Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Harman din Brașov

“TopAltDent, cabinetul dvs. de încredere în ortodonție din inima cartierului HARMAN din Brasov, este gata să vă redescopere zâmbetul!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție HARMAN

TopAltDent – Clinica de Ortodonție Profesionistă

Bun venit la TopAltDent, clinica de ortodonție specializată în oferirea celor mai calitative servicii la doar câteva minute de cartierul HARMAN din Brașov. Având o echipă de medici dentiști excepțională, specializați în diferite aspecte ale ortodonției, suntem dedicați să vă ajutăm să obțineți zâmbetul perfect, într-un mediu confortabil și prietenos. Personalul nostru este foarte atent în gestionarea fiecărui caz, punând nevoile pacienților în prim plan. Noi nu doar reparăm dantura, ci oferim cele mai bune soluții pentru o sănătate orală optimă. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, vă invităm să vizitați TopAltDent, locul unde transformăm zâmbete în capodopere prin Ortodonție.

Importanța alegerii unei clinici de înaltă calitate pentru Ortodonție

Alegerea unei clinici de ortodonție competente se reflectă direct în succesul tratamentului și în sănătatea dvs orala de lungă durată. La clinica noastră, TopAltDent, situată în apropierea cartierului HARMAN din Brasov, ne angajăm să oferim servicii de ortodonție de înaltă calitate, cu accent pe confortul și satisfacția pacienților. Echipa noastră de specialiști dedicați are o vastă expertiză în domeniu, utilizând cele mai recente tehnici și tehnologii pentru a asigura rezultate optime. Sănătatea orală este direct conectată cu starea generală de sănătate, iar un tratament ortodontic corect poate avea un impact pozitiv enorm în viața dumneavoastră. A nu alege o clinică de ortodonție potrivită poate duce la consecințe nedorite și complicatii. Vă invităm sa descoperiți serviciile de top oferite de TopAltDent – alegerea inteligentă pentru un zâmbet perfect.

profesionistă Ortodonție HARMAN

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de HARMAN

Beneficiile alegerii celei mai bune Ortodonție cu TopAltDent

Ortodonția de înaltă calitate este esențială pentru sănătatea și estetica danturii. La “TopAltDent”, avem un angajament ferm de a oferi cele mai bune servicii de ortodonție din apropierea cartierului HARMAN, în Brașov. Alegerea unei clinici stomatologice cu recenzii foarte bune este foarte importantă, deoarece reflectă nivelul de expertiză și satisfacția pacienților. Calitatea tratamentelor de ortodonție pe care le oferim la “TopAltDent” sunt susținute de recenziile excelente pe care le-am primit de-a lungul timpului. O ortodonție de cea mai bună calitate poate contribui la îmbunătățirea funcționalității danturii, prevenirea anumitor probleme ale cavității orale și sporirea încrederii în sine prin obținerea unui zâmbet estetic. Alege “TopAltDent” pentru o ortodonție de top în Brașov, și vei avea parte de servicii ireproșabile și rezultate impresionante!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de HARMAN

Servicii dentare de calitate în apropiere de cartierul HARMAN, Brasov

La TopAltDent ne mândrim cu oferirea unei game largi de servicii dentare de înaltă calitate pentru comunitatea din cartierul Harman. Fie că aveți nevoie de un Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser sau Protetică Dentară, echipa noastră de specialiști este pregătită să vă ofere cele mai bune soluții.

Dacă aveți nevoie de Radiologie Dentară, cosmetică Dentară sau profilaxie Dentară, noi vă stăm la dispoziție cu echipamente și tehnici moderne pentru a vă asigura rezultate optime.

Oferim și tratamente specializate, cum ar fi Tratamentul Endodontic, Parodontologie și Ortodonție. Și nu uitați, ne ocupăm și de sănătatea orală a copiilor cu serviciile noastre de Odontologie și Pedodonție. Alegeți TopAltDent pentru servicii dentare de top în cartierul Harman, Brasov.

FAQ - Ortodonție in HARMAN

1. Ce servicii oferă TopAltDent în zona HARMAN din Brașov?

TopAltDent, situată lângă cartierul HARMAN din Brașov, oferă o gamă largă de servicii dentare, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Clinica noastră se angajează să ofere cele mai bune servicii pentru sănătatea orală a clienților noștri.

2. Cum ajută TopAltDent cu tratamentele de ortodonție?

La TopAltDent, oferim [tratamentul ortodontic](https://topaltdent.ro/tratamentul-ortodontic-aparate-dentare-metalice-cu-safir/) complet, adaptat nevoilor personale ale fiecărui pacient. Echipa noastră de specialiști în ortodonție se ocupă de corectarea aliniamentului și ocluziei dinților și maxilarelor. Avem soluții pentru toate vârstele, de la dispozitive ortodontice fixe, până la dispozitive mobile sau invizibile.

3. Ce tratamente dentare cu laser oferă TopAltDent?

TopAltDent folosește tehnologia modernă de laser pentru a furniza tratamente dentare eficiente și cu durere minimă. [Tratamentele noastre cu laser](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/) sunt folosite în diverse aspecte ale stomatologiei, inclusiv detartrajul cu laser, tratamentul endodontic, gingivectomia sau tratamentul leziunilor bucale. Tehnologia laser reduce durerea și vindecarea este mai rapidă.

4. Ce pot face dacă am nevoie de un implant dentar?

TopAltDent este specializată în soluții moderne pentru probleme dentare, inclusiv implanturile dentare. Echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute să înțelegeți toate opțiunile disponibile, de la [proteze dentare](https://topaltdent.ro/proteza-dentara-sau-implant/) la implanturi. Putem discuta împreună despre cea mai buna soluție pentru nevoile dumneavoastră de sănătate dentară.

5. Cum ajută TopAltDent părinții cu îngrijirea orală a copiilor?

Pedodonție reprezintă o parte esențială a serviciilor noastre, garantând o îngrijire orală optimă copiilor. Înclinăm către prevenție și educația părintelui cu privire la îngrijirea corectă a dinților copiilor. Oferim informații detaliate în acest sens, atât în cadrul consultațiilor, cât și pe [site-ul nostru](https://topaltdent.ro/pedodontia-ghidul-parintilor-pentru-ingrijirea-orala-a-copiilor/).

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp