Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Tractorul din Brașov

“Descoperiți serviciile noastre excepționale de ortodonție la TopAltDent, clinica dvs. de încredere, situată aproape de cartierul Tractorul din Brașov!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție TRACTORUL

TopAltDent – Expertiza și Profesionalism în Ortodonție

TopAltDent, situat în vecinătatea cartierului Tractorul din Brașov, este recunoscut pentru a avea cei mai competenți și experimentați medici dentiști din domeniu. Avem un personal dedicat specializat în Ortodonție, acesta fiind angajat în oferirea celor mai bune servicii pacienților noștri. Misiunea noastră este de a vă asigura un zâmbet frumos și sănătos, prin urmare, ne mândrim cu utilizarea ultimelor tehnologii în ortodonție și cu adaptarea la nevoile individuale ale fiecărui pacient. Alegeți clinica stomatologică TopAltDent pentru îngrijirea orală superioară și experimentați profesionalism, calitate și expertiză la cele mai înalte niveluri.

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru Ortodonție

Fiecare zâmbet este un semn al încrederii și bucuriei. Ar trebui să aveți încredere încă de la început în profesioniștii care vă vor îngriji aceste zâmbete. Alegeți TopAltDent, clinica noastră de stomatologie situată în apropierea cartierului Tractorul în Brașov, pentru tratamentele de ortodonție. Înțelegem nevoile dvs. unice și vă oferim soluții personalizate pentru a obține cel mai bun rezultat posibil. Guvernată de principiul excelenței în îngrijirea pacientului, TopAltDent a angajat cei mai buni medici specialiști în ortodonție, care utilizează metode de tratament moderne și echipamente avansate. Nu lăsați zâmbetul dvs. pe mâna celor nepregătiți – alegeți o clinică cu o reputație impecabilă și cu rezultate excepționale. Alegeți TopAltDent.

profesionistă Ortodonție TRACTORUL

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de TRACTORUL

Beneficiile folosirii celei mai bune Ortodonție la Clinica Dentară TopAltDent

A alege cea mai bună Ortodonție este un pas crucial pentru o sănătate orală optimă. La Clinica Dentară TopAltDent, aflată în proximitatea cartierului TRACTORUL din Brașov, prioritizăm nu numai estetica danturii, dar și calitatea serviciilor noastre. Înțelegem că inconfortul durerii dentare nu poate fi comparat cu nimic altceva și, de aceea, echipa noastră de specialiști în Ortodonție se dedică cu maxim profesionalism pentru a asigura cele mai bune rezultate. Alegând o clinică dentară cu recenzii excelente, beneficii nu numai de un tratament de înaltă calitate, dar și de încrederea și siguranța unui zâmbet frumos și sănătos. Orientează-te către cei mai buni în domeniul Ortodonție, alegând TopAltDent, pentru un zâmbet care radiază de sănătate și încredere!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de TRACTORUL

Serviciile noastre Dentare în Apropierea Cartierului TRACTORUL in Brasov

La clinica noastră TopAltDent, situată în apropierea cartierului TRACTORUL în Brașov, oferim o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate. Fiecare pacient este tratat cu atenție și respect, iar nevoile individuale sunt întotdeauna pe primul loc. Cele mai apreciate servicii pe care le oferim includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, și Radiologie Dentară.

Nu numai că ne asigurăm că dantura pacienților noștri este sănătoasă, dar oferim și servicii de Cosmetică Dentară pentru un zâmbet perfect. Oferim servicii de Profilaxie Dentară pentru a preveni apariția bolilor dentare, efectuăm Tratament Endodontic atunci când este nevoie, și oferim servicii de Parodontologie pentru a păstra sănătatea țesuturilor orale.

Fie că este vorba de Ortodonție, Odontologie sau Pedodonție, grijă noastră pentru sănătatea orală a pacienților nu are egal. Alegeți TopAltDent, clinica dentară de top în apropierea cartierului TRACTORUL în Brașov, pentru îngrijirea orală de cea mai bună calitate.

FAQ - Ortodonție in TRACTORUL

1. Ce servicii oferă clinica TopAltDent din cartierul TRACTORUL din Brasov?

La clinica noastră, TopAltDent, oferim o gamă variată de servicii stomatologice de top. Acestea includ Implant Dentar, tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne deosebim prin profesionalism, dar și prin calitatea superioară a serviciilor oferite. Putem personaliza tratamentele în funcție de nevoile pacienților noștri și suntem mereu atenți la cele mai recente tehnici de tratament.

2. Care sunt beneficiile tratamentelor dentare cu laser oferite de TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser sunt o tehnică modernă și eficientă, care oferă mai multe avantaje. Printre acestea se numără recuperarea mai rapidă, riscul reduc de infecție și un nivel mai redus de disconfort. În acest articol puteți afla mai multe despre beneficiile tratamentelor dentare cu laser oferite la TopAltDent.

3. Ce implică tratamentul endodontic oferit de TopAltDent?

Tratamentul endodontic se referă la tratarea problemei din interiorul dintelui. Este cel mai adesea recomandat atunci când o carie a pătruns în pulpa dintelui, provocând durere intensă. Detalii despre acest tratament şi momentele în care este necesar puteţi găsi în articolul nostru.

4. Care sunt serviciile de pedodonție oferite de TopAltDent?

Pedodonția este ramura stomatologiei care se ocupă cu îngrijirea orală a copiilor. La TopAltDent oferim o serie de servicii de pedodonţie, de la instruirea părinţilor despre importanţa îngrijirii orale la tratamente dentare dedicate copiilor. Mai multe detalii puteţi găsi aici.

5. Ce tipuri de aparate ortodontice oferă TopAltDent?

La TopAltDent, oferim o varietate de opțiuni din campul Ortodonției, inclusiv aparate dentare metalice clasice și aparate dentare cu safir. Aparatele dentare cu safir sunt o opțiune modernă și estetică, fiind mai puțin vizibile decât cele metalice clasice. Detalii despre tratamentul ortodontic puteţi găsi aici.

Link-uri

Ortodonție TRACTORUL