Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Cetru Istiric Brasoc din Brașov

“TopAltDent, clinica dvs. de încredere situată lângă CETRU ISTIRIC BRASOC, oferă servicii profesionale de pedodonție pentru a vă menține zâmbetul copiilor frumos și sănătos.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție CETRU ISTIRIC BRASOC

TopAltDent, clinica dentară de top în CETRU ISTIRIC BRASOC

Vă prezentăm clinica noastră de stomatologie care se află în apropierea cartierului CETRU ISTIRIC BRASOC, TopAltDent. Cu cea mai profesionistă și expertă echipă de medici, ne asigurăm că toți pacienții noștri sunt întâmpinați cu cele mai înalte standarde de îngrijire și profesionalism. Punem extra accent pe Pedodonție, știind cât este de importantă îngrijirea dinților la cea mai mică vârstă. Clinica dentară TopAltDent combină ultimele tehnologii cu un personal dedicat, pentru a oferi servicii de stomatologie la cele mai înalte niveluri. Este foarte important pentru noi să avem grijă de sănătatea orală a pacienților noștri. Așadar, vă așteptăm cu drag să experimentați calitatea serviciilor stomatologice pe care le oferă clinica noastră!

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru Pedodonție

Este de o importanță majoră să alegeți o clinică dentară de încredere pentru Pedodonție în vecinătatea CETRU ISTIRIC BRASOC, un astfel de exemplu de excelență fiind clinica noastră, TopAltDent. Calitatea serviciilor pedodontice joacă un rol esențial în menținerea sănătății orale a copiilor dumneavoastră. Specialistii noștri în Pedodonție sunt dedicați în a furniza îngrijiri dentare de înaltă calitate pentru a asigura un zâmbet sănătos și strălucitor pentru copiii dumneavoastră. Noi credem că fiecare copil merită cele mai bune îngrijiri stomatologice posibile, și prin urmare ne străduim să oferim un mediu confortabil și prietenos pentru toți pacienții noștri mici. Alegeți TopAltDent, clinica care pune la dispoziție atenție profesională și personalizată pentru fiecare copil. Investiția pe care o faceți azi în sănătatea orală a copilului dumneavoastră va avea beneficii pe termen lung, ajutând la construirea încrederii și a unui zâmbet strălucitor pentru o viață întreagă. Alegeți-nos astăzi pentru o experiență dentară excepțională!

profesionistă Pedodonție CETRU ISTIRIC BRASOC

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC

Beneficiile alegerii Pedodonției de top

Alegerea celei mai bune clinici de stomatologie pentru copii – Pedodonție, are numeroase beneficii și este de o importanță vitală, în special dacă locuiți în apropierea sectorului CETRU ISTIRIC BRASOV. În clinica noastră, TopAltDent, ne concentrăm pe a oferi cele mai bune servicii de Pedodonție, oferind părinților liniște și copiilor un zâmbet larg și sănătos. Având o rată înaltă de recenzii pozitive, suntem cunoscuți pentru profesionalismul nostru și ne străduim constant să obținem rezultate excepționale. Un consult dentar de calitate are un impact semnificativ asupra sănătății și stilului de viață al copilului dvs. – acesta înlătură posibilitatea problemelor dentare pe termen lung, imbunătățește încrederea în sine și contribuie la obiceiuri de igienă orală sănătoase. Prin urmare, alegerea celui mai bun serviciu de Pedodonție este crucială, și cea mai sigură opțiune este TopAltDent, unde calitatea întâlnește perfecțiunea.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC

Servicii de stomatologie de top la TopAltDent în cartierul CETRU ISTIRIC BRASOC

La clinica noastră de stomatologie TopAltDent din cartierul CETRU ISTIRIC BRASOC, ne mândrim cu furnizarea unor servicii dentare complete și personalizate pentru nevoile fiecărui pacient. Oferim servicii precum Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară și Radiologie Dentară.

Alături de acestea, pacienții pot beneficia și de servicii de Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție.

Ne angajăm să oferim îngrijire dentară de cea mai înaltă calitate, incorporând în același timp cele mai recente tehnologii și modalități de tratament. Ne străduim să creăm un mediu confortabil și relaxant pentru toți pacienții noștri. Alegeți TopAltDent, clinica de stomatologie de încredere din cartierul CETRU ISTIRIC BRASOC!

FAQ - Pedodonție in CETRU ISTIRIC BRASOC

1. Ce este pedodonția și cum contribuie ea la sănătatea dentară a copiilor?

Pedodonția este o specializare în domeniul stomatologiei ce se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratarea bolilor dentare la copii, de la sugari până la adolescenți. La TopAltDent, oferim servicii de pedodonție de înaltă calitate în apropierea cartierului CETRU ISTIRIC BRASOC din Brasov, contribuind astfel la sănătatea orală și igiena dentară a copiilor. Pentru mai multe informații, puteți citi ghidul nostru pentru îngrijirea orală a copiilor.

2. Ce servicii de profilaxie dentară oferă clinica dvs. din CETRU ISTIRIC BRASOC, Brasov?

În cadrul clinicii noastre, ne druim să prevenim apariția bolilor dentare și orale. Oferim de la igienizare profesională, fluorizare și până la sigilarea fosetelor și șanțurilor. Încercăm mereu să educăm pacienții noștri despre importanța profilaxiei dentare.

3. Ce tratamente dentare cu laser oferă clinica dvs?

La TopAltDent, folosim tehnologia laser pentru o varietate de tratamente dentare, inclusiv pentru tratamentul cariilor, pentru igienizare și pentru tratamentele parodontale. Tehnologia laser este în general mai puțin invazivă, mai eficientă și mai confortabilă pentru pacient. Mai multe despre beneficiile tratamentului laser se pot afla pe site-ul nostru.

4. Oferiți servicii de implant dentar in apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC, Brasov?

Absolut! Clinica noastră oferă o gamă completă de servicii dentare, inclusiv implanturi dentare. Implanturile dentare sunt o soluție excelentă pentru persoanele care au pierdut unul sau mai mulți dinți. Pentru mai multe informații despre implanturile dentare puteți vizita site-ul nostru.

5. Ce este parodontologia și ce servicii oferiți?

Parodontologia se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul bolilor gingivale. La TopAltdent, oferim o serie de tratamente pentru păstrarea sănătății gingiilor dvs., inclusiv tratamentul parodontitei. Vă invităm să vizitați secțiunea despre parodontologie pe site-ul nostru pentru a afla mai multe.

Link-uri

Pedodonție CETRU ISTIRIC BRASOC