Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Cristian din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, clinica dumneavoastră de pedodonție de incredere în apropierea cartierului CRISTIAN, Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție CRISTIAN

Clinica noastră de stomatologie – TopAltDent

Situată în apropierea cartierului CRISTIAN din Brașov, clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, se mândrește cu cel mai profesionist și expert personal medical. Echipa noastră este compusă din medici stomatologi dedicati, specializați in diverse domenii, inclusiv în Pedodonție. Pedodonția este o ramură importantă în practica noastră, oferind îngrijirea dentară adecvată pentru copii pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă și adecvată a dinților lor. Străduim să oferim cele mai bune servicii pentru pacienții noștri, folosind cea mai recentă tehnologie și tehnici. În TopAltDent, prioritizăm nevoile pacienților și îi tratăm cu maximă grijă si profesionalism. Alegeți-ne pentru o experiență stomatologică de top!

Importanța alegerii unei clinici dentare de top pentru pedodonție

O alegere înțeleaptă a unei clinici de pedodonție poate avea un impact semnificativ asupra sănătății dentare a copiilor dumneavoastră. În clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, situată lângă cartierul Cristian din Brașov, punem accent pe îngrijirea orală preventivă, îmbunătățind astfel starea de sănătate generală a copiilor. O pedodonție de calitate superioară nu doar că asigură un zâmbet sănătos, dar poate preveni și tratamentul invaziv pe termen lung. Prin intermediul echipei noastre de specialiști în odontopediatrie, noi garantăm un mediu cald și prietenos, care combină profesionalismul cu tehnologia de ultimă generație. Alegerea TopAltDent pentru pedodonție îi va oferi copilului dumneavoastră o experiență plăcută și confortabilă, minimizând în același timp stresul că vizitele la stomatolog pot provoca. Asigurați un viitor sănătos și fără probleme dentare pentru copiii dumneavoastră, alegând TopAltDent.

profesionistă Pedodonție CRISTIAN

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de CRISTIAN

Avantajele alegerii celei mai bune Pedodonții

Investiția în cea mai bună Pedodonție este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru sănătatea orală a copilului tău. A alege o clinică dentară cu recenzii înalte oferă garanția unor servicii de înaltă calitate. La TopAltDent, aproape de cartierul CRISTIAN din Brașov, ne dededicăm să oferim cea mai bună Pedodonție pentru copiii dumneavoastră. Înțelegem importanța sănătății orale a copiilor și, prin urmare, oferim soluții eficiente și blânde pentru rezolvarea diferitelor probleme dentare cu care se pot confrunta. Alegerea celei mai bune clinici de pedodontie nu numai că asigură tratamente dentare de calitate, dar și o experiență pozitivă care îi ajută pe copii să dezvolte o atitudine pozitivă față de îngrijirea orală. Recenziile pozitive pe care le-am obținut confirmă angajamentul nostru de a oferi servicii superioare. Oferim cele mai bune tratamente dentare pentru copii într-un mediu prietenos și confortabil. Alege TopAltDent, angajat în cel mai înalt grad de Pedodonție, pentru a asigura un zâmbet sănătos pentru copilul tău. Încrederea în pedodonția noastră este cu siguranță o decizie înțeleaptă!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CRISTIAN

Serviciile Noastre Dentală in Apropierea Cartierului CRISTIAN, Brasov

Bine ați venit la clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, situată în apropierea cartierului CRISTIAN, Brașov. Oferim o gamă largă de servicii pentru a vă ajuta să aveți grijă de sănătatea și frumusețea dintilor dumneavoastră. Printre serviciile noastre se numără Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, și Radiologie Dentară.

În plus, oferim și servicii de Cosmetică Dentară pentru a vă asigura că zâmbele dumneavoastră sunt mereu strălucitoare, precum și Profilaxie Dentară pentru prevenția problemelor dentare. Suntem specializați în Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție.

Având o echipă de medici și personal auxiliar dedicați, suntem aici ca să ne asigurăm că primiți cea mai bună îngrijire stomatologică posibilă. Vă așteptăm la clinica noastră din apropierea cartierului CRISTIAN, Brașov pentru un consult și pentru a discuta despre planul dumneavoastră de tratament personalizat.

FAQ - Pedodonție in CRISTIAN

1. Ce servicii oferă TopAltDent în cartierul CRISTIAN din Brasov?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii dentare profesionale aproape de CRISTIAN, incluzând Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție. De asemenea, echipa noastră de experți stomatologi utilizați cele mai avansate tehnologii pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă.

2. Ce este Parodontologia și cum mă poate ajuta?

Parodontologia este o specialitate stomatologică axată pe prevenirea, diagnosticul și tratamentul problemelor asociate cu țesuturile care sprijină dinții. Aceasta include gingii, ligamentele periodontale și osul maxilar. La TopAltDent, oferim servicii complete de Parodontologie, de la tratamentele inițiale la cele complexe. Puteți afla mai multe despre aceasta pe site-ul nostru aici.

3. Cum pot beneficia de Tratamentul Endodontic la TopAltDent?

Tratamentul endodontic este un proces de înlăturare a pulpei infectate sau deteriorate din dinte, urmat de curățarea și etanșarea acestuia. Acest tratament poate preveni răspândirea infecțiilor și poate salva un dinte de la extracție. TopAltDent oferă aceste servicii cu profesionalism și atenție. Veți găsi mai multe detalii despre tratamentul endodontic aici.

4. Ce înseamnă tratamentele dentare cu laser?

Tratamentele dentare cu laser sunt utilizate într-o varietate de proceduri dentare, de la albirea dinților până la înlăturarea țesutului cariat. Acestea sunt minim invazive, eficiente și pot reduce disconfortul pacientului. Veți găsi detalii suplimentare despre avantajele tratamentelor dentare cu laser aici.

5. Ce este Pedodonția și cum ajută la îngrijirea orală a copiilor?

Pedodonția este specialitatea stomatologică axată pe sănătatea orală a copiilor de la naștere până la adolescență. La TopAltDent, avem medicii pedodonți specialiști care oferă cele mai bune tratamente dentare pentru copii, garantând o experiență confortabilă și pozitivă. Pentru mai multe informații despre pedodonție, vizutați această pagină.

Link-uri

Pedodonție CRISTIAN