Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Brasov Vechi din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, clinica ta de încredere pentru pedodonție, în inima cartierului Brașov Vechi.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție BRASOV VECHI

TopAltDent – Cabinetul de stomatologie cu cei mai profesioniști și experți doctori

Dintotdeauna, sănătatea orală a fost un aspect important pentru dumneavoastră și familia dvs. La TopAltDent, avem o echipă de doctori profesioniști și experimentați gata să vă ofere cele mai bune servicii stomatologice. Cu specializări diverse, inclusiv Pedodonție, echipa noastră este pregătită să vă satisface toate nevoile stomatologice, indiferent dacă este vorba de un simplu control sau de proceduri mai complexe. Situat aproape de vecinătatea BRASOV VECHI, cabinetul nostru oferă asistență specializată copiilor, acordând o atenție deosebită stării dentare a celor mici. Nu ezitați să ne contactați pentru a vă programa o vizită sau pentru a afla mai multe despre serviciile noastre. Suntem aici pentru a vă ajuta, oferindu-vă un serviciu de cea mai bună calitate.

Pentru ce să alegeți o clinică de top pentru Pedodonție?

Alegerea unei clinici dentare de top este esențială atunci când vine vorba de sănătatea orală a copilului dumneavoastră. La TopAltDent, situat lângă cartierul BRAȘOV VECHI în Brașov, noi înțelegem cât de important este să oferim servicii de pedodonție de înaltă calitate într-un mediu prietenos și sigur. Pe lângă experiența noastră vastă și personalul extrem de calificat, folosim cele mai recente tehnologii și proceduri pentru a garanta cele mai bune rezultate pentru pacienții noștri. Tratamentul nostru personalizat și abordarea holistică asigură că fiecare vizită la clinică este cât mai confortabilă și cât mai puțin stresantă posibil, făcând din TopAltDent alegerea ideală pentru toate nevoile de pedodonție ale copilului dumneavoastră. Vă invităm să experimentați diferența pe care o face alegerea unei clinici de prestigiu pentru pedodonție.

profesionistă Pedodonție BRASOV VECHI

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de BRASOV VECHI

Beneficiile utilizării celei mai bune Pedodonție la TopAltDent

Pentru a vă menține sănătatea orală și a păstra zâmbetul dumneavoastră strălucitor, este imperativ să vă orientați către un serviciu de pedodonție de top. Acesta vă poate oferi beneficii semnificative, de la interventii dentare precise până la un mediu prietenos și confortabil. Optând pentru pedodonția de înaltă calitate la TopAltDent, situată în apropierea cartierului BRASOV VECHI, veți primi îngrijirea orală de care aveți nevoie cu maxim de profesionalism. Alegerea unei clinici stomatologice cu recenzii pozitive este extrem de importantă, nu doar pentru serviciile oferite, dar și pentru încrederea pe care o inspiră. Prin vizitarea noastră clinică, vă asigurați că dumneavoastră și familia dumneavoastră veți primi cele mai bune servicii de pedodonție, datorită experienței vaste în domeniu și raportării excelente cu toți pacienții noștri. Întrucât pedodonția este un domeniu important al stomatologiei, vă încurajăm să faceți întotdeauna alegerea corectă pentru dumneavoastră și pentru cei dragi.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BRASOV VECHI

Servicii Stomatologice la Cabinetul Dentar TopAltDent în Brasov

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii stomatologice pentru rezidenții din vecinătatea BRASOV VECHI, Brasov. O sănătate dentară excelentă începe cu prevenția, de aceea ne mândrim cu serviciile de Profilaxie Dentară de care dispunem. Când este nevoie, nu ezităm să implementăm proceduri avansate, cum ar fi Implant Dentar sau Tratamente Dentare cu Laser. De asemenea, ne adresăm nevoilor estetice ale pacienților noștri prin serviciile de Cosmetică Dentară. Serviciile noastre de Radiologie Dentară, Protetică Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție sunt realizate cu atenție, competență și respect pentru pacienții noștri. Fiecare procedură este personalizată astfel încât să se adapteze nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

FAQ - Pedodonție in BRASOV VECHI

1. Ce servicii oferă clinica dvs. de pedodonție în cartierul BRAȘOV VECHI?

Clinica noastră, TopAltDent, situată în apropierea cartierului BRAȘOV VECHI, oferă o gamă variată de servicii stomatologice. Asta include: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Asigurăm tratamente stomatologice moderne și la standarde înalte, garantând un zâmbet frumos și sănătos. Pentru mai multe detalii despre fiecare serviciu, puteți vizita site-ul nostru, pe pagina [servicii](https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/).

2. Care sunt beneficiile tratamentelor cu laser la clinica TopAltDent?

Tratamentele cu laser în domeniul dentar aduc o serie de beneficii semnificative. Acestea includ diminuarea durerii în timpul tratamentelor, viteză mare în vindecare și mai puțin sânge în cadrul intervențiilor. La TopAltDent, folosim laserul pentru a putea oferii pacienților noștri un tratament eficient și confortabil. Pentru a descoperi toate beneficiile tratamentului cu laser, vizitează acest [link](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/).

3. Ce este pedodonția și ce importanță are în îngrijirea orală a copiilor?

Pedodonția este specialitatea stomatologiei care se ocupă de îngrijirea orală a copiilor. La clinica noastră ne concentrăm pe prevenire și tratament eficient al problemelor dentare ale celor mici. Având în vedere că sănătatea dentară în copilărie poate influența sănătatea orală pe termen lung, pedodonția este esențială. Pentru mai multe informații despre pedodonție, puteți citi acest [ghid](https://topaltdent.ro/pedodontia-ghidul-parintilor-pentru-ingrijirea-orala-a-copiilor/).

4. Ce tipuri de tratamente endodontice oferă clinica TopAltDent?

Clinica noastră oferă diverse tipuri de tratamente endodontice, incluzând tratamentul de canal, terapia cu apex locator și refacerea coroanei dentare prin diferite metode. Tratamentul endodontic este adesea cel mai eficient mod de a salva o dinte care suferă de o afecțiune severă. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează acest tratament, puteți vizita [acest link](https://topaltdent.ro/cum-functioneaza-tratamentul-endodontic-tot-ce-trebuie-sa-stiti/).

5. Ce este parodontologia și cum pot avea grijă de sănătatea gingiilor mele?

Parodontologia se referă la studiul și tratamentul țesuturilor care susțin dinții, adică gingiile și oasele maxilare. La TopAltDent, ne ocupăm de identificarea și tratamentul afecțiunilor parodontale, pentru a preveni pierderea dinților. Puteți citi mai multe despre parodontologie și cum să aveți grijă de sănătatea gingiilor dvs. [aici](https://topaltdent.ro/parodontologia-cum-sa-aveti-grija-de-sanatatea-gingiilor-dvs/).

Link-uri

Pedodonție BRASOV VECHI