Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Florilor din Brașov

La TopAltDent din proximitatea cartierului Florilor din Brașov, excelența ne definește activitatea în pedodonție.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție FLORILOR

TopAltDent – Clinica de Pedodonție de înaltă clasă în cartierul FLORILOR, Brasov

Vă prezentăm TopAltDent, clinica noastră de dentară situată în apropierea cartierului FLORILOR din Brașov, ce oferă servicii de pedodonție de excepție. La TopAltDent, vă punem la dispoziție cei mai profesioniști și experimentați medici, care își dedică timpul și abilitățile pentru a vă oferi cele mai bune servicii. Suntem mândri de calitatea lucrărilor noastre și ne străduim în fiecare zi să rămânem lideri în domeniul pedodonției din România. Clipește și vizitează Pedodonție pentru a experimenta diferența pe care o aducem. Siguranța, fericirea și siguranța zâmbetului dvs. ne alimentează pasiunea și determinarea de a oferi o îngrijire dentară de neegalat. Alegeți TopAltDent, clinica de dentară pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

Importanța Alegerii Unei Clinici Bune de Pedodonție

Pentru fiecare părinte, sănătatea orală a copilului este de o importanță crucială. Alegerea unei clinici bune de pedodonție este un pas esențial pentru a asigura cel mai înalt nivel de îngrijire pentru sănătatea orală a copilului dumneavoastră. Clinica TopAltDent, situată în apropierea cartierului FLORILOR din Brașov, oferă servicii specializate de pedodonție, într-un mediu confortabil și adaptat pentru copii. Echipa noastră dedicată de specialiști este dedicată să asigure că fiecare vizită a copilului dumneavoastră la dentist devine o experiență plăcută și benefică pentru sănătatea sa orală. Cu echipamente de ultimă generație și cu o abordare orientată către pacient, ne mândrim cu faptul că oferim îngrijirea profesională și personalizată de care fiecare copil are nevoie pentru a avea un zâmbet sănătos. Alegeți clinica TopAltDent pentru a garanta cea mai bună îngrijire a sănătății orale a copilului dumneavoastră.

profesionistă Pedodonție FLORILOR

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de FLORILOR

Beneficiile serviciilor de Pedodonție de la TopAltDent

De ce să nu alegeti cel mai bun pentru sanatatea dentara a copiilor dumneavoastra? Alegerea unei clinici dentare cu recenzii foarte bune, precum TopAltDent din apropierea cartierului FLORILOR, poate aduce numeroase beneficii. Unul dintre servicile noastre de top este Pedodonția. Pedodonția se adresează celor mai tineri pacienți, având un rol esențial în menținerea sănătății orale pe termen lung. Medicii noștri specializați în Pedodonție sunt dedicați oferirii unor servicii personalizate, într-un mediu confortabil și prietenos, astfel încât copilul dumneavoastră să aibă o experiență plăcută, indiferent de intervenția dentară necesară. Alegerea unei clinici dentare cu recenzii pozitive este de o importanță crucială, nu numai pentru sănătatea dentara a copilului dumneavoastră, dar și pentru a asigura o experiență pozitivă care să îl ajute să dezvolte obiceiuri sănătoase de îngrijire orală pe viitor. Optând pentru serviciile de Pedodonție de la TopAltDent, alegeți calitatea, profesionalismul și grija pentru nevoile fiecărui pacient.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de FLORILOR

Serviciile noastre stomatologice în zona FLORILOR, Brașov

La clinica noastră de stomatologie TopAltDent, care se află aproape de cartierul FLORILOR din Brașov, vă oferim o gamă largă de servicii dentare de înaltă calitate. Oferim Implant Dentar de top pentru a vă reda zâmbetul perfect. Tratamentele noastre cu laser sunt eficiente și moderne, asigurându-vă confortul și siguranța în timpul procedurilor. Clinica noastră este specializată în Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, și Profilaxie Dentară pentru a vă menține sănătatea orală. De asemenea, oferim Tratament Endodontic, și servicii de Parodontologie pentru a vă găsi soluția potrivită la problemele dentare. Nu am uitat nici de copii, oferind servicii de Pedodonție eficiente și prietenoase cu copii. Este momentul să vă ocupați de sănătatea dvs. orală cu ajutorul specialiștilor noștri în Ortodonție și Odontologie.

FAQ - Pedodonție in FLORILOR

1. Ce servicii oferă clinica dumneavoastră dentală în cartierul FLORILOR la Brasov?

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii, de la implanturi dentare și tratamente dentare cu laser, până la profilaxie dentară și pedodonție. De asemenea, oferim servicii de ortodonție și odontologie. Ne străduim să fim un partener de încredere pentru sănătatea orală a pacienților noștri. Puteți găsi mai multe detalii despre serviciile noastre pe site-ul nostru.

2. Beneficiază copiii de tratamentele de pedodonție la clinica dumneavoastră din cartierul FLORILOR la Brasov?

Da, oferim servicii specializate de pedodonție pentru copiii care locuiesc în cartierul FLORILOR și în restul orașului Brasov. Înțelegem importanța unui îngrijire orală adecvată de la o vârstă frageda și oferim soluții personalizate pentru fiecare copil. Mai multe detalii găsiți în ghidul nostru pentru îngrijirea orală a copiilor [aici](https://topaltdent.ro/pedodontia-ghidul-parintilor-pentru-ingrijirea-orala-a-copiilor/).

3. Ce este profilaxia dentară și cât de adesea ar trebui să o fac?

Profilaxia dentară implică o serie de activități preventive care ajută la menținerea sănătății orale și la prevenirea bolilor dentare. Aceasta include igienă orală zilnică, cum ar fi periajul și ața dentară, precum și controalele regulate la dentist. În mod ideal, ar trebui să vizitați dentistul pentru un control preventiv o dată la 6 luni. Puteți găsi mai multe informații despre profilaxia dentară [aici](https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/).

4. Dispuneți de tratamente dentare cu laser la TopAltDent în cartierul FLORILOR la Brasov?

Da, la TopAltDent implementăm tehnologii moderne, cum ar fi tratamentul dentar cu laser. Acesta este o alternativă eficientă și minim invazivă față de tehnicile tradiționale, care poate fi utilizată pentru o varietate de afecțiuni dentare. Pentru a afla mai multe despre beneficiile tratamentului dentar cu laser, va invităm să citiți [acest articol](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/).

5. Ce implică tratamentul endodontic oferit de clinica dumneavoastră în cartierul FLORILOR la Brasov?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament de canal, este o procedură care implică îndepărtarea țesutului infectat sau inflamat din interiorul dintelui. La clinica noastră folosim tehnici și echipamente moderne pentru a asigura un tratament endodontic eficient și cât mai puțin dureros. Puteți afla mai multe despre tratamentul endodontic și când este nevoie de el [aici](https://topaltdent.ro/tratament-endodontic-ce-este-si-cand-este-nevoie/).

Link-uri

Pedodonție FLORILOR