Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Ortodonție în apropierea cartierului Triaj din Brașov

Descoperiți excelenta în ortodonție la clinica noastră TopAltDent, situată aproape de cartierul TRIAJ din Brașov!

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Ortodonție TRIAJ

TopAltDent: Ortodonție de Excepție

La clinica noastră dentară TopAltDent, situată în apropiere de cartierul TRIAJ din Brașov, credem că un zâmbet frumos contribuie la încrederea în sine. De aceea, echipa noastră de profesioniști este formată din cei mai experimentați și talentați medici stomatologi, specializați în Ortodonție, dedicați să ofere servicii personalizate, pentru a îndeplini nevoile unice ale fiecărui pacient. Baza noastră și-a câștigat reputația prin excelența în serviciile de ortodonție, asigurându-vă că îngrijirea orală pe care o primești este de cea mai înaltă calitate. Optează pentru serviciile noastre de ortodonție și beneficiază de atenție de specialitate, prețuri accesibile și cele mai bune tehnici de tratament.

De ce este important să alegeți o clinică bună pentru Ortodonție?

Ortodonția este o ramură delicată a stomatologiei care necesită nu doar competențe și cunoștințe vaste, dar și tehnologie de ultimă generație pentru un rezultat final perfect. Alegerea unei clinici bune pentru Ortodonție, cum este TopAltDent situată în apropierea cartierului TRIAJ în Brașov, este un aspect crucial pentru a te asigura că zâmbetul tău este în cele mai bune mâini. Avem o echipă de medici specializați cu ani de experiență și pasiune pentru arta ortodonției, îmbinând cu succes tehnologia modernă cu metodele tradiționale pentru a asigura rezultatele pe care ţi le dorești. In plus, ne dedicăm fiecarui pacient în parte, punând accent pe construirea unei relații de încredere bazate pe profesionalism și empatie. Orice zâmbet este unic, la fel ca și nevoile tale, de aceea, la TopAltDent, oferim un plan de tratament personalizat pentru a-ți asigura cel mai bun rezultat.

profesionistă Ortodonție TRIAJ

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Ortodonție in apropiere de TRIAJ

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de TRIAJ

Serviciile noastre stomatologice în cartierul Triage, Brașov

La clinica noastră stomatologică TopAltDent, situată în apropiere de cartierul TRIAJ din Brașov, ne mândrim cu o gamă largă de servicii de înaltă calitate pe care le oferim pacienților noștri. În cadrul clinicii noastre, oferim Implant Dentar, proceduri inovative de Tratamente dentare cu Laser, servicii de Protetică Dentară pentru a restabili zâmbetul pacienților noștri. De asemenea, oferim servicii profesionale de Radiologie Dentară și ameliorăm aspectul estetic al dinților prin servicii de Cosmetică Dentară.

Clinica noastră oferă, de asemenea, servicii de Profilaxie Dentară pentru a preveni apariția problemelor dentare, în timp ce specialiștii nostri în Tratament Endodontic, se ocupă de intervențiile la rădăcinile dinților. Oferim de asemenea servicii de Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție pentru a asigura o îngrijire dentară complexă și completă tuturor pacienților noștri, indiferent de vârstă. Păstrați-vă zâmbetul sănătos și strălucitor cu TopAltDent!

FAQ - Ortodonție in TRIAJ

1. Ce servicii oferă clinica noastră de stomatologie TopAltDent în apropiere de cartierul TRIAJ din Brașov?

Oferim o varietate de servicii, de la Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, până la Radiologie Dentară. De asemenea, operand în Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. În conformitate cu nevoile individuale ale pacienților, utilizăm o varietate de tehnicianale moderne și eficiente pentru a asigura cele mai bune rezultate.

2. Care este beneficiul tratamentelor dentare cu laser în clinica TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser oferă numeroase avantaje precum reducerea durerii și inflamației, minimizarea sângerării și îmbunătățirea vindecării. Este o opțiune perfectă pentru pacienții cu anxietate la dentist, deoarece acest tratament este mai precis, mai rapid și mai puțin dureros decât metodologia convențională.

3. Ce este Ortodonția și de ce ar trebui oricine să se intereseze de serviciul de Ortodonție oferit de TopAltDent în Brașov?

Ortodonția este o specialitate a medicinii dentare care se ocupă cu corecția dinților și a maxilarelor aliniate incorect. Un tratament ortodontic poate conduce la îmbunătățirea semnificativă a sănătății orale, a aspectului și, nu în ultimul rând, a îmbunătățirii încrederii în sine. Clinica noastră oferă tratamente ortodontice de înaltă calitate pentru a ajuta pacienții să aibă un zâmbet mai frumos și mai sănătos.

4. Cum pot sa ajut clinic TopAltDent cu prevenirea problemelor dentare?

Ne concentrăm pe profilaxia dentară pentru a preveni dezvoltarea problemelor dentare, nu doar pentru a le trata. Acest lucru include curățările dentare profesionale, fluorurile, sigilările și instruirea pacienților cu privire la tehnicile adecvate de periaj și ață dentară.

5. La ce să mă aștept în cadrul unei vizite la TopAltDent dacă îmi voi face un implant dentar?

Pacienții care vin la clinică pentru un implant dentar pot avea certitudinea că vor primi cele mai bune îngrijiri. Cu ajutorul tehnologiei avansate și al specialiștilor noștri experimentați, efectuăm aceste proceduri cu cel mai înalt nivel de precizie și confort pentru pacient.

Link-uri

Ortodonție TRIAJ