Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Stupini din Brașov

Bine ați venit la TopAltDent, locul dvs. de încredere în Brasov pentru ortodonție premium, aproape de cartierul Stupini.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție STUPINI

TopAltdent – Ortodonție profesională la cele mai înalte standarde

La clinica noastră de stomatologie, TopAltdent, situată în apropierea cartierului Stupini din Brașov, avem cei mai profesioniști și experimentați medici din domeniu. Suntem dedicați în oferirea celor mai bune servicii cu accent pe specialistii in Ortodonție. Misiunea noastră este de a asigura fiecărui pacient un tratament personalizat și fără durere, utilizând cele mai noi tehnologii și materiale. Cu echipa de doctori specialiști în Ortodonție, mereu la curent cu ultimele noutăţi din domeniu, acordăm o atenție specială nevoilor fiecărui pacient. Ne străduim să creăm un mediu confortabil și relaxant în timpul fiecărei vizite. Alegeți TopAltdent pentru un zâmbet perfect și o experiență fără stres.

Importanța alegerii unei clinici de înaltă calitate pentru Ortodonție

A fi atenți la sănătatea orală este esențial. Nu este doar despre estetica zâmbetului, ci și despre starea generală de sănătate. Tocmai de aceea, alegerea unei clinici de ortodonție de încredere și profesioniste nu ar trebui să fie tratată cu lejeritate. TopAltDent, clinica noastră situată în apropierea cartierului Stupini din Brașov, oferă servicii de ortodonție de calitate superioară într-un mediu prietenos și confortabil. Stim cat de important este fiecare pacient pentru noi, de aceea folosim doar tehnologii în ultima tendință și metode de tratament eficiente și inovative. Asigurăm rezultate excepționale care vă vor reda încrederea în zâmbetul dumneavoastră. Această alegere nu este doar despre a avea un zâmbet frumos, ci despre a face o investiție pe termen lung în sănătatea și calitatea propriei vieți.

profesionistă Ortodonție STUPINI

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de STUPINI

Beneficiile alegerii celei mai bune Ortodonții și importanța alegerii unei clinici dentare cu recenzii excelente

Una dintre cele mai valoroase investiții pe care le puteți face pentru dvs. și pentru sănătatea dumneavoastră orală este, fără îndoială, Ortodonția. În clinică noastră dentară din apropiere de STUPINI, TopAltDent, ne dedicăm la asigurarea că fiecare pacient beneficiază de cele mai bune servicii în domeniul Ortodonției, punându-vă sănătatea şi zâmbetul în primul rând. A alege o clinică dentară cu recenzii de top este esenţial. Recenziile pozitive arată dedicarea și experiența noastră în îngrijirea orală și în alegerile eficiente de tratament dintre care puteţi beneficia. O Ortodonție de calitate poate avea un efect dramatic pozitiv asupra vieții dumneavoastră, oferindu-vă nu doar un zâmbet atrăgător dar și îmbunătățind sănătatea generală a gurii și reducând riscul de afecțiuni orale. Așadar, alegeți cel mai bun pentru dvs. – alegeți TopAltDent pentru cea mai bună Ortodonție din Brasov, aproape de STUPINI.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de STUPINI

FAQ - Ortodonție in STUPINI

1. Ce servicii oferă clinica dumneavoastră de stomatologie în apropierea cartierului Stupini, Brasov?

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii pentru a se potrivi nevoilor fiecarui pacient, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Fiecare tratament este adaptat nevoilor specifice ale pacientului. Ne mândrim cu standardele noastre înalte de îngrijire și serviciile excelente pe care le oferim în vecinătatea Stupini, Brasov.

2. Ce tipuri de tratamente cu laser oferiți la clinica TopAltDent?

La TopAltDent, oferim Tratamente dentare cu laser de înaltă calitate care includ îndepărtarea cariilor, albirea dinților, tratamentul parodontozei, sigilarea fisurilor și multe altele. Tratamentul cu laser este minim invaziv, rapid și cu recuperare rapidă. Acest tratament reduce semnificativ durerea și sângerarea, deoarece laserul ajută la coagularea vaselor de sânge.

3. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul Endodontic, cunoscut și sub numele de canal radicular, este un tratament care se face când pulpa dinților este infectată sau moartă. Este necesar în cazul în care o carie profundă ajunge la nervul dintelui, când un dinte este afectat de un traumatism puternic sau când vindecarea unei infecții este dificilă din cauza complicațiilor endodontice.

4. Cum mă poate ajuta Ortodonția?

Ortodonția, care include folosirea de aparate dentare, poate corecta o serie de probleme, inclusiv dinți strâmbi, înghesuiți sau înclinati, mușcătură inversă, suprapunerea dinților și spațiile largi între dinți. La TopAltDent, oferim consultări de ortodonție pentru a determina cel mai bun plan de tratament pentru nevoile specifice ale fiecărui pacient.

5. Ce înseamnă Profilaxia Dentară?

Profilaxia Dentară se referă la practicile preventive de îngrijire orală. Aceasta include curățarea profesională a dinților, periajul și folosirea aței dentare regulat, precum și vizitele regulate la dentist pentru examene de rutină. Scopul profilaxiei dentare este de a menține sănătatea orală și de a preveni dezvoltarea problemelor dentare, precum cariile și boala parodontală.

Link-uri

Ortodonție STUPINI