Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Ghimbav din Brașov

Bine ați venit la TopAltDent, clinica dvs. de încredere pentru pedodonție în apropierea cartierului GHIMBAV din Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție GHIMBAV

Clinica noastră de stomatologie – TopAltDent

La clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, aproape de cartierul GHIMBAV din Brașov, vă întâmpinăm cu cei mai profesioniști și experimentați medici, dedicați să vă rezolve orice problemă dentară cu cea mai mare atenție și competență. Acoperim o gamă largă de servicii, inclusiv Pedodonție, având mereu în vedere să vă oferim cele mai bune soluții pentru îngrijirea orală. Cu o foarte bună reputație și experiență în domeniu, suntem recunoscuți pentru calitatea serviciilor noastre și abordarea personalizată. Alegeți TopAltDent – partenerul dvs. de încredere pentru o sănătate orală optimă.

Alegeți cel mai bun cabinet de Pedodonție

Este de o importanță crucială să alegem clinica potrivită pentru serviciile de Pedodonție. Păstrează sănătatea și frumusețea zâmbetului copilului tău alegând serviciile profesionale oferite de TopAltDent, situat în apropiere de cartierul GHIMBAV din Brașov. Cu o echipă de specialiști dedicați, pasionați și extrem de bine pregătiți, TopAltDent pune sănătatea orală a micuților pe primul loc. Utilizând tehnici de ultimă generație și creând o atmosferă prietenoasă și liniștită, ne asigurăm că vizitele la stomatolog devin o experiență pozitivă pentru copilul tău, care îl va ajuta să dezvolte obiceiuri sănătoase de igienă orală. Păstrează zâmbetul copilului tău strălucitor alegând TopAltDent – unde sănătatea și fericirea lui sunt prioritatea noastră.

profesionistă Pedodonție GHIMBAV

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de GHIMBAV

Beneficii ale utilizării celei mai bune Pedodonție la TopAltDent

Alegeți pedodonția de calitate la TopAltDent, clinica noastră situată în apropierea cartierului GHIMBAV din Brașov. Având la dispoziţie o pedodonție de top, ai certitudinea că îți vei asigura copilului tău o sănătate orală optimă, iar zâmbetul acestuia va străluci de frumusețe și sănătate. La TopAltDent, ne străduim să oferim o experiență dentară plăcută și relaxantă, și nu în ultimul rând, sigură. Înțelegem importanţa alegerii unei clinici cu recenzii foarte bune. A opta pentru o clinică de renume înseamnă a vă asigura că veți beneficia de tratamente eficiente, de ultimă generație, realizate de un personal calificat și experimentat. Pedodonţia reprezintă cheia unui zâmbet frumos și sănătos încă de la vârste fragede, iar alegând serviciile noastre, vă asigurați că micuțul dumneavoastră va primi cea mai bună îngrijire. Păstrați zâmbetul copilului dumneavoastră strălucitor cu TopAltDent!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de GHIMBAV

Serviciile noastre la Clinica Dentară TopAltDent din cartierul GHIMBAV, Brașov

Clinica noastră dentară TopAltDent , situată aproape de cartierul GHIMBAV din Brasov, oferă o gamă largă de servicii dentare. Punem la dispoziție Implant Dentar pentru a înlocui dinții pierduți, precum și Tratamente Dentare cu Laser pentru eficiență maximă și confort. Pentru probleme legate de dentiție, oferim soluții prin Protetică Dentară, iar pentru o analiză completă a sănătății orale, avem Radiologie Dentară.

De asemenea, oferim Cosmetică Dentară pentru un zâmbet impecabil și Profilaxie Dentară pentru menținerea sănătății generale a gurii. Tratamentul Endodontic, prin care combatem infecțiile radiculare, este un alt serviciu important pe care îl oferim. În paralel, sunt disponibile consultanțe de Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție pentru copii.

Clinica noastră este angajată să furnizeze îngrijire dentară de calitate într-un mediu confortabil și primitor. În TopAltDent, suntem dedicați sănătății orale a locuitorilor din GHIMBAV și împrejurimi.

FAQ - Pedodonție in GHIMBAV

1. Ce servicii oferă clinica dvs. de stomatologie în apropiere de cartierul GHIMBAV în Brașov?

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii de stomatologie, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Ne străduim să oferim cele mai bune servicii pentru a menține sănătatea orală a clienților noștri. Puteți afla mai multe despre serviciile noastre pe site-ul nostru, aici, serviciile ofertate de o clinica stomatologica de top.

2. Ce este pedodonția și cum poate ajuta clinica dvs. copiii din Brașov, în apropiere de cartierul GHIMBAV?

Pedodonția este specialitatea stomatologică care se ocupă cu îngrijirea orală și dentară a copiilor. La TopAltDent, ne asigurăm că copiii se bucură de o experiență confortabilă și sigură, care să le aplaneze eventualele temeri. Ne străduim să le oferim un zâmbet sănătos de la cea mai fragedă vârstă. Afla mai multe despre pedodonția de la noi aici :ghidul parintilor pentru ingrijirea orala a copiilor.

3. Ce fel de tratamente dentare cu laser oferiți la clinica dvs.?

Tratamentele dentare cu laser oferă o soluție minim invazivă pentru diverse probleme dentare, de la carii la afecțiuni parodontale. Avem o echipă de profesioniști care folosesc tehnologia laser pentru a oferi rezultate eficiente și sigure. Aflați mai multe despre beneficiile tratamentelor cu laser pe aici: beneficiile tratamentului laser.

4. Oferiți servicii de ortodonție la clinica dvs.?

Da, oferim servicii profesionale de ortodonție pentru atât copii, cât și adulți, folosind cele mai moderne și confortabile aparate dentare. Considerăm că ortodonția reprezintă o parte esențială a îngrijirii orale pentru a asigura maxima funcționalitate și un zâmbet estetic. Pentru mai multe informații despre tratamentul ortodontic, vă rugăm să vizitați acest link: tratamentul ortodontic aparate dentare metalice cu safir.

5. Care este importanța profilaxiei dentare și cum o promovați în clinica dvs.?

Profilaxia dentară este crucială pentru prevenirea multor probleme orale, inclusiv carii și boală gingivală. La TopAltDent, promovăm o igienă orală regulată și controale dentare periodice pentru a asigura menținerea unui zâmbet sănătos pe termen lung. Aflați mai multe despre importanța profilaxiei dentare clicând aici: importanta profilaxiei dentare pentru un zambet sanatos.

Link-uri

Pedodonție GHIMBAV