Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Bartolomeu din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, clinica dvs. de încredere ce oferă servicii de pedodonție de excelentă calitate în cartierul Bartolomeu din Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție BARTOLOMEU

TopAltDent – Clinica de Stomatologie cu Medici Profesioniști și Experți

Situată în apropierea cartierului Bartolomeu din Brașov, TopAltDent este o clinică de stomatologie renumită pentru serviciile profesioniste și medicii experți, punând accent pe domeniul Pedodonției. Este vital să înțelegem că sănătatea orală a copiilor este la fel de importantă ca aceasta a adulților, iar medicii noștri sunt instruiți special pentru a se asigura că toți pacienții tineri se simt confortabil și în siguranță. Echipa noastră dedicată are grijă să furnizeze servicii stomatologice de înaltă calitate, bazându-se pe cunoștințe vaste, tehnologii avansate și o abordare amabilă pentru a asigura o experiență pozitivă și o igienă orală sănătoasă. Alegeți TopAltDent pentru a beneficia de cele mai bune servicii de Pedodonție în Brașov.

Importanța unei clinici de specialitate în pedodonție

Alegerea unei clinici de pedodonție potrivite este extrem de importantă pentru sănătatea și confortul copiilor dumneavoastră. La TopAltDent, situată în apropiere de cartierul BARTOLOMEU din Brașov, noi vom avea grijă de zâmbetul celor mici. Clinica noastră oferă o gamă largă de servicii de stomatologie pediatrică într-un mediu cald și prietenos. Specialiștii noștri sunt pregătiți nu doar să trateze, dar și să educe, astfel încât vizitele la dentist să devină o experiență plăcută și instructivă. Ne mândrim cu tehnologia de ultimă oră pe care o folosim, care ne permite să oferim intervenții rapide, eficiente și fără dureri. Sănătatea și binele celor mici sunt pe primul loc pentru noi, iar prin serviciile noastre de specialitate vă oferim siguranța unei îngrijiri dentare de top pentru copiii dumneavoastră.

profesionistă Pedodonție BARTOLOMEU

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de BARTOLOMEU

Beneficiile alegerii celei mai bune clinici de Pedodonție

Un zâmbet sănătos și strălucitor începe cu îngrijirea dentară de calitate de la o vârstă fragedă. TopAltDent în cartierul BARTOLOMEU, Brașov, oferă servicii superioare de Pedodonție, specializate în îngrijirea orală a copiilor. Alegerea unei clinici dentare de top, cu recenzii foarte bune, este de o importanță crucială pentru copilul tău. Nu numai că îi va modela obiceiuri durabile de îngrijire orală, dar va garanta și că el sau ea se simte confortabil și în siguranță în timpul vizitelor la dentist. Optând pentru cea mai bună Pedodonție, vei avea liniștea că micuțul tău se bucură de îngrijirea dentară de cea mai bună calitate, într-un mediu de încredere și prietenos. La TopAltDent ne mândrim cu calitatea serviciilor noastre și suntem dornici să ajutăm fiecare copil să zâmbească cu încredere. Investește în zâmbetul copilului tău și alege Pedodonție de top la TopAltDent!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BARTOLOMEU

Serviciile clinicii stomatologice TopAltDent în cartierul BARTOLOMEU, Brașov

La clinica noastră de stomatologie TopAltDent, situată aproape de cartierul BARTOLOMEU din Brașov, oferim o gamă largă de servicii care includ Implant Dentar,Tratamente dentare cu laser,Protetică Dentară, Radiologie Dentară,Cosmetică Dentară,Profilaxie Dentară,Tratament Endodontic,Parodontologie,Ortodonție,Odontologie, și Pedodonție. Ținem foarte mult la sănătatea și confortul pacienților noștri, de aceea ne străduim să oferim cele mai bune servicii stomatologice pentru a vă menține zâmbetul frumos și sănătos. Cu un personal calificat și echipamente moderne, ne mândrim că putem trata o varietate de probleme dentare. Vă așteptăm cu drag la clinica noastră din apropiere de BARTOLOMEU, în Brașov!

FAQ - Pedodonție in BARTOLOMEU

1. Ce servicii oferă clinica TopAltDent în cartierul Bartolomeu din Brașov?

Răspuns: TopAltDent este o clinică dentară situată lângă cartierul Bartolomeu, în Brașov, care oferă o gamă largă de servicii de stomatologie moderne. Tratamentele specifice disponibile includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne răspundem la nevoile tuturor pacienților, indiferent de vârstă sau complexitatea problemelor lor dentare.

2. Care este importanța profilaxiei dentare la TopAltDent?

Răspuns: La TopAltDent, credem că prevenția este mai bună decât vindecarea. Practica noastră a profilaxiei dentare se concentrează pe menținerea sănătății generale a gurii pacienților noștri, ajutând la prevenirea apariției unor probleme dentare. Mai multe detalii despre profilaxie, puteți găsi aici – [https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/].

3. Ce este pedodonția și care sunt avantajele la TopAltDent?

Răspuns: Pedodonția implică îngrijirea orală a copiilor de la naștere până la adolescență. Medicii noștri pedodonți sunt instruiți specializat pentru a se ocupa de diverse probleme dentare la copii și adolescenți. Avantajele includ un mediu prietenos, terapie cu laser pentru minimalizarea durerii și ansietății, și un accent pe educarea părinților pentru îngrijirea orală adecvată a copiilor. Citiți mai multe [aici](https://topaltdent.ro/pedodontia-ghidul-parintilor-pentru-ingrijirea-orala-a-copiilor/).

4. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Răspuns: Tratamentul Endodontic se referă la eliminarea inflamației sau a infecției din interiorul dintelui pentru a preveni extragerea acestuia. Este necesar dacă pulpa dintelui este infectată sau inflamată. La TopAltDent, aceste tratamente sunt efectuate de medici cu experiență în modul confortabil și sigur. Puteți afla mai multe despre acest tratament la [acest link](https://topaltdent.ro/cum-functioneaza-tratamentul-endodontic-tot-ce-trebuie-sa-stiti/).

5. Pot să obțin un zâmbet mai frumos cu ajutorul stomatologiei cosmetice la TopAltDent?

Răspuns: Cu siguranță, da! Stomatologia Cosmetică este o modalitate eficientă de a îmbunătăți aspectul zâmbetului dumneavoastră. Acesta poate implica procedee precum albirea dinților, fațetele dentare și restaurările dentare. La TopAltDent, ne străduim să oferim cele mai bune servicici de cosmetică dentară într-un mediu confortabil și calm. Puteți găsi mai multe informații aici – [https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/].

Link-uri

Pedodonție BARTOLOMEU