Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Astra din Brașov

“Bine ati venit la TopAltDent, clinica dumneavoastră de incredere în apropierea cartierului ASTRA din Brașov, specializată în pedodonţie.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție ASTRA

Clinica Dentară TopAltDent

Vă întâmpinăm cu drag la clinica noastră dentară, TopAltDent, aflată în apropierea cartierului ASTRA din Brașov, unde profesionismul și dedicarea față de pacienți sunt prioritățile noastre. Ne mândrim cu a avea alături de noi o echipă de medici dentiști foarte bine pregătiți și experimentați, care vă pot oferi cele mai bune servicii în domeniul stomatologiei. Unul dintre domeniile noastre de excelență este Pedodonția. Grație unei capacitati mari de întelegere și empatie față de nevoile celor mici, ne străduim să oferim cele mai eficiente și mai puțin stresante proceduri. Veniți și descoperiți la TopAltDent un mediu prietenos, unde pacienții de orice vârstă, inclusiv copiii, se pot simți în siguranță și relaxați.

Importanța alegerii unei clinici de top pentru Pedodonție

Echilibrul sănătății și al zâmbetului perfect al celui mic depinde în mare măsură de alegerea unei clinici de Pedodonție de încredere. În cadrul clinicii TopAltDent din vecinătatea ASTRA din Brașov, nu numai că prioritizăm nevoile micuților pacienți, ci și construim un mediu în care aceștia să se simtă în siguranță și confortabil. Înțelegem importanța unei abordări delicate și adaptate nevoilor specifice ale copiilor, motiv pentru care echipa noastră de specialiști profesioniști este mereu gata să ofere cele mai bune tratamente de Pedodonție. La TopAltDent, siguranța, sănătatea și confortul pacientului tău sunt întotdeauna pe primul loc. Alegându-ne, alegi calitate, profesionalism și un viitor strălucitor pentru zâmbetul celui mic.

profesionistă Pedodonție ASTRA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de ASTRA

Beneficiile alegerii celei mai bune clinici de Pedodonție, TopAltDent

Pedodonția este o ramură a stomatologiei dedicate sănătății orale ale copiilor – un domeniu în care calitatea serviciilor este vitală. Alegerea celei mai bune clinici de Pedodonție însemnă a asigura sănătatea și confortul celor mici, mai ales într-un mediu prietenos și profesional, cum este la TopAltDent, situată aproape de cartierul ASTRA din Brașov. La TopAltDent, ne angajăm să oferim servicii de pedodonție de cea mai înaltă calitate. Înțelegem importanța alegerii unei clinici dentare cu recenzii de rang inalt. Opiniile pozitive ale clienților noștri nu numai că reclamă competența noastră, ci ne și evidențiază angajamentul față de satisfacția pacienților. Pedodonția de calitate superioară oferită de TopAltDent nu numai că va asigura un zâmbet sănătos și frumos micuțului dumneavoastră, dar și o experiență pozitivă și lipsită de stres la dentist.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de ASTRA

Serviciile stomatologice oferite de TopAltDent în apropierea cartierului ASTRA din Brașov

La TopAltDent, oferim o varietate largă de servicii stomatologice de calitate în apropierea cartierului ASTRA din Brașov. Mai întâi de toate, oferim Implant Dentar, o soluție modernă pentru înlocuirea dinţilor lipsă. De asemenea, folosim tratamente dentare cu laser datorită preciziei și confortului pe care le oferă. Verificați pagina noastră de Tratamente dentare cu laser pentru mai multe detalii. Procedurile noastre de Protetică Dentară sunt personalizate pentru nevoile fiecărui pacient, oferind soluții de înlocuire a dinților care sunt atât estetice, cât și funcționale. De asemenea, venim cu servicii de Radiologie Dentară pentru detectarea precoce și tratamentul precis al diverselor afecțiuni dentare. În plus, oferim Cosmetică Dentară, pentru a te ajuta să îți recâștigi încrederea în zâmbetul tău.

Prevenirea este cel mai bun tratament, așa că oferim Profilaxie Dentară pentru a asigura că dinții tăi rămân sănătoși. Dacă ai nevoie de un Tratament Endodontic, suntem aici pentru tine, oferind tratamente de canal eficiente și cu disconfort minim. Specialiștii noștri în Parodontologie pot trata orice problems de sănătate gingivală pe care le ai. De asemenea, oferim Ortodonție, pentru a te ajuta să obții aliniamentul perfect al dinților.

La TopAltDent, noi credem că este important să ne ocupăm de sănătatea orală a copiilor încă de la o vârstă fragedă. Acesta este motivul pentru care oferim servicii de Pedodonție și Odontologie, menite să protejeze și să îmbunătățească sănătatea orală a celor mici.

Indiferent care sunt nevoile tale stomatologice, TopAltDent este aici pentru a-ți oferi o îngrijire orală de top, într-o atmosferă relaxată și primitoare. Vino și descoperă diferența pe care o poate face un tratament dentar de calitate în viața ta!

FAQ - Pedodonție in ASTRA

1. Ce servicii oferă clinica stomatologică TopAltDent în cartierul ASTRA din Brașov?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate în apropierea cartierului ASTRA din Brașov. Acestea includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Echipa noastră de stomatologi profesioniști se dedică oferirii unui serviciu excelent într-un mediu prietenos și relaxat.

2. Ce este pedodonția și cum poate Clinica TopAltDent să ajute?

Pedodonția se referă la îngrijirea dentară specifică pentru copii. La TopAltDent, avem specialiști pedodontologi dedicați care au experiență în lucrul cu copiii pentru a asigura că au o experiență pozitivă și confortabilă în timpul vizitelor lor. Noi oferim totul, de la controale preventivă, până la tratamente mai complexe pentru a păstra dinții copiilor sănătoși și puternici.

3. Ce este un implant dentar și cum poate fi acesta util?

Un implant dentar este un substituent artificial pentru rădăcina unui dinte natural. Este ideal pentru pacienții care au pierdut unul sau mai mulți dinți din cauza cariilor dentare, a parodontitei sau a unui traumatism. Implanturile dentare sunt o soluție excelentă pe termen lung pentru înlocuirea dinților lipsă, oferind o funcționare și un aspect natural, îmbunătățind în același timp calitatea vieții.

4. Ce implică tratamentul endodontic oferit de TopAltDent?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament de canal, este un procedeu prin care se elimină infecția sau inflamația de la rădăcinile dinților. La TopAltDent, acest tratament este efectuat de către specialiști cu experiență care folosesc tehnologie avansată, pentru a asigura că este realizat cât mai eficient și confortabil posibil pentru pacient.

5. Ce beneficii are tratamentul dentar cu laser la TopAltDent?

Echipamentele dentare cu laser folosite la TopAltDent pot realiza o gamă largă de proceduri într-un mod mai eficient, mai precis și mai puțin dureros. Aceasta include eliminarea țesutului afectat, sterilizarea ariei afectate pentru a preveni infecțiile ulterioare și stimularea țesuturilor pentru a accelera vindecarea. Aflați mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser pe site-ul nostru.

Link-uri

Pedodonție ASTRA