Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Ghimbav din Brașov

“TopAltDent, clinica ta de încredere în GHIMBAV, Brașov, specializată în Ortodonție de top!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție GHIMBAV

TopAltDent – O clinica stomatologică de încredere în Brasov

La TopAltDent, sănătatea orală a pacienților noștri este prioritatea noastră supremă. Amplasată în proximitatea cartierului GHIMBAV din Brașov, clinica noastră dentară este echipată cu tehnologie de ultimă oră și dispune de un mediu confortabil, relaxant, gândit pentru a vă asigura că veți avea parte de cele mai bune tratamente dentare.

Specializarea noastră principală, Ortodonție, este un domeniu în care excelența și profesionalismul sunt esențiale. Medicii noștri ortodonți sunt recunoscuți pentru experiența, priceperea și devotamentul lor față de fiecare pacient în parte, al cărui zâmbet reprezintă cartea noastră de vizită. Calitatea serviciilor noastre de Ortodonție este confirmată de sute de cazuri rezolvate cu succes și zeci de pacienți mulțumiți.

Vă așteptăm la TopAltDent, pentru a vă oferi soluția perfectă în privința sănătății și esteticii orale.

Alegeți cu Încredere Clinica de Ortodonție TopAltDent!

Alegerea celei mai bune clinici de ortodonție este extrem de importantă atunci când vine vorba de sănătatea dvs. dentară. La TopAltDent, situată aproape de cartierul GHIMBAV din Brașov, ne dedicăm îmbunătățirii zâmbetului dvs. prin furnizarea unor soluții de tratare personalizate, de înaltă calitate și confortabile. Echipa noastră de specialiști experimentați utilizează tehnici avansate și echipamente inovative pentru a asigura că primiți îngrijirea ortodontică de care aveți nevoie într-un mediu sigur și prietenos. Ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma zâmbete și a îmbunătăți încrederea în sine a pacienților noștri. Alegeți TopAltDent pentru un zâmbet mai bun, o sănătate orală optimă și un serviciu ireproșabil!

profesionistă Ortodonție GHIMBAV

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de GHIMBAV

Beneficiile Ortodonției de Top la TopAltDent

Alegerea unei clinici dentare cu recenzii de top este esențială pentru sănătatea ta orală. În TopAltDent, situată lângă cartierul GHIMBAV din Brașov, ne dedicăm pentru a oferi cea mai bună Ortodonție posibilă. Ortodonția poate avea un impact semnificativ asupra vieții dumneavoastră, de la îmbunătățirea încrederii în sine, până la prevenirea unor probleme de sănătate serioase. Un zâmbet armonios și sănătos este nu doar o chestiune de estetică, ci și de sănătate orală generală. În Ortodonție, noi folosim tehnologii de vârf pentru a asigura rezultate optimale, protejând de asemenea sănătatea gingiilor și a dentiției. Clinica noastră beneficiază de recenzii excelente, evidențiind angajamentul nostru pentru excelență și satisfacția pacientului. Alege TopAltDent pentru standarde înalte de îngrijire ortodontică într-un mediu confortabil și accesibil, în inima cartierului GHIMBAV.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de GHIMBAV

Servicii stomatologice de calitate superioară la TopAltDent, în apropierea cartierului GHIMBAV, Brașov

Clinica noastră stomatologică, TopAltDent, situată în apropierea cartierului GHIMBAV, Brașov, oferă o gamă largă de servicii personalizate pentru fiecare pacient în parte. De la Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser și Protetică Dentară, până la Radiologie Dentară și Cosmetică Dentară, suntem aici să vă oferim cele mai bune servicii stomatologice. De asemenea, ne ocupăm de Profilaxia Dentară pentru a preveni orice afecțiuni dentare, oferim Tratamente Endodontice pentru a trata afectiunile nervului dentar, alături de proceduri de Parodontologie pentru sănătatea țesuturilor care susțin dinții. Clinica noastră este dotată și cu servicii de Ortodonție și Odontologie, precum și cu servicii specializate pentru copii în cadrul Pedodonției. Încrederea și satisfacția pacienților noștri este cea mai importantă pentru noi, lucru reflectat de calitatea serviciilor noastre.

FAQ - Ortodonție in GHIMBAV

1. Ce tipuri de servicii oferă clinica dentară TopAltDent din cartierul GHIMBAV, Brașov?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii în cartierul GHIMBAV, Brașov, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Aceste servicii sunt concepute pentru a satisface nevoile dentare ale întregii familii, de la copii până la adulți.

2. Ce este Ortodonția și cum este aceasta abordată la TopAltDent?

Ortodonția este o specialitate a stomatologiei care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul problemelor de aliniere a dinților și a maxilarelor. La TopAltDent, avem ortodonți experimentați care utilizează metode inovative, inclusiv tratamentul ortodontic cu aparate dentare metalice cu safir.

3. Când ar trebui să consider Tratamentul Endodontic și cum decurg ședințele în cadrul clinicii voastre?

Dacă ai durere de dinți persistentă, sensibilitate la cald sau la rece sau umflături în jurul dinților, ar trebui să iei în considerare un tratament endodontic, cunoscut și ca tratament al canalului radicular. La TopAltDent, ne ocupăm de această procedură în mod sigur și confortabil, folosind tehnologii moderne și cele mai bune practici, desigur explicăm totul în amănunt pe site-ul nostru, [aici](https://topaltdent.ro/tratament-endodontic-ce-este-si-cand-este-nevoie/).

4. Ce este Protetică Dentară și cum pot beneficia de acest serviciu la TopAltDent?

Protetica Dentară se referă la înlocuirea parțială sau totală a dinților pierduți sau distrus cu ajutorul protezelor dentare sau a implanturilor. La TopAltDent, oferim soluții moderne pentru zâmbetul tău, cum ar fi protezele dentare și implanturile de înaltă calitate. Află mai multe [aici](https://topaltdent.ro/protetica-dentara-solutii-moderne-pentru-zambetul-tau/).

5. Cum pot preveni sau trata parodontoza la clinica TopAltDent?

Parodontoza este o boală a gingiilor care, dacă nu este tratată, poate duce la pierderea dinților. La TopAltDent, ne concentrăm pe prevenirea și tratarea acestei afecțiuni prin programul nostru de profilaxie dentară și prin serviciile noastre specializate de parodontologie. Pentru mai multe informații, te încurajăm să vizitezi [acest link](https://topaltdent.ro/parodontoza-ce-este-cum-o-previi-si-cum-o-tratezi/).

Link-uri

Ortodonție GHIMBAV