Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului San-Petru din Brașov

La TopAltDent în apropierea cartierului San-Petru din Brașov, oferim servicii de ortodonție de top, pentru un zâmbet perfect în orice moment.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție SAN-PETRU

TopAltDent – Profesionalism și Expertiză în Ortodonţie

În apropierea cartierului San-Petru, în Brașov, se află TopAltDent, o clinică stomatologică care se mândrește nu doar cu echipamentul modern și abordarea inovatoare, ci și cu echipa de medici specialiști. Aici, Ortodonția nu este doar o ramură a stomatologiei, ci o adevărată artă, iar medicii noștri sunt adevărați maeștri în acest domeniu. Ei nu numai că au o pregătire medicală excelentă și o vastă experiență în domeniul ortodonției, dar sunt și dedicați pacienților lor, oferind servicii de înaltă calitate pentru a satisface chiar și cele mai înalte standarde. La TopAltDent, punem accent pe profesionalism, expertiză și asistența personalizată, astfel încât să oferim fiecărui pacient un zâmbet strălucitor și sănătos. Alegeți TopAltDent, pentru că noi ne ocupăm de sănătatea dvs. orală cu seriozitate, pricepere și dedicare.

Importanța alegerii unei clinici de calitate pentru ortodonție

Ortodonția reprezintă o ramură esențială a stomatologiei, deoarece implică diagnosticarea, prevenția și corectarea poziției necorespunzătoare a dinților și a maxilarelor. Alegerea unei clinici de calitate pentru ortodonție, precum TopAltDent, situată în apropierea cartierului SAN-PETRU din Brașov, este vitală pentru a beneficia de un tratament eficient și de rezultate estetice optime. La TopAltDent, oferim servicii profesionale și personalizate, asigurându-ne că fiecare pacient beneficiază de cel mai bun tratament posibil. Avem experiență și expertiză în toată gama de tratamente ortodontice, fiind dedicați pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul pe care îl doriți. În plus, garantăm un mediu steril, sigur și confortabil pentru toți pacienții noștri, respectând toate normele și standardele în materie de igienă și siguranță. Alegeți TopAltDent pentru o îngrijire dentară de excepție care îmbină practicile moderne cu o abordare personală și un serviciu de înaltă calitate.

profesionistă Ortodonție SAN-PETRU

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de SAN-PETRU

Beneficiile unei Ortodonție de top și importanța alegerii unei clinici stomatologice cu recenzii excelente

Având o ortodonție de înaltă calitate nu numai că îmbunătățește aspectul danturii dumneavoastră, dar aduce și o serie de beneficii pentru sănătatea orală pe termen lung. Ortodonția corectă poate preveni diverse probleme dentare, cum ar fi perioada de dezvoltare a cariilor, erupția incorectă a dinților și problemele de mișcare a maxilarului. Alegerea unei clinici dentare cu recenzii de top, așa cum este TopAltDent în zona SAN-PETRU, poate asigura că veți primi cea mai bună îngrijire stomatologică posibilă. Recenziile excelente sunt adesea un indicator al angajamentului clinicii de a oferi servicii de înaltă calitate și să satisfacă nevoile pacienților. Nu numai că veți beneficia de experiența și expertiza unei echipe de specialiști, dar veți avea și încredere că sănătatea orală a dumneavoastră este în mâini bune. Reflectând asupra nevoilor dumneavoastra de îngrijire stomatologică nu este doar o chestiune de estetică, dar și de sănătate și calitate a vieții. Fie că este pentru dvs. sau pentru întreaga familie, alegerea TopAltDent pentru Ortodonție în Brasov, este o decizie care vă va aduce zâmbetul sănătos și frumos pe care îl doriți.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SAN-PETRU

Serviciile noastre stomatologice oferite în apropierea cartierului SAN-PETRU, Brașov

La clinica noastră TopAltDent, situată în apropiere de cartierul SAN-PETRU din Brașov, oferim o varietate de servicii stomatologice. Printre acestea se numără Implantul Dentar, Tratamentele dentare cu laser și Protetică Dentară. De asemenea, avem experiență în Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Obiectivul nostru este de a asigura că fiecare pacient primește îngrijirea dentară de calitate de care are nevoie, într-un mediu confortabil și amabil. Ne străduim să oferim tratamente de top și să menținem un nivel ridicat de profesionalism în tot ceea ce facem.

FAQ - Ortodonție in SAN-PETRU

1. Ce servicii oferă clinica dumneavoastră în cartierul SAN-PETRU din Brașov?

Clinica noastră, TopAltDent, oferă o gamă largă de servicii de stomatologie în apropiere de cartierul SAN-PETRU. Printre serviciile noastre se numără: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Orice necesitate de îngrijire orală pe care o aveți, suntem aici pentru a vă ajuta cu soluții moderne și eficiente.

2. Ce este Ortodonția și cum poate fi de ajutor?

Ortodonția este o specializare în stomatologie care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul problemelor dentare și faciale. La TopAltDent, avem o echipă de experți în Ortodonție, iar cartierul SAN-PETRU are o ofertă bogată de servicii, inclusiv tratamente ortodontice cu aparate dentare metalice și de safir. Acestea au rolul de a alinia și redresa dinții, precum și de a îmbunătăți ocluzia și estetica zâmbetului.

3. Care este importanța Profilaxiei Dentare?

Profilaxia Dentară este esențială pentru menținerea sănătății orale. Ea include măsuri preventive, cum ar fi controalele regulate la stomatolog, periajul corect al dinților și folosirea aței dentare. În articolul nostru analizăm importanța profilaxiei dentare și oferim sfaturi pentru un zâmbet sănătos. În SAN-PETRU, clienții noștri pot beneficia de câteva vizite regulate pentru prevenția și tratarea problemelor dentare.

4. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic implică îngrijirea interiorului dintelui și este, în general, necesar când pulpa dintelui devine inflamată sau infectată. Inflamația sau infecția poate avea diferite cauze: carii dentare profunde, lucrări dentare pe același dinte sau un traumatism. Puteți afla mai multe detalii despre acest tratament in articolul nostru specializat.

5. Ce tratamente cu laser oferiți la TopAltDent?

Utilizăm tehnologii de ultimă generație la TopAltDent, inclusiv tratamentele cu laser. Laserul stomatologic poate fi folosit în diverse proceduri, de la albirea dinților până la tratamentul cariilor dentare și chirurgia orală. Într-un articol recent, evidențiem beneficiile tratamentului cu laser. Oferim aceste servicii și în SAN-PETRU, pentru confortul și satisfacția pacienților noștri.

Link-uri

Ortodonție SAN-PETRU