Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Blumana din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, clinica dumneavoastră de încredere în apropiere de cartierul Blumana, Brasov, unde pedodonția este la nivel de top.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție BLUMANA

TopAltDent: Clinica Dentară Profesională în apropierea cartierului BLUMANA

În căutarea celei mai profesionale clinici dentare din Brasov, în apropierea cartierului BLUMANA? TopAltDent se mândrește cu o echipă de medici stomatologi experţi care oferă servicii de înaltă calitate. Suntem specializați în Pedodonție , ramura stomatologiei dedicată sănătății orale a copiilor. Medicii noștri sunt dedicați îmbunătățirii zâmbetului copiilor prin utilizarea celor mai recente tehnologii și tehnici. Suntem dedicați furnizării celor mai bune servicii posibile pentru toate nevoile dvs. stomatologice. TopAltDent este locul unde profesionalismul întâlnește pasiunea pentru stomatologie, asigurand sănătate orală de neegalat pentru pacienții noștri.

De ce este esențial să alegeți o clinică bună pentru Pedodonție?

Alegerea unei clinici dentare de specialitate, precum TopAltDent, situat în apropierea cartierului BLUMANA din Brașov, este esențială pentru sănătatea orală a copiilor. Pedodonția se referă la îngrijirea și protecția danturii în perioadele de dezvoltare ale copilului, iar alegerea corectă în acest sens poate da tonul pentru o igienă orală adecvată pe termen lung și poate preveni problemele dentare pe viitor. TopAltDent este dedicat oferirii celor mai bune servicii de pedodonție, folosind tehnologie modernă, medici bine instruiți și creând un mediu prietenos pentru copilul dumneavoastră. Înțelegem importanța unui zâmbet sănătos iar alegerea noastră ca clinica dumneavoastră este un pas important în asigurarea unei vieți sănătoase și fericite pentru copiii dumneavoastră.

profesionistă Pedodonție BLUMANA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de BLUMANA

Beneficiile folosirii celor mai bune servicii de Pedodonție la TopAltDent

Alegeți cea mai bună Pedodonție pentru copiii dumneavoastră la TopAltDent, Clinica noastră dentară situată în apropiere de cartierul BLUMANA din Brașov. Să avem grijă de sănătatea orală a copiilor noștri este esențial în dezvoltarea lor optimă. O pedodonție de calitate înseamnă nu doar o igienă dentară corespunzătoare, ci și formarea unor obiceiuri sănătoase care să le fie de folos pe tot parcursul vieții. Alegerea unei clinici dentare cu recenzii excelente este foarte importantă deoarece reprezintă garanția unor servicii de calitate superioară. La TopAltDent, ne mândrim cu echipa noastră de profesioniști calificați și cu cele mai bune echipamente, garantând astfel sănătatea zâmbetului copiilor dumneavoastră. De aceea, a alege Pedodonția la TopAltDent este o decizie înțeleaptă pentru un zâmbet frumos și sănătos.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BLUMANA

Serviciile dentare de la TopAltDent în apropierea cartierului BLUMANA

Clinica noastră stomatologică, TopAltDent, situată în apropiere de cartierul BLUMANA din Brașov, oferă o gamă largă de servicii, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Toate aceste servicii sunt oferite la cele mai înalte standarde, utilizând cele mai recente tehnologii din domeniul stomatologiei. Căutați compania noastră și veți beneficia de experiența profesională a echipei noastre în tratamentele dentare. Suntem aici pentru a vă oferi confort, siguranță și îngrijire de calitate. Dacă locuiți în sau în apropierea cartierului BLUMANA, vă așteptăm cu drag la clinica noastră pentru a vă ajuta cu toate nevoile de îngrijire a dinților.

FAQ - Pedodonție in BLUMANA

1. Ce servicii oferă clinica TopAltDent în cartierul BLUMANA, Brașov?

TopAltDent pune la dispoziția pacienților o serie largă de servicii dentare de înaltă calitate, inclusiv: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Oferim soluții dentare moderne și inovatoare pentru a vă asigura un zâmbet sănătos și frumos. Detalii despre aceste servicii pot fi găsite pe site-ul nostru web, aici.

2. Ce este pedodonția și cum mă poate ajuta?

Pedodonția este specialitatea stomatologică dedicată îngrijirii orale a copiilor. La TopAltDent, ne asigurăm că micuții noștri pacienți se simt confortabil și protejați. Înțelegem importanța unei intervenții timpurii în vederea prevenirii problemelor dentare. Aflați mai multe despre pedodonție și despre cum poți asigura sănătatea orală a copilului tău aici.

3. Care sunt avantajele tratamentului cu laser?

Tratamentul dentar cu laser este la fel de precis ca și cel tradițional, dar cu mai puțin discomfort și mai puțin timp de vindecare. El poate fi utilizat pentru o gamă largă de intervenții, de la îndepărtarea cavităților până la albirea dinților. Aflați mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser aici.

4. Ce tipuri de proteze dentare oferă TopAltDent?

La TopAltDent, punem la dispoziție soluții moderne de Protetică Dentară pentru a asigura confortul și estetica zâmbetului tău. Oferim proteze dentare mobile, proteze dentare fixe, coroane și punți, precum și implanturi dentare. Aflați mai mult despre aceste opțiuni aici.

5. Ce este Parodontologia și cum poate să mă ajute?

Parodontologia se ocupă cu diagnosticarea, prevenirea și tratarea afecțiunilor gingiilor și structurilor de susținere a dinților. De la o igienă orală corespunzătoare până la tratamente mai complicate, ca tratamentele pentru parodontoză, noi vă putem ajuta să păstrați sănătatea gingiilor. Aflați mai multe despre parodontologie aici.

Link-uri

Pedodonție BLUMANA