Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Scheii din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, clinica dvs. de încredere pentru ortodonție de top în apropiere de cartierul Scheii din Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție SCHEII

Clinica de stomatologie TopAltDent: Profesionalism și expertiză în Ortodonție

Situată în apropierea cartierului Scheii din Brașov, clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, se face remarcată prin profesionalismul și expertiza echipei noastre de medici. Suntem recunoscuți pentru pasiunea și dedicarea cu care ne desfășurăm activitatea, iar valorile noastre stau mereu în serviciul sănătății dumneavoastră orale. În centrul atenției noastre se află Ortodonția, domeniu în care prin abilitățile și cunoștințele noastre, asigurăm un zâmbet perfect și sănătos pentru pacienții noștri. Invităm toate persoanele care caută excelență în serviciile de stomatologie să ne viziteze clinica. Profesionalismul echipei noastre își pune amprenta indubitabilă pe fiecare tratament oferit, iar experiența acumulată în Ortodonție garantează servicii medicale de înaltă calitate.

Importanța alegerii unei clinici bune de Ortodonție

Ortodonția este o ramură esențială în domeniul stomatologic, care necesită o expertiză și o percepție deosebită. Este extrem de important să alegeți o clinică de încredere pentru tratamentul ortodontic, cum ar fi clinica noastră – TopAltDent, amplasată aproape de cartierul Scheii din Brașov. O alegere bună a clinicii poate schimba radical experiența ortodontică, transformând un proces care poate părea înfricoșător într-una plăcută și confortabilă. La TopAltDent avem o echipă de medici specializați în ortodonție, experimentați și dedicați, care furnizează servicii de cea mai înaltă calitate, utilizând tehnologie de ultimă oră și materiale superioare. Înțelegem importanța unui zâmbet frumos și suntem aici pentru a vă ajuta să-l obțineți în cel mai confortabil și profesionist mod posibil. Alegeți TopAltDent pentru un tratament ortodontic eficient și pentru un zâmbet sănătos și perfect!

profesionistă Ortodonție SCHEII

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de SCHEII

Ce Beneficii Aduce O Ortodonție de Calitate?

Ortodonția reprezintă o alegere deosebit de importantă pentru sănătatea dvs. oro-dentară și este esențială să optați pentru cea mai bună clinică dentară. În TopAltDent, avem cele mai bune recenzii din cartierul SCHEII, Brasov, ceea ce subliniază încrederea și satisfacția pacienților noștri. Alegeți o clinică dentară cu recenzii excelente asigură nu doar un tratament ortodontic de succes, dar și un zâmbet frumos și încredere în sine. În plus, o ortodonție de calitate reduce riscul apariției problemelor dentare în viitor și îmbunătățește funcționalitatea orală. Ați avea vreodată încredere într-un mecanic cu recenzii slabe pentru mașina dvs. preferată? La fel stau lucrurile și cu dantura dumneavoastră. Investiți în serviciile noastre de ortodonție înalte calitative și vă veți bucura de rezultate pe termen lung, pe lângă un zâmbet sănătos și seducător. Ortodonția nu este doar o necesitate medicală, ci și un pas investițional esențial pentru o viață de calitate. Nu așteptați, faceți un pas către zâmbetul dvs. perfect, aici, la TopAltDent!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SCHEII

Servicii stomatologice de top în cartierul SCHEII din Brașov

La clinica dentară TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii dentare de calitate, adaptate nevoilor tale. Printre serviciile noastre se numără Implant Dentar, care reprezintă o soluție ideală pentru înlocuirea dinților lipsă, Tratamente dentare cu laser, ce permit o mai bună precizie și confort în timpul tratamentului. Pentru cei care doresc să îmbunătățească aspectul lor dental, oferim Cosmetică Dentară, iar pentru a preveni apariția bolilor orale, propunem Profilaxie Dentară. Stim că frumusețea unui zâmbet vine și din interior, motiv pentru care oferim servicii de Tratament Endodontic, Parodontologie și Ortodonție.

Pentru nevoile specifice ale celor mici, avem specialiști în Pedodonție, în timp ce Proteica Dentară și Radiologie Dentară completează gama noastră extinsă de servicii. Te așteptăm în cartierul SCHEII din Brașov cu cele mai bune soluții pentru sănătatea orală.

FAQ - Ortodonție in SCHEII

1. Ce servicii oferă clinica TopAltDent în apropierea cartierului SCHEII din Brașov?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii stomatologice, care includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Clinica noastră utilizează tehnologie modernă și metode inovatoare pentru a asigura cele mai bune rezultate pentru pacienții noștri. Aflați mai multe despre serviciile noastre pe pagina noastră de internet [TopAltDent](https://topaltdent.ro/).

2. Ce este ortodonția și ce tipuri de tratamente oferă TopAltDent?

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu corectarea aliniamentului dentar și ocluziei pentru a îmbunătăți funcția și estetica danturii. La [TopAltDent](https://topaltdent.ro/tratamentul-ortodontic-aparate-dentare-metalice-cu-safir/), oferim toate tipurile de tratamente ortodontice, de la aparate dentare metalice până la cele moderne cu safir.

3. Cum pot preveni parodontoza cu ajutorul serviciilor oferite de TopAltDent?

Parodontoza este o afecțiune care poate fi prevenită prin practicarea unei igiene orale corespunzătoare și prin vizite regulate la stomatolog. La TopAltDent, ne ocupăm de sănătatea gingiilor prin profilaxie dentară și [parodontologie](https://topaltdent.ro/parodontologia-cum-sa-aveti-grija-de-sanatatea-gingiilor-dvs/), oferind o gamă largă de tratamente pentru prevenirea și tratarea acestei afecțiuni.

4. Ce este un implant dentar și ce beneficii aduce acesta?

Un implant dentar este o soluție modernă pentru înlocuirea dinților lipsă, oferind un aspect natural și funcționalitate maximă. La [TopAltDent](https://topaltdent.ro/proteza-dentara-sau-implant/), folosim implanturi dentare de calitate superioară pentru a restabili frumusețea zâmbetului și capacitatea de a mânca și vorbi confortabil.

5. Cum pot îmbunătăți estetica zâmbetului cu ajutorul serviciilor de Cosmetică Dentară de la TopAltDent?

Cosmetica dentară se referă la o serie de tratamente menite să îmbunătățească aspectul danturii. La [TopAltDent](https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/), oferim diferite tratamente cosmetice, incluzând albirea dinților, refacerea dinților sparti, coroane și fațete dentare. Echipa noastră de specialiști vă va ajuta să obțineți un zâmbet strălucitor și să vă creșteți încrederea în sine.

Link-uri

Ortodonție SCHEII