Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Rasnov din Brașov

Bine ați venit la TopAltDent, clinica dumneavoastră de încredere pentru ortodonție în apropierea cartierului Râșnov din Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție RASNOV

TopAltDent – Clinica dentară de înaltă calitate cu experți în Ortodonție

TopAltDent este o clinică dentară situată în apropiere de cartierul RASNOV din Brașov, deosebindu-se prin profesioniștii noștri dedicați și experți în domeniul Ortodonție. Avem cei mai pregătiți medici, care oferă servicii profesionale pentru a se asigura că pacienții noștri beneficiază de cel mai înalt standard de îngrijire dentară. Mândrim că aplicăm cele mai recente tehnici în Ortodonție, pentru a asigura rezultate optime într-un mediu confortabil și primitor. Înțelegem cât de important este să aveți încredere în medicul dumneavoastră, iar la TopAltDent, pacienții sunt întotdeauna pe primul loc. Toate acestea facilitează transformarea zâmbetului dvs., redându-vă încrederea de care aveți nevoie și merită! Prin urmare, pentru experiența cea mai profesionistă în domeniul Ortodonție, alegeți TopAltDent.

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru Ortodonție

Tot timpul merită să investim în sănătatea noastră, mai ales atunci când este vorba de dinți. O zâmbet perfect și un set de dinți sănătoși pot aduce încredere și stima de sine, iar ortodonția joacă un rol cheie în realizarea acestui obiectiv. Un specialist bun în Ortodonție nu doar că va îmbunătăți aspectul estetic, ci va asigura și funcționalitatea corectă a gurii. Prin urmare, alegerea unei clinici de ortodonție de top precum TopAltDent din apropierea cartierului RASNOV, Brașov este esențială. Personalul TopAltDent are specialiști în Ortodonție cu ani de experiență și cu o înaltă pregătire profesională, care au ca scop principal sănătatea și satisfacția pacienților lor. În plus, clinică noastră oferă un mediu confortabil și primitor, iar echipamentele noastre sunt la cele mai înalte standarde, pentru a ne asigura că primiti cea mai bună îngrijire posibilă. Invățînd să ne îngrijim corect dantura de la înceeași vârstă fragedă, putem preveni probleme dentare pe viitor și putem beneficia de o viață plină de zâmbete!

profesionistă Ortodonție RASNOV

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de RASNOV

Beneficiile alegerea celei mai bune clinici de Ortodonție

Pentru o sănătate orală deosebită și un zâmbet atrăgător, recurgerea la serviciile de Ortodonție de calitate superioară este esențială. La TopAltDent, o clinică dentară situată în apropierea cartierului RASNOV din Brașov, ne angajăm să oferim cele mai bune servicii de Ortodonție. Folosind tehnici de ultimă generație și având la dispoziție o echipă de specialiști dedicați, TopAltDent este alegerea potrivită pentru sănătatea și îngrijirea orală a dumneavoastră. Cu opinii positive de cinci stele și recenzii excelente, această clinică a primit încrederea și satisfacția clienților. Alegând o clinică de Ortodonție cu recenzii de înaltă calitate, vă asigurați de precizie, expertiză și o experiență pozitivă. În alegerea dumneavoastră, nu compromiteți calitatea. Opțiunea pentru o clinică de top în domeniul Ortodonție, precum TopAltDent, se va reflecta în încrederea și sănătatea dumneavoastră orală.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de RASNOV

Serviciile noastre de stomatologie în apropierea cartierului RASNOV, Brașov

La clinica noastră TopAltDent, situată în apropierea cartierului RASNOV din Brașov, oferim o gamă largă de servicii stomatologice, de la Implant Dentar până la Profilaxie Dentară. Suntem specializați în Tratamente dentare cu laser și Protetică Dentară. Clinica noastră este echipată cu ultimele tehnologii, oferind servicii top de Radiologie Dentară și Cosmetică Dentară. De asemenea, oferim servicii de Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne mândrim cu furnizarea unei îngrijiri dentare de cea mai înaltă calitate pentru toți pacienții noștri. În clinica noastră, sănătatea, confortul și zâmbetul dvs. sunt prioritățile noastre supreme. Contactați-ne pentru a programă o consultație și a afla mai multe despre cum putem îngriji cea mai bună sănătate orală pentru dvs. și familia dvs.

FAQ - Ortodonție in RASNOV

1. Ce servicii oferă clinica dvs. în vecinătatea RASNOV în Brasov?

Serviciul nostru TopAltDent este specializat într-o serie de servicii, printre care Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Noi ne străduim să oferim tratamente dentare de cea mai bună calitate pentru toți pacienții noștri, indiferent de nevoile lor specifice.

2. Care sunt beneficiile tratamentelor dentare cu laser?

Tratamentul dentar cu laser este o tehnică minim invazivă care are mai multe beneficii. Potrivit articolului nostru “5 beneficii ale tratamentului laser pe care nu le știati“, aceasta metodă poate reduce durerea în timpul procedurii, poate accelera vindecarea și reduce riscul de infecție.

3. De ce este importantă profilaxia dentară?

Profilaxia dentară implică un set de practici care ajută la prevenirea bolilor dentare, cum ar fi cariile sau parodontoza. În articolul nostru “Importanța profilaxiei dentare pentru un zâmbet sănătos“, explicăm cum o igienă orală adecvată și controalele dentare regulate pot menține sănătatea gurii tale.

4. Ce presupune tratamentul endodontic?

Tratamentul endodontic, cunoscut și ca tratamentul de canal, implică eliminarea țesutului pulpar infectat de la interiorul dintelui pentru a preveni infecțiile ulterioare și pentru a salva dinte. Puteți citi mai multe despre acest tip de tratament în articolul nostru “Cum funcționează tratamentul endodontic – tot ce trebuie să știți“.

5. Ce este implantul dentar?

Implantul dentar este o opțiune excelentă pentru înlocuirea dinților pierduți. Este un procedeu care implică inserarea unui titaniu în osul maxilarului care servește ca un dinte artificial. Puteți citi mai multe despre avantajele implantului dentar față de proteza dentară în articolul nostru “Proteza dentară sau implant“.

Link-uri

Ortodonție RASNOV