Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Noua din Brașov

Bine ați venit la TopAltDent, clinica dvs. de încredere pentru pedodonție în apropierea cartierului Noua, Brașov. Vă asigurăm îngrijire dentară de top pentru cei mici.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție NOUA

Clinica noastră de stomatologie – TopAltDent în apropierea cartierului NOUA din Brașov

Bine ați venit la clinica de stomatologie TopAltDent, referința în Pedodonție în Brașov, aflată în imediata apropiere a cartierului NOUA. Avem o echipă de medici profesioniști și experți care vă asigură cele mai bune servicii stomatologice. Misiunea noastră este de a transforma fiecare vizită într-o experiență plăcută, eliminând teama față de medicul dentist. Prioritizăm comunicarea deschisă cu fiecare pacient și îndrumăm cu grijă descoperirea celor mai bune soluții de tratament. Credem cu tărie că zâmbetele sănătoase fac parte dintr-o viață sănătoasă. Alegeți TopAltDent pentru servicii de stomatologie de înaltă calitate, transparență și pentru un zâmbet strălucitor.

De ce este esențial să alegeți o clinică bună pentru Pedodonție?

O vizită la dentist poate fi intimidantă pentru un copil, de aceea este esențial să alegeți o clinică de pedodonție de încredere ca TopAltDent. Aici, avem specialiști dedicați în pedodonție care folosesc metode blânde pentru a se asigura că fiecare vizită este o experiență confortabilă pentru copilul dumneavoastră. Ne angajăm să utilizăm tehnologii de ultimă oră pentru a oferi servicii de calitate, într-un mediu sigur și prietenos. Este crucială alegerea unei clinici bune pentru pedodonție pentru că o experiență pozitivă la dentist în copilărie poate duce la obiceiuri bune de igienă orală pe viață. La TopAltDent, situat convienabil lângă cartierul NOUA în Brașov, suntem gata să punem zâmbetul pe fața copilului dumneavoastră – pe lângă faptul că ne ocupăm de sănătatea dentară a acestuia!

profesionistă Pedodonție NOUA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de NOUA

Beneficiile Pedodonției de calitate și importanța alegerii celui mai bun cabinet stomatologic

Pedodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu îngrijirea orală și dentală a copiilor. Alegerea cabinetului de stomatologie potrivit este esențială, iar TopAltDent este un nume de încredere în NOUA, Brașov. Apelând la serviciile de Pedodonție de la cabinetul nostru, beneficiile sunt multiple. Profesionalismul, experiența și tehnologia pe care o utilizăm ajută la detectarea precoce a problemelor orale ale copiilor și la stabilirea unui tratament eficient. Sănătatea orală a micuților este un aspect foarte important, fiecare vizită la cabinetul nostru reprezentând o experiență plăcută și lipsită de teamă.

De aceea, selecția celui mai bun cabinet stomatologic, cu recenzii de la clienții mulțumiți, este esențială. TopAltDent a primit un rating ridicat pentru serviciile oferite, inclusiv Pedodonția, transformându-ne în prima opțiune pentru părinții care își doresc ce e mai bun pentru copiii lor.

Investește în Pedodonție de calitate pentru micuțul tău încă de acum, și alege un cabinet stomatologic de încredere, alegând TopAltDent.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de NOUA

Serviciile noastre dentare în cartierul NOUA, Brașov

Clinica noastră dentală TopAltDent, situată în apropiere de cartierul NOUA din Brașov, vă oferă o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate. Ne mândrim cu serviciile noastre, precum Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser care sunt extrem de eficiente și de neegalat. Totodată, nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește sănătatea orală a celor mici, câtă vreme oferim Pedodonție.

De asemenea, ne perfecționăm constant competențele în Parodontologie și Ortodonție. Ne face fericiti să aducem zâmbete strălucitoare cu ajutorul serviciilor noastre de Cosmetică Dentară. În plus, oferim Radiologie Dentară și Profilaxie Dentară pentru a vă ajuta la menținerea sănătății dentare și prevenim orice problemă viitoare.

La TopAltDent, acordăm mare atenție detaliilor și dorințelor fiecărui pacient, oferind de asemenea Protetică Dentară și Tratamente Endodontice de ultimă generație. În final, dar nu cel mai puțin important, specialiștii noștri în Odontologie vă pot oferi servicii complete pentru a rezolva problemelor orale complicate.

FAQ - Pedodonție in NOUA

1. Ce servicii oferă clinica TopAltDent situată lângă cartierul NOUA din Brașov în ceea ce privește pedodonția?

Răspuns: La TopAltDent, avem în echipă un pedodont care se ocupă de sănătatea orală a copiilor de la cele mai mici vârste, oferind servicii precum: tratamente pentru carii, sigilări de fisure, extractii dentare, terapie pulpară și multe altele. Totodată, îi învățăm pe părinți cea mai eficientă metodă de a-i îndruma pe copii spre o igienă orală sănătoasă, în baza [ghidului nostru pentru îngrijirea orală a copiilor](https://topaltdent.ro/pedodontia-ghidul-parintilor-pentru-ingrijirea-orala-a-copiilor/).

2. Ce fel de tratamente dentare cu laser oferiți la TopAltDent?

Răspuns: Clinica TopAltDent dispune de tehnologie modernă cum este laserul stomatologic care poate fi utilizat în multe proceduri. Acesta poate fi folosit pentru a elimina țesutul carios, pentru tratamente endodontice, parodontale, în chirurgia orală, pentru tratamentul afecțiunilor mucoasei bucale și chiar și în estetica dentară. Vă invităm să aflați mai multe despre [beneficiile tratamentului laser](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/).

3. Furnizați și servicii de protetică dentară la clinica din cartierul NOUA, Brașov?

Răspuns: Da, la TopAltDent oferim o gamă completă de servicii de protetică dentară – de la punți și coroane dentare, la proteze dentare fixe sau mobile și implanturi dentare. Punem la dispoziția pacienților noștri cele mai moderne [soluții de protetică dentară](https://topaltdent.ro/protetica-dentara-solutii-moderne-pentru-zambetul-tau/) pentru a le reda zâmbetul.

4. În ce constau serviciile de cosmetică dentară pe care le oferiți?

Răspuns: În cadrul clinicii TopAltDent din Brașov, oferim numeroase servicii de cosmetică dentară, care includ albirea dinților, fațetele dentare, coroanele dentare estetice, închiderea spațiilor dintre dinți și remodelarea contourului gingival. Pentru a afla și mai multe informații, vă invităm să consultați [pagină noastră](https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/) despre dentistie cosmetică.

5. Ce fel de servicii de ortodonție oferiți la TopAltDent?

Răspuns: La TopAltDent, oferim servicii complete de ortodonție, inclusiv tratamente cu aparate dentare metalice, ceramice sau transparente, precum și tehnici moderne precum [aparatele dentare cu safir](https://topaltdent.ro/tratamentul-ortodontic-aparate-dentare-metalice-cu-safir/). Acestea pot fi personalizate pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Link-uri

Pedodonție NOUA