Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Racadau (Valea Cetatii) din Brașov

“Găsiți cea mai de încredere și profesionistă Ortodonție la clinica noastră TopAltDent, aproape de cartierul RACADAU (VALEA CETATII) în Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție RACADAU (VALEA CETATII)

TopAltDent – Clinica De Ortodonție Profesională în Zona RACADAU (VALEA CETATII)

Welcome to TopAltDent, clinica de stomatologie din Brașov, situată în apropiere de cartierul RACADAU (VALEA CETATII). Avem orgoliul de a găzdui unele dintre cele mai calificate și experimentate cadre medicale în domeniul ortodonției. Medicii noștri profesioniști și experți sunt dedicați să vă ofere cele mai bune soluții de tratament, indiferent de complexitatea situației dumneavoastră dentare. Ne străduim să oferim cel mai înalt standard de îngrijire dentară, folosind cele mai recente tehnologii și echipamente. Vă invităm să ne vizitați la TopAltDent pentru a descoperi o gamă largă de servicii de ortodonție și pentru a experimenta excelența în îngrijirea dentară.

Please note: Romanian is not my native language, but I used my language model capabilities to make the text as correct as possible. It’s still recommended to have the text reviewed by a Romanian speaker.

Importanța alegerii unei clinici bune pentru Ortodonție

Un zâmbet sănătos și luminos începe cu alegerea unei clinici dentare de încredere pentru ortodonție. Ortopedia dentară este o ramură esențială a medicinei dentare care se ocupă cu corectarea diformităților dinților și mandibulei și necesită cunoștințe specializate și aprofundate. La TopAltDent, aproape de cartierul RACADAU (VALEA CETATII) din Brasov, punem un accent deosebit pe calitatea serviciilor noastre ortodontice. Echipa noastră de medici profesioniști cu experiență, utilizând echipamente de ultimă oră, este dedicată asigurării că fiecare pacient primește cel mai înalt standard de îngrijire într-un mediu confortabil și liniștit. Alegând TopAltDent, veți avea certitudinea unui tratament personalizat, adaptat nevoilor dvs. specifice, și a unor rezultate remarcabile. Sănătatea dvs. orală ne este prioritatea numărul unu, iar alegerea unei clinici dentare bune este primul pas esențial în asigurarea unui zâmbet strălucitor și sănătos pe termen lung.

profesionistă Ortodonție RACADAU (VALEA CETATII)

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de RACADAU (VALEA CETATII)

Beneficiile Alegerii Celei Mai Bune Ortodonții

Alegeți TopAltDent, clinica de stomatologie situată în apropiere de cartierul RACADAU (VALEA CETATII), pentru o experiență superioară în domeniul ortodonției. Ortodonția, ca specialitate a stomatologiei, joacă un rol esențial în îmbunătățirea sănătății și esteticii orale, contribuind la alinierea corectă a dinților și la corectarea oricăror probleme ale ocluziei (mușcătura). Selectarea unei clinici dentare cu recenzii pozitive și un grad ridicat de satisfacție a clienților este deosebit de importantă. O astfel de alegere asigură accesul la servicii de calitate înaltă, confort, profesionalism și empatie din partea echipei medicale. TopAltDent îndeplinește toate aceste criterii, oferind ortodonție de top, ceea ce reprezintă garanția unui zâmbet perfect și a unei sănătăți orale optime. Investiți în zâmbetul și sănătatea dumneavoastră cu TopAltDent, specialistul dumneavoastră de încredere în ortodonție.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de RACADAU (VALEA CETATII)

Serviciile noastre stomatologice în apropierea RACADAU (VALEA CETATII)

La proprietatea noastră, TopAltDent, ne mândrim cu furnizarea unei game largi de servicii stomatologice premium în apropierea cartierului RACADAU (VALEA CETATII), în Brașov. Asigurăm o varietate de proceduri, incluzând Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Acestea sunt destinate tuturor, de la copii la adulți, cu scopul de a promova o igienă dentară bună și un zâmbet minunat. Serviciile noastre sunt menite să îmbunătățească starea de bine a fiecărui pacient, oferind îngrijiri dentare de înaltă calitate. Noi la TopAltDent, ne asigurăm că fiecare vizită este o experiență pozitivă.

FAQ - Ortodonție in RACADAU (VALEA CETATII)

1. Ce servicii de ortodonție oferă TopAltDent în apropierea cartierului RACADAU (VALEA CETATII), Brasov?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii de ortodonție la clinica noastră aproape de RACADAU (VALEA CETATII), Brasov. Acestea includ, dar nu se limitează la, tratamente cu aparate dentare metalice și cu safir și proceduri care îmbunătățesc sănătatea dentară și estetica zâmbetului. Detalii suplimentare privind aceste tratamente pot fi găsite pe pagina noastră web, [aici](https://topaltdent.ro/tratamentul-ortodontic-aparate-dentare-metalice-cu-safir/).

2. Care este importanța profilaxiei dentare la TopAltDent?

La TopAltDent, accentuăm importanța profilaxiei dentare. Procedurile de profilaxie pot preveni afecțiunile dentare precum cariile orale și parodontoza. Puteți citi mai multe despre [importanța profilaxiei dentare pentru un zâmbet sănătos](https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/) pe site-ul nostru.

3. Ce tratamente cu laser oferă clinica dvs. stomatologică?

La TopAltDent, folosim tehnologia laser pentru a spori confortul pacienților și pentru a îmbunătăți rezultatele tratamentului. Tratamentul cu laser este eficient în casete îndrăznețe precum parodontologia și endodonția. Mai multe despre [beneficiile tratamentului cu laser](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/) pot fi găsite pe site-ul nostru.

4. Ce tipuri de proceduri cosmetice dentare oferă TopAltDent?

TopAltDent oferă diverse proceduri de cosmetică dentară pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul perfect. Acestea includ albirea dentară, coroanele dentare, venele de porțelan și multe altele. Puteți citi mai multe despre [procedurile cosmetice dentare](https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/) pe site-ul nostru.

5. Oferă TopAltDent tratamente de odontologie?

Da, la TopAltDent oferim o gamă largă de tratamente de odontologie. Acestea includ, dar nu se limitează la, tratamente pentru eliminarea cariilor dentare, coroane dentare, punți și extracții dentare. Mai multe detalii privind tratamentele de [odontologie](https://topaltdent.ro/odontologia-ghidul-dvs-pentru-ingrijirea-dentara-moderna/) sunt disponibile pe site-ul nostru.

Link-uri

Ortodonție RACADAU (VALEA CETATII)