Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Harman din Brașov

“TopAltDent, clinica dumneavoastră de încredere pentru pedodonție, situată chiar lângă cartierul HARMAN din Brașov, unde zâmbetele micuților strălucesc mai luminos!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție HARMAN

Clinica Dentară TopAltDent din cartierul HARMAN, Brașov – Profesionalism și Expertiză Excepțională în Pedodonție

La Clinica Dentară TopAltDent, situată în apropiere de cartierul HARMAN, din Brașov, ne mândrim cu o echipă de medici stomatologi de neegalat care oferă cele mai bune servicii de Pedodonție. Profesionalism, experiență și pasiunea față de menținerea sănătății dentare a pacienților noștri se reflectă în serviciile noastre. Beneficiem de dotări de ultimă generație și de medici cu experiență vastă în domeniu, asigurând astfel că pacienții care ne călcă pragul vor beneficia de cele mai bune tratamente și soluții pentru problemele dentare. Promisiunea noastră este de a oferi îngrijire dentară de calitate superioară într-un mediu confortabil și prietenos. Alegeți Clinica Dentară TopAltDent pentru sănătatea orală a copiilor dumneavoastră!

De ce este crucial să alegeți o clinică bună pentru pedodonție?

Alegerea unei clinici dentare de înaltă calitate, cum este TopAltDent, situată în apropiere de cartierul HARMAN din Brașov, joacă un rol esențial pentru sănătatea orală a copiilor Dumneavoastră. Pedodonția se ocupă cu igiena orală a copiilor – de la prevenirea cariilor până la tratamente mai complexe. O clinică bună de pedodonție oferă nu doar tratamente dentare de top, ci și un mediu cald și prietenos, în care copiii se pot simți confortabil. TopAltDent este o astfel de clinică – ne deosebim prin profesionalism, atenție la detalii și grijă față de pacienții noștri mici. Alegeți calitatea și experiența noastră pentru a asigura un zâmbet frumos și sănătos pentru copilul Dumneavoastră!

profesionistă Pedodonție HARMAN

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de HARMAN

Beneficiile Pedodonției de Înaltă Calitate

Îngrijirea dentară a celor mici este de foarte mare importanță, iar alegerea unui serviciu de pedodonție de calitate superioară este vitală. Pedodonția se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul complex al afecțiunilor dentare ale copiilor. La TopAltDent, clinica noastră din apropiere de cartierul HARMAN din Brașov, avem o echipă de pedodonți experimentați care se dedică îmbunătăţirii constante a serviciilor oferite. Alegerea unei clinici dentare cu recenzii pozitive mulțumeste nu numai aspectele estetice și funcționale ale incisivilor, dar ofera și confort psihologic atât pacientului, cât și părinților acestuia. Te invităm să experimentezi de ce TopAltDent este alegerea perfectă pentru servicii de pedodonție. Satisfactionea ta si a copilului tau este prioritatea noastra nr.1. Vino și convinge-te azi de calitatea serviciilor noastre.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de HARMAN

Servicii Dentare Complet la TopAltDent – Cea Mai Apropiată Clinică Dentară în Harman, Brașov

Clinica noastră oferă o gamă complexă de servicii, începând cu Implant Dentar, un tratament inovator pentru refacerea dentiției. Oferim de asemenea Tratamente dentare cu laser, o soluție eficientă și nedureroasă pentru afecțiunilor dentare. La secțiunea de Protetică Dentară, veți găsi o varietate de opțiuni, de la coroane și punți, până la proteze complete.

Pentru o diagnosticare precisă a problemelor dentare, oferim servicii de Radiologie Dentară. Ne axăm pe Cosmetică Dentară pentru a îmbunătăți estetica zâmbetului dumneavoastră, iar prin Profilaxie Dentară ne asigurăm că dinții dumneavoastră rămân sănătoși.

Oferim Tratament Endodontic pentru a salva dinți afectați, Parodontologie pentru a trata afecțiuni ale gingiilor, și Ortodonție pentru îmbunătățirea aliniamentului dinților.

La Odontologie ne ocupăm de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor dentare, iar la Pedodonție ne asigurăm că și cei mici beneficiază de ingrijirea dentară de care au nevoie.

Vă așteptăm cu drag la TopAltDent, clinica dentară din Harman, Brașov, pentru a vă oferi cele mai bune servicii de stomatologie.

FAQ - Pedodonție in HARMAN

1. Ce servicii oferă clinica dvs. de stomatologie din apropierea cartierului HARMAN din Brasov?

Clinica noastră stomatologică, TopAltDent, oferă o gamă largă de servicii, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Toate aceste servicii sunt efectuate de medici dentiști profesioniști, cu grija și atenția care ne diferențiază. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați [site-ul nostru](https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/).

2. Care sunt beneficiile tratamentelor dentare cu laser pe care le oferiți?

Tratamentele dentare cu laser sunt sigure, eficiente și minim invazive. Acestea pot fi utilizate pentru o varietate de tratamente, de la îndepărtarea cariilor la tratamentele cosmetice. Beneficiile includ o vindecare mai rapidă, mai puțin disconfort și riscuri reduse de infecții. Pentru a afla mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser, vă invităm să citiți [acest articol](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/).

3. Oferiți servicii de pedodonție? Ce implică acest serviciu pentru părinți și copii?

Da, la TopAltDent oferim servicii de pedodonție pentru a ne asigura că copiii dvs. au o sănătate orală excelentă. Pedodonția este ramura stomatologiei axata pe îngrijirea dentară a copiilor. Ne concentrăm pe prevenire, diagnostic și tratament pentru problemele dentare ale copiilor. Părinții pot afla mai multe despre pedodonție citind [ghidul nostru](https://topaltdent.ro/pedodontia-ghidul-parintilor-pentru-ingrijirea-orala-a-copiilor/).

4. Care este importanța profilaxiei dentare?

Profilaxia dentară, sau curățarea și igienizarea profesională a dinților, are un rol esențial în prevenția bolilor orale. Ajută la îndepărtarea tartrului și a plăcii bacteriene, prevenind cariile și boala parodontală. Profilaxia dentară este importantă pentru menținerea unui zâmbet sănătos și atrăgător. Puteți afla mai multe despre importanța profilaxiei dentare din [acest articol](https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/).

5. Cum pot alege cea mai bună clinică stomatologică din orașul meu?

Alegerea celei mai bune clinici stomatologice implica evaluarea mai multor factori, inclusiv calitatea serviciilor, profesionismul echipei, tehnologia folosită și feedbackul de la pacienții anteriori. O clinică de încredere ar trebui să ofere servicii variate pentru a se ocupa de toate nevoile dvs. dentare. Puteți citi [acest ghid](https://topaltdent.ro/cum-sa-alegeti-cea-mai-buna-clinica-stomatologica-in-orasul-dvs/) pentru a afla mai multe despre cum să alegeti cea mai bună clinică stomatologică.

Link-uri

Pedodonție HARMAN