Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Darste din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, clinica dumneavoastră de încredere pentru pedodonție în apropierea cartierului DARSTE, Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție DARSTE

Clinica noastră dentară, TopAltDent, oferă cel mai profesionist personal medical

Situată în imediata vecinătate a cartierului DARSTE, la Brașov, clinica noastră dentară, TopAltDent, se mândrește cu o echipă de medici dentiști de elită, specializați în diverse ramuri ale stomatologiei. Aceștia sunt dedicați să vă ofere cele mai bune servicii, cu o deosebită atenție asupra domeniului Pedodonție. Utilizând cele mai noi tehnici și tehnologii în domeniu, echipa noastră este dornică să vă ajute să obțineți zâmbetul pe care vi l-ați dorit întotdeauna. Ei sunt bine instruiți și experți în toate aspectele practicii, inclusiv în cele mai recente dezvoltări și tehnici din domeniul pedodonției. Nu ezitați să ne accesați platforma online pentru a vă programa o vizită și pentru a descoperi mai multe detalii. Clinica noastră TopAltDent este alegerea perfectă pentru o sănătate orală optimă!

Importanța Alegerii unei Clinici de Încredere pentru Pedodonție

A alege o clinică potrivită pentru pedodonție, precum TopAltDent, reprezintă un pas esențial în asigurarea sănătății orale a copilului dumneavoastră. La TopAltDent, situat în apropierea cartierului DARSTE, din Brașov, echipa profesionistă oferă un serviciu superior în îngrijirea dentară a copiilor. Avem angajamentul de a oferi cea mai bună îngrijire posibilă, folosind cele mai recente tehnologii și metode pentru a garanta confortul și satisfacția micuților noștri pacienți. Este vital să alegeți o clinică care își prioritizază pacienții și care va pune mereu nevoile lor pe primul loc. Alegeți TopAltDent pentru o experiență sigură, eficientă și prietenoasă pentru copilul dumneavoastră.

profesionistă Pedodonție DARSTE

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de DARSTE

Bineficiile Pedodonției de Inaltă Calitate

Pedodonția este esențială pentru sănătatea orală a copiilor și alegerea unei clinici de pedodonție cu rating înalt este extrem de importantă pentru a asigura cele mai bune servicii. La clinica noastră de stomatologie TopAltDent, situată în apropiere de cartierul DARSTE din Brașov, punem un accent deosebit pe pedodonție și ne străduim să oferim cele mai bune servicii pentru copii. Înțelegem că vizitele la dentist pot fi uneori stresante pentru copii, de aceea ne focusăm pe crearea unei atmosfere calme și prietenoase. Clinica noastră de stomatologie vine în întâmpinarea nevoilor tătătinei de servicii stomatologice profesionale și acordă o importanță deosebită igienei orale și prevenirii problemelor dentare la copii. Alegerea unei clinici cu recenzii pozitive asigură că veți beneficia de cele mai bune servicii, iar copiii dvs. vor beneficia de o îngrijire dentară de calitate într-un mediu sigur și confortabil.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de DARSTE

Serviciile Noastre de Stomatologie în apropiere de Cartierul DARSTE din Brașov

Bine ati venit la clinica noastră de stomatologie TopAltDent, situată în apropiere de cartierul DARSTE din Brașov. Oferim o gamă largă de services dentare high-end, printre care: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, și Cosmetică Dentară.

Ne asigurăm că orice pacient beneficiază de o îngrijire dentară de excepție, prin intermediul serviciilor noastre de Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic și Parodontologie. Atât adulții, cât și cei mici se pot bucura de serviciile noastre de Ortodonție, Odontologie și Pedodonție.

Noi la TopAltDent, ne mândrim cu abordarea noastră personalizată a îngrijirii dentare. Corpul nostru clinic de specialiști este aici pentru a face fiecare vizită cât mai plăcută și eficientă posibil. Te așteptăm la noi pentru o experiență de stomatologie de top în Darste, Brașov.

FAQ - Pedodonție in DARSTE

1. Ce servicii oferiți la clinica stomatologică TopAltDent din apropierea cartierului DARSTE, Brașov?

Răspuns: Clincia noastră TopAltDent oferă o serie largă de servicii dentare în apropierea cartierului DARSTE, Brașov. Acestea includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Puteți găsi mai multe detalii despre aceste servicii pe site-ul nostru aici.

2. Ce este Pedodontia și care sunt serviciile dumneavoastră în acest domeniu?

Răspuns: Pedodontia se ocupă cu îngrijirea orală a copiilor, începând de la naștere până la adolescență. La TopAltDent, oferim o varietate de servicii specializate în pedodonție, inclusiv examene dentare regulate, curățări dentare, tratarea cavităților și a problemelor legate de ocluzia dentară. Ne asigurăm că fiecare vizită la dentișt este plăcută și lipsită de stres pentru copii. Mai multe detalii puteți găsi aici.

3. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Răspuns: Tratamentul endodontic este cunoscut și sub numele de tratament de canal. Acesta este necesar când pulpa dintelui este inflamată sau infectată. Dacă lăsat netratat, acest lucru poate duce la dureri severe sau chiar pierderea dintelui. TopAltDent oferă tratamentul endodontic pentru a salva dantura pacienților din zona DARSTE și a orașului Brașov.

4. Care sunt beneficiile tratamentului cu laser pe care le oferiți?

Răspuns: Tratamentul cu laser oferă mai multe beneficii, printre care o recuperare mai rapidă, o precizie crescută și mai puțin sau deloc disconfort pentru pacient. La TopAltDent, folosim tehnologia laser în diferite proceduri, inclusiv în odontologie și protetica dentară. Mai multe despre avantajele tratamentului cu laser puteți afla de pe website-ul nostru.

5. Ce oferă serviciile dvs. de Cosmetică Dentară?

Răspuns: Cosmetica Dentară se referă la o serie de proceduri menite să îmbunătățească aspectul zâmbetului. La TopAltDent, oferim o varietate de opțiuni de cosmetică dentară, inclusiv albirea dinților, fațetele dentare, coroanele și punțile dentare. Vă puteți informa mai multe despre procedurile de cosmetică dentară pe site-ul nostru.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp