Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Centru Civic din Brașov

“TopAltDent, clinica ta de încredere în apropierea Centrului Civic din Brașov, specializată în pedodonție, îți oferă cele mai bune servicii dentare pentru copii!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție CENTRU CIVIC

Clinica stomatologică TopAltDent – experți în Pedodonție în cartierul Centru Civic, Brașov

Bine ați venit la TopAltDent, clinica stomatologică de elită situată în inima cartierului Centru Civic, Brașov. Noi suntem specialiști certificați în Pedodonție, dedicându-ne cu pasiune protejării sănătății orale a celor mici. Echipa noastră este alcătuită din medici stomatologi cu experiență, angajați fiind în oferirea de servicii de calitate superioară. Vizitați-ne, la TopAltDent, și dați-ne ocazia să vă convingem de profesionalismul și expertiza noastră în Pedodonție. Aici, ne ocupăm de sănătatea orală a copiilor dvs. cu cel mai mare nivel de îngrijire și atenție posibil.

Pentru cei mai mici dintre noi, o vizită la dentișt poate fi o experiență covârșitoare. De aceea, alegerea unei clinici de Pedodonție de încredere este de o importanță crucială.

Echipa noastră de la TopAltDent situată lângă Cartierul Centru Civic din Brașov este plină de profesioniști calificați și dedicati care se străduiesc să facă fiecare vizită cât mai confortabilă și liniștită posibil. Înțelegem că alegerea unui medic stomatolog pediatru bun poate avea un impact semnificativ asupra modului în care copilul dumneavoastră percepe îngrijirea dentară pe termen lung. Știm că încrederea se construiește încet și de aceea, ne străduim să oferim un mediu cald și prietenos, luându-ne timp pentru a explica fiecare procedură într-un mod pe care chiar și cei mai mici o pot înțelege. La TopAltDent, facem mai mult decât doar a trata dinții – ne ocupăm de sănătatea globală a copiilor și de construirea unui zâmbet strălucitor pentru viitorul lor.o box:

profesionistă Pedodonție CENTRU CIVIC

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de CENTRU CIVIC

Beneficiile alegerii celor mai bune servicii de Pedodonție la TopAltDent

Alegerea celor mai bune servicii de Pedodonție poate avea un impact semnificativ asupra sănătății și bunăstării copiilor dumneavoastră. La TopAltDent, situată în apropierea cartierului CENTRU CIVIC din Brașov, punem accentul pe o îngrijire dentară de calitate superioară, oferind rezultate excelente prin utilizarea celor mai recente tehnologii și metode de tratament în Pedodonție. Destul de cunoscută pentru revizuirea cu note mari, alegerea unei clinici dentare de înaltă calitate este esențială pentru a asigura că rezultatele tratamentului sunt optime și că experiența este confortabilă și plăcută pentru copii – acest lucru fiind esențial în construirea unei atitudini pozitive față de îngrijirea orală pe termen lung. Alegeți Pedodonția de calitate la TopAltDent și permiteți-ne să vă oferim cea mai bună îngrijire dentară, pentru a păstra zâmbetul copiilor dumneavoastră strălucitor și sănătos.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CENTRU CIVIC

Serviciile noastre de stomatologie oferite în apropierea cartierului CENTRU CIVIC în Brașov

La clinica noastră dentară TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii stomatologice în apropierea cartierului CENTRU CIVIC în Brașov. Suntem specialiști în Implant Dentar și oferim în plus Tratamente dentare cu laser pentru o gamă largă de probleme dentare. Clinica noastră oferă și servicii de Protetică Dentară și Radiologie Dentară, facilitând o diagnosticare și tratament eficiente. Ne mândrim cu serviciile noastre de Cosmetică Dentară care aduc zâmbete strălucitoare pe fețele pacienților noștri. În plus, ne preocupăm foarte mult de Profilaxie Dentară, asigurându-ne că toți pacienții noștri își mențin gura sănătoasă. Alte servicii pe care le oferim includ Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. În fiecare zi, ne străduim să oferim cele mai bune servicii dentare pentru pacienții noștri din Brașov.

FAQ - Pedodonție in CENTRU CIVIC

1. Ce servicii oferă clinica dumneavoastră stomatologică în zona CENTRU CIVIC din Brasov?

Clinica stomatologică TopAltDent oferă o gamă largă de servicii, dintre care amintim: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. În plus, avem specialiști dedicati fiecărui domeniu, care folosesc ultimele tehnologii și echipamente pentru a furniza îngrijirea dentară de calitate pe care o meritați.

2. Care este abordarea dvs. privind pedodonția?

Avem un articol excelent pe site-ul nostru numit, “Pedodonția – ghidul părinților pentru îngrijirea orală a copiilor” care subliniază importanța îngrijirii dentare pentru copii. Scopul nostru este să avem un impact pozitiv în sănătatea orală a copiilor încă de la o vârstă fragedă.

3. Cum funcționează tratamentul endodontic?

Tratamentul endodontic este un proces care constă în îndepărtarea nervului infectat din dinte. Într-un articol publicat pe site-ul nostru, descriem în detaliu cum funcționează acest tratament. În cadrul clinicii noastre, procedura este complet nedureroasă, întrucât este realizată cu ajutorul celor mai noi tehnologii.

4. Cum îmbinăţi diversele specializări în cadrul clinicii?

Noi, la TopAltDent, considerăm că îngrijirea orală cuprinde mult mai mult decât controalele de rutină. De aceea, oferim o serie de servicii care variază de la ortodonţie, endodonție, parodontologie, la implanturi dentare și cosmetica dentară, pentru a asigura că toţi pacienţii noştri beneficiază de cel mai înalt nivel de îngrijire.

5. Ce beneficii există pentru tratamentele dentare cu laser?

Tratamentele dentare cu laser sunt un serviciu modern pe care îl oferim în centrul nostru TopAltDent. Acestea vin cu o serie de beneficii în comparație cu metodele tradiționale, printre care se numără recuperare mai rapidă, proceduri mai puțin dureroase și riscuri reduse de infecție. Mai multe informații despre sunt disponibile în cadrul unui articol publicat pe site-ul nostru.

Link-uri

Pedodonție CENTRU CIVIC