dedicată sănătății orale vă oferă servicii ortodontice de calitate superioară într-un mediu confortabil și prietenos. Noi știm ce înseamnă să avem grijă de pacienții noștri și să le respectăm nevoile individuale. Am realizat că nimic nu este mai important decât o dantură sănătoasă și un zâmbet frumos, de aceea, investim în cele mai recente tehnologii și în formarea continuă a echipei pentru a ne asigura că veți primi îngrijirea dentară de care aveți nevoie și meritati. Alegeți înțelept, alegeți TopAltDent pentru Ortodonție.

profesionistă Ortodonție FLORILOR

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de FLORILOR

Beneficiile serviciilor de top de Ortodonție la TopAltDent

În brașov, în apropierea cartierului FLORILOR, TopAltDent se distinge ca fiind una dintre clinicile de top în materie de Ortodonție. Alegerea unui tratament ortodontic de calitate poate avea impact semnificativ asupra sănătății și încrederii dumneavoastră. Aici, la TopAltDent, vă oferim servicii de Ortodonție excepționale, care aduc cu sine numeroase beneficii. Nu numai că vă imbunătățim aspectul estetic al zâmbetului, dar contribuim și la menținerea unei sănătăți dentare pe termen lung. Specialiștii noștri ortodonte sunt angajați să furnizeze fiecare pacient cu serviciul personalizat și atenția de care au nevoie. Ceea ce ne diferențiază este faptul că suntem o clinica stomatologică cu recenzii de înaltă clasă. Aceasta nu se datorează numai calității serviciilor noastre, dar și grijei noastre constante pentru confortul și încrederea pacienților. Alegeți TopAltDent pentru Ortodonție de excepție în Brașov și bucurați-vă de zâmbetul de care ați visat mereu!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de FLORILOR

Serviciile stomatologice TopAltDent în cartierul FLORILOR, Brașov

TopAltDent este clinica dumneavoastră de stomatologie situată in apropierea cartierului FLORILOR din Brașov. Oferim o gamă largă de servicii de înaltă calitate. Printre acestea se numără: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară și Radiologie Dentară.

Suntem mândri să vă oferim, de asemenea, servicii de Cosmetică Dentară pentru a vă îmbunătăți zâmbetul și a vă crește încrederea în dumneavoastră. Serviciile noastre de Profilaxie Dentară sunt esențiale pentru a asigura sănătatea orală pe termen lung. La TopAltDent, ne dedicăm, de asemenea, domeniului Tratamentului Endodontic, Parodontologiei, Ortodonției, Odontologiei și Pedodonției.

Vă invităm să vizitați clinica noastră TopAltDent în apropiere de cartierul FLORILOR, pentru servicii stomatologice de top, oferite de profesioniști în domeniu.

FAQ - Ortodonție in FLORILOR

1. Ce tipuri de servicii oferă clinica TopAltDent în cartierul Florilor, Brașov?

Clinica TopAltDent oferă o gamă largă de servicii, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne străduim să oferim pacienților noștri cele mai bune servicii stomatologice, astfel încât să poată avea un zâmbet sănătos și frumos. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, puteți accesa: https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/.

2. Ce este ortodonția și cum poate ajuta clinica TopAltDent?

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu corecția și alinierea dinților și maxilarelor. La TopAltDent, avem specialiști calificați care pot ajuta pacienții cu tratamente ortodontice, cum ar fi aparatele dentare, pentru a le îmbunătăți aspectul zâmbetului și sănătatea orală. Aflați mai multe despre tratamentul ortodontic aici: https://topaltdent.ro/tratamentul-ortodontic-aparate-dentare-metalice-cu-safir/.

3. Ce este tratamentul endodontic pe care îl oferă TopAltDent?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament al canalului radicular, este un procedeu dentar care implică îndepărtarea pulpei infectate din interiorul unui dinte și apoi curățarea și sigilarea spațiului respectiv. Acest tratament poate ajuta la salvarea dinților care altfel ar putea fi extrași. Pentru detalii puteți consulta: https://topaltdent.ro/tratament-endodontic-ce-este-si-cand-este-nevoie/.

4. Cum pot preveni parodontoza cu ajutorul serviciilor TopAltDent?

Parodontoza este o boală a gingiilor care poate fi prevenită prin igienă orală corectă și vizite regulate la clinica dentară. La TopAltDent, oferim servicii de parodontologie pentru a ajuta la menținerea sănătății gingiilor dumneavoastră. De asemenea, oferim consultanță pacienților despre cum să își îngrijească corect gingiile acasă. Mai multe informații găsiți aici: https://topaltdent.ro/parodontologie-cum-sa-aveti-grija-de-sanatatea-gingiilor-dvs/.

5. Ce tipuri de tratamente dentare cosmetice oferă TopAltDent în cartierul Florilor, Brașov?

La TopAltDent, înțelegem importanța unui zâmbet frumos. Din acest motiv, oferim o gamă variată de tratamente dentare cosmetice, inclusiv albire a dinților, fațete dentare și înlocuirea dinților lipsă. Toate aceste servicii sunt menite să vă îmbunătățească zâmbetul și să vă sporească încrederea în sine. Aflați mai multe detalii aici: https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp