Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Codlea din Brașov

Descoperiți serviciile noastre de pedodonție la TopAltDent, cel mai bun cabinet stomatologic de lângă cartierul Codlea din Brașov, unde zâmbetul copiilor are întâietate.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție CODLEA

TopAltDent – Clinica noastra de Stomatologie

Bine ati venit la TopAltDent, clinica dentala de elită în apropierea cartierului CODLEA, Brasov. Avem cel mai profesional si expert corp medical, oferind servicii de pedodonție de calitate superioara care sunt cu mult deasupra standardului. Combinăm tehnologia modernă cu experiența vastă a medicilor noștri pentru a oferi îngrijire dentară excelentă tuturor pacienților. Contează pe experiența și priceperea specialistilor nostri de top din Pedodonție pentru a te asigura că zâmbetul tău este sănătos și frumos. Credem că fiecare pacient merită să aibă acces la servicii dentare de cea mai bună calitate într-un mediu confortabil. Prin urmare, dorim să fim prima ta alegere atunci când cauți un medic stomatolog de încredere. Lasă-ți zâmbetul în grija noastră și bucură-te de rezultatele de durată pe care le oferim. Veniți la TopAltDent, pentru îngrijire dentară de calitate superioară!

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru Pedodonție

Selecția unei clinici bune pentru Pedodonție joacă un rol vital în sănătatea orală a copiilor dumneavoastră. La TopAltDent, situat în apropiere de cartierul CODLEA din Brașov, acordăm o importanță deosebită nevoilor unei danture tinere și ne străduim să oferim o îngrijire dentară de excepție, personalizată pentru fiecare mic pacient. Clinica noastră are la dispoziție un mediu pacifist și calm, echipamente medicale de ultimă generație și o echipă de medici dedicată asigurării sănătății orale a copilului dumneavoastră. Facilitând vizitele la dentist mai relaxante și mai puțin stresante, vrem să dăm naștere unei atitudini pozitive față de îngrijirea orală. Așadar, alegerea TopAltDent înseamnă alegerea unei clinici de pedodonție care respectă înalta calitate și profesionalism, stimulând la maxim confortul și încrederea tinerilor pacienți și a părinților lor.

profesionistă Pedodonție CODLEA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de CODLEA

Cum vă poate beneficia cel mai bun serviciu de Pedodonție?

Pedodonția este importantă pentru sănătatea orală a copiilor dumneavoastră, asigurându-le un zâmbet sănătos și fericit pe termen lung. La clinica noastră stomatologică TopAltDent, situată aproape de vecinătatea CODLEA din Brașov, vă oferim cel mai bun serviciu de Pedodonție. Alegerea unei clinici dentare cu recenzii de înaltă rată este esențială pentru a primi îngrijirea de calitate pe care o merită dantura dumneavoastră. Ei bine, sunt multe avantaje în a face asta. În primul rând, vă puteți baza pe nivelul ridicat al expertizei și al calificărilor pe care le are echipa noastră. În plus, potențialul disconfort sau anxietate legată de vizitele la stomatolog este redus sau eliminat complet datorită tehnologiilor moderne și a abordării delicate de care dispunem. De asemenea, ne străduim să creăm o atmosferă prietenoasă și confortabilă pentru toți pacienții noștri. Investind în cel mai bun serviciu de Pedodonție, investiți în viitorul sănătății orale a copiilor dumneavoastră. Alegeți clinica TopAltDent pentru îngrijirea dentară de calitate superioară a copiilor dumneavoastră.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CODLEA

TopAltDent – Servicii de Stomatologie in CODLEA, Brașov

Bine ați venit la TopAltDent, clinica dvs. de stomatologie aproape de cartierul CODLEA din Brașov. Ne mândrim cu o gamă largă de servicii stomatologice concepute pentru a satisface nevoile de sănătate orală ale întregii familii. De la Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser și Protetică Dentară, până la Radiologie Dentară și Cosmetică Dentară, suntem aici pentru a vă ajuta. De asemenea, oferim servicii de Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodontie. Vă îndemnăm să vizitați clinica noastră, unde personalul prietenos și medicii cu experiență vă vor oferi un zâmbet strălucitor.

FAQ - Pedodonție in CODLEA

1. Care sunt serviciile oferite de TopAltDent în proximitatea cartierului Codlea din Brașov?

TopAltDent este o clinică stomatologică situată în apropierea cartierului Codlea din Brașov. Oferim o gamă largă de servicii, incluzând Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii pentru sănătatea orală a pacienților noștri. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, vă încurajăm să vizitați website-ul nostru https://topaltdent.ro/.

2. Ce este Pedodonția şi cum ajută aceasta copiii?

Pedodonția este o specializare în domeniul stomatologic care se ocupă cu sănătatea orală a copiilor, de la nou-născuți până la adolescenți. Aceasta include diagnosticarea și tratarea problemelor dentare specifice acestei categorii de vârstă într-o manieră blândă și non-traumatică. Pedodonția la TopAltDent se axează pe prevenire, educație și tratament, contribuind astfel la obținerea unui zâmbet sănătos din copilărie și până la maturitate. Mai multe informații se pot găsi pe website-ul nostru la adresa https://topaltdent.ro/pedodontia-ghidul-parintilor-pentru-ingrijirea-orala-a-copiilor/.

3. Cum funcționează tratamentele dentare cu laser la TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser la TopAltDent sunt sigure, eficiente și confortabile. Laserul dentar este folosit pentru a trata o varietate de probleme, inclusiv carii, inflamații gingivale și pentru îndepărtarea țesuturilor moi. Principalul avantaj al terapiei cu laser este că este o procedură minim invazivă, fără durere și cu recuperare rapidă. Pentru mai multe informații despre tratamentele cu laser la TopAltDent, vizitați https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/.

4. Cum poate ajuta radiologia dentară la diagnosticarea problemelor dentare?

Radiologia dentară este o metodă esențială de diagnosticare a problemelor dentare la TopAltDent. Cu ajutorul radiografiilor, medicii noștri stomatologi pot identifica afecțiuni dentare care nu sunt vizibile cu ochiul liber, precum carii interdentare, abcese, boli parodontale sau malpoziţii dentare. Radiologia dentară ne ajută să descoperim și să tratăm aceste probleme în stadii incipiente, evitând astfel complicații.

5. Ce este Profilaxia Dentară și de ce este importantă?

Profilaxia Dentară reprezintă ansamblul de măsuri prin care se previne apariția afecțiunilor dentare. La TopAltDent, acest serviciu include curățarea profesională a dinților, fluorizare, precum și educația pacientului pentru o bună igienă orală acasă. Prin profilaxie, nu doar că prevenim problemele dentare, dar contribuim și la îmbunătățirea sănătății generale a pacienților noștri. Citiți mai multe despre importanța profilaxiei dentare pe https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/.

Link-uri

Pedodonție CODLEA