Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Scriitorilor din Brașov

Descoperiți Ortodonția de excelentă la TopAltDent, clinica stomatologică de top, în apropiere de cartierul Scritorilor, Brașov, unde sănătatea dvs. orală este prioritatea noastră.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție SCRIITORILOR

TopAltDent – Clinica de Ortodonție nr.1 în Brasov

Cu o poziție privilegiată în apropierea cartierului Scriitorilor din Brașov, clinica noastră dentară, TopAltDent, vă oferă cele mai profesionale servicii de ortodonție din oraș. Având la dispoziție o echipă de medici dentiști extrem de experimentați și profesioniști, vă garantăm o îngrijire dintilor la cele mai înalte standarde. TopAltDent nu este doar o clinică dentară, ci este locul unde sănătatea și zâmbetul dumneavoastră sunt pe primul plan. Ne mândrim cu dedicarea noastră pentru ortodonție și cu pasiunea de a oferi fiecărui pacient tratamente personalizate și confortabile. Visitați-ne pentru a experimenta serviciile noastre de ortodonție și pentru a descoperi diferența pe care o face o echipă de specialiști în domeniu. Alegeți TopAltDent, clinica de ortodonție ce reprezintă alegerea corectă pentru sănătatea dumneavoastră orală.

Importanța alegerii unei clinici de înaltă calitate pentru Ortodonție

Alegerea celei mai bune clinici de ortodonție este esențială pentru sănătatea și estetica zâmbetului tău. La TopAltDent, situată lângă cartierul SCRIITORILOR din Brașov, punem la dispoziția pacienților noștri servicii profesionale de ortodonție, asigurând rezultate excepționale. Avem o echipă de medici ortodonti cu experiență, care utilizează tehnologii de ultimă ora și abordări inovative pentru a vă oferi grija de care aveți nevoie. Pentru noi, fiecare pacient este unic iar tratamentul este adaptat nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Alege TopAltDent, pentru un zâmbet perfect!

profesionistă Ortodonție SCRIITORILOR

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de SCRIITORILOR

Pentru cea mai bună Ortodonție, alegeți TopAltDent!

Selecționarea celei mai bune clinici dentare cu recenzii de calitate superioară este de o importanță crucială în ceea ce privește sănătatea și confortul dvs. Atunci când vine vorba de Ortodonție, TopAltDent oferă servicii incontestabile. Avantajele utilizării unei ortodonții de înaltă calitate sunt nenumărate. Luând în considerare factori precum funcționalitatea corectă a maxilarului, aliniamentul potrivit al dinților și îmbunătățirea siguranței de sine prin zâmbetul dvs., ele reprezintă doar vârful aisbergului! La TopAltDent, clinica noastră de stomatologie din apropierea cartierului Scritorilor din Brașov, prioritizăm sănătatea și satisfacția pacienților noștri. Investind în calitate, veți primi un tratament de vârf, personalizat nevoilor speciale și rezultate durabile. Alegeți Ortodonția de top oferită de TopAltDent pentru un zâmbet sănătos și radiant!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SCRIITORILOR

Serviciile noastre dentare în apropiere de cartierul SCRIITORILOR din Brașov

La clinica TopAltDent, oferim o gamă completă de servicii dentare în apropierea cartierului SCRIITORILOR din Brașov. Fie că aveți nevoie de un Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser sau Protetică Dentară, suntem aici să vă ajutăm. Alături de acestea, oferim și servicii de Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară și Profilaxie Dentară pentru a vă menține zâmbetul strălucitor și sănătos. În plus, specialiștii noștri în Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție sunt mereu gata să vă ofere tratamentele de care aveți nevoie. Alegeți TopAltDent pentru servicii dentare de calitate în Brașov!

FAQ - Ortodonție in SCRIITORILOR

1. Ce servicii de ortodonție oferă TopAltDent în cartierul SCRIITORILOR, Brașov?

Răspuns: TopAltDent oferă o gamă largă de servicii de ortodonție în cartierul SCRITORILOR din Brașov, pentru a îmbunătăți sănătatea orală și estetică a pacienților. Ortopedia include corectarea poziției dentare prin folosirerea diferitelor tipuri de aparate ortodontice, dintre care se pot menționa aparatele dentare metalice cu safir. Puteți afla mai multe despre tratamentul ortodontic pe site-ul nostru.

2. Care este importanța profilaxiei dentare la TopAltDent?

Răspuns: La TopAltDent, noi punem un accent deosebit pe profilaxia dentară, deoarece aceasta joacă un rol crucial în prevenirea problemelor dentare. Din acest motiv, oferim servicii de profilaxie de înaltă calitate pentru a menține un zâmbet sănătos și strălucitor. Aveți posibilitatea de a afla mai multe despre importanța profilaxiei dentare pe site-ul nostru.

3. Ce opțiuni de protetică dentară sunt disponibile la TopAltDent?

Răspuns: TopAltDent oferă o varietate de opțiuni pentru protetică dentară, incluzând protezele dentare și implanturile. Reabilitarea estetică și funcțională a cavității bucale este esențială pentru un zâmbet frumos și o bună calitate a vieții. Puteți găsi informații mai detaliate despre soluțiile moderne de protetică dentară pe site-ul nostru.

4. Oferă TopAltDent tratamente dentare cu laser în cartierul SCRIITORILOR, Brașov?

Răspuns: Da, la TopAltDent oferim tratamente dentare cu laser. Aceste tratamente sunt eficiente, rapide și adesea mai confortabile pentru pacient, reducând durata și severitatea vindecării postoperatorii. Puteți afla mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser pe site-ul nostru.

5. Ce tip de servicii pedodontice oferă TopAltDent?

Răspuns: TopAltDent are la dispoziție o echipă dedicată de specialiști în pedodonție, gata să ofere cele mai bune servicii de îngrijire orală pentru copii. De la controale obișnuite și până la tratamente complexe, ne asigurăm că micuții pacienți beneficiază de atenție și îngrijire personalizată. Pentru mai multe informații, consultați ghidul nostru pentru părinți privind îngrijirea orală a copiilor.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp