Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Noua din Brașov

“Descoperiți diferenta pe care o face TopAltDent în NOUA, Brasov cu serviciile noastre de ortodonție de înaltă calitate.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție NOUA

TopAltDent – Cel Mai Profesionist Cabinet de Ortodonție din Brasov

TopAltDent, situat în apropierea cartierului NOUA din Brașov, se mândrește cu cel mai profesionist și experimentat colectiv de medici dentiști. Specializarea noastră este Ortodonția, un domeniu în care am investit continuu în tehnologiile de ultimă oră și în perfectionarea abilităților echipei noastre. Aceasta devotare face ca TopAltDent să fie alegerea perfectă pentru cei care își doresc îngrijire dentară de cea mai înaltă calitate. Toate acestea sunt elemente care compun promisiunea noastrăferind lentii mai albi, un zambet mai stralucitor și o experiență generală în domeniul stomatologiei, plăcută și fără durere pentru toți pacienții noștri. Transformati-va zambetul astăzi cu TopAltDent!

Importanța Alegerii Unei Clinici Bune De Ortodonție

Locația și calitatea serviciilor furnizate sunt două aspecte cruciale când este vorba de alegerea unei clinici de ortodonție. TopAltDent, situată în apropierea cartierului NOUA din Brașov, vă oferă servicii de cea mai înaltă calitate într-un mediu confortabil și prietenos. În activitatea noastră, punem accent pe profesionalism, siguranța pacienților și pe asigurarea unor rezultate estetice impresionante. Înțelegem că sănătatea și estetica dentară sunt esențiale pentru încrederea în sine, tocmai de aceea oferim cele mai bune tratamente de ortodonție, cu ajutorul unei echipe de medici specialiști. Alegeți clinica TopAltDent pentru a vă asigura că întregul proces de ortodonție se va desfășura în condiții de siguranță, eficientă și cu rezultate satisfăcătoare.

profesionistă Ortodonție NOUA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de NOUA

Beneficiile Alegerii Celei Mai Bune Ortodonție

Alegerea celei mai bune clinici de ortodonție este crucială pentru sănătatea și estetica dentară. TopAltDent, clinica noastră situată în apropiere de cartierul NOUA din Brașov, oferă cele mai bune servicii de ortodonție pentni pacienții noștri. Experiența, profesionalismul și competența sunt avantajele principale pe care le aducem pacienților noștri. Ortodonția nu este doar despre estetica zâmbetului, ci și despre prevenirea unor probleme de sănătate serioase, cum ar fi afectiunile articulatiei temporomandibulare sau afectiuni cardiace. Alegând o clinică de ortodonție cu evaluări de top, vă asigurați că veți primi cele mai bune servicii posibile, de la medici specialiști și tehnologie de ultimă oră. TopAltDent vă garantează un zâmbet frumos și sănătos prin ortodonție la cele mai înalte standarde.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de NOUA

Serviciile noastre dentare în apropierea cartierului NOUA, Brasov

La clinica noastră TopAltDent, aproape de cartierul NOUA din Brasov, ne mândrim cu o gamă largă de servicii dentare. Oferim de la Implant Dentar, un procedeu modern de înlocuire a dinților lipsă, până la Tratamente dentare cu laser, o metodă inovatoare și minim invazivă de tratament. De asemenea, efectuăm diverse servicii de Protetică Dentară și Radiologie Dentară. Pentru cei interesați de estetică, oferim Cosmetică Dentară, care vă va oferi un zâmbet strălucitor. Și nu uităm de prevenție prin Profilaxie Dentară. Alte servicii includ Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție. Ne dedicăm să creăm un mediu confortabil și sigur pentru toți pacienții noștri, garantând rezultate de primă clasă în toate serviciile oferite.

FAQ - Ortodonție in NOUA

1. Ce servicii oferă TopAltDent în cartierul NOUA, Brașov?

TopAltDent este o clinică dentară situată aproape de cartierul NOUA, în Brașov și oferă o varietate de servicii care includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Pentru informații mai detaliate despre aceste servicii, puteți accesa site-ul nostru: https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/.

2. În ce constă tratamentul ortodontic pe care îl oferiți?

Tratamentul ortodontic presupune corectarea aliniamentului dinților și al maxilarelor pentru a îmbunătăți sănătatea orală și aspectul zâmbetului pacientului. La TopAltDent, folosim diferite tipuri de aparate ortodontice, inclusiv aparate dentare metalice cu safir. Mai multe detalii despre tratamentul ortodontic puteți găsi aici: https://topaltdent.ro/tratamentul-ortodontic-aparate-dentare-metalice-cu-safir/.

3. Cum puteți ajuta în cazul unei parodontoze?

La TopAltDent, avem specialiști în parodontologie care se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratarea parodontozei. În funcție de gravitatea situației, abordarea poate varia de la o igienă orală îmbunătățită și tratamente locale la intervenții chirurgicale pentru a salva dinții afectați. Aflați mai mult despre parodontoza și tratamentul ei aici: https://topaltdent.ro/parodontoza-ce-este-cum-o-previi-si-cum-o-tratezi/.

4. Ce este tratamentul endodontic?

Tratamentul endodontic sau tratamentul de canal este o procedură prin care se înlătură nervul și țesutul din interiorul dintelui afectat de carie sau o infecție profundă. După îndepărtarea acestora, dinții sunt sigilați și restaurați pentru a preveni infecții ulterioare. Puteți găsi mai multe detalii despre acest tratament pe site-ul nostru: https://topaltdent.ro/tratament-endodontic-ce-este-si-cand-este-nevoie/.

5. Ce înseamnă Protetică Dentară?

Protetica dentară înseamnă înlocuirea sau repararea dinților pierduți sau deteriorați cu ajutorul protezelor sau altor dispozitive. Aceste soluții pot varia de la simple punți sau coroane, la implanturi dentare complexe. În plus, oferim și servicii de cosmetică dentară pentru a vă asigura că noua dvs. dentiție nu este doar funcțională, ci și estetică. Mai multe detalii despre protetică dentară găsiți aici: https://topaltdent.ro/protetica-dentara-solutii-moderne-pentru-zambetul-tau/.

Link-uri

Ortodonție NOUA