Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Racadau (Valea Cetatii) din Brașov

“Bine ati venit la TopAltDent, clinica dvs. de încredere pentru pedodonție, amplasată în apropierea cartierului RACADAU (VALEA CETATII) din Brasov, unde zâmbetul si sanatatea orală a copiilor sunt prioritatea noastră!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție RACADAU (VALEA CETATII)

Clinica noastră de stomatologie – TopAltDent: Optimă pentru Pedodonție

Îți prezentăm clinica de stomatologie TopAltDent, situată în apropierea cartierului RACADAU (VALEA CETATII) din Brașov, unde îți oferim servicii complete și de înaltă calitate. Profesionalismul și experiența sunt pe primul plan la noi. Ne mândrim cu o echipă de medici specialiști, cei mai buni în domeniul lor, punând un accent deosebit pe serviciile de Pedodonție. Clinica TopAltDent e locul unde îți găsești expertul de încredere pentru sănătatea orală a copiilor. Prioritatea noastră este ca fiecare pacient să beneficieze de cele mai efficiente metode de tratament, într-un mediu steril, sigur și prietenos. Satisfacția ta este misiunea noastră! Așadar, nu ezita să ne vizitezi la clinica TopAltDent pentru servicii stomatologice de top.

Importanța alegerii unei clinici dentare de calitate pentru Pedodonție

Alegerea unei clinici de încredere și de calitate pentru Pedodonție este esențială pentru a vă asigura că cel mic beneficiază de îngrijirea dentară necesară. În clinica noastră, TopAltDent, situată în apropierea cartierului RĂCĂDĂU (VALEA CETĂȚII) din Brașov, îmbinăm profesionalismul cu pasiunea pentru sănătatea orală, oferind servicii de Pedodonție de la interventii de rutină, până la cele mai complexe proceduri. Echipa noastră de specialiști dedicati, înțelege cât de important este ca fiecare vizită a copilului la dentist să fie una pozitivă. Astfel, oferim un mediu securizat și confortabil, folosind cele mai recente tehnologii și metode de tratament, toate acestea pentru a vă asigura că micuțul dvs. primește cea mai bună îngrijire dentară posibilă. Știm că zâmbetul unui copil este neprețuit, de aceea ne dedicăm în totalitate protejării și îngrijirii acestuia. Alegeți calitatea, alegeți TopAltDent!

profesionistă Pedodonție RACADAU (VALEA CETATII)

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de RACADAU (VALEA CETATII)

Beneficiile utilizarii celei mai bune Pedodonție

Optarea pentru cea mai bună practică de Pedodonție, așa cum este TopAltDent în apropierea RACADAU (VALEA CETATII), este esențială pentru sănătatea orală a copilului dumneavoastră. Medicii noștri dentiști specializați în Pedodonție au experiența și cunoștințele necesare pentru a evalua și a trata problemele dentare ale copiilor într-un mediu cald și primitor. Ei știu că tratamentul dentar pentru copii necesită o abordare delicată și că este important să se facă într-un mediu confortabil și relaxant. În plus, alegerea unei clinici dentare cu recenzii de înaltă calitate este o măsură importantă a calității serviciilor pe care le oferă. Recenziile pozitive arată că pacienții sunt mulțumiți de tratamentul pe care l-au primit și că îi recomandă și altora. Prin urmare, alegerea nostru serviciu de pedodonție garantează nu numai un zâmbet frumos pentru copilul dumneavoastră, dar și o experiență dentală pozitivă în ansamblu.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de RACADAU (VALEA CETATII)

Serviciile TopAltDent în apropierea cartierului RACADAU (VALEA CETATII), Brașov

Bine ați venit la TopAltDent, clinica stomatologică situată în apropierea cartierului RACADAU (VALEA CETATII) din Brașov. Oferim o gamă largă de servicii pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul zâmbetului dumneavoastră. Acestea includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Grație experienței și dedicării noastre, vă garantăm tratamente stomatologice de cea mai înaltă calitate. Vă așteptăm cu drag la TopAltDent!

FAQ - Pedodonție in RACADAU (VALEA CETATII)

1. Ce este pedodonția și cum ajută serviciile TopAltDent pentru aceasta aproape de RACADAU (VALEA CETATII)?

Pedodonția se ocupă cu îngrijirea orală a copiilor de la naștere până la adolescență. La TopAltDent, avem specialiști în pedodonție care oferă tratamente personalizate pentru copii, în contextul unei experiențe confortabile și prietenoase. Încurajăm părinții să ne viziteze pentru a cunoaște mai multe despre ghidul părinților pentru îngrijirea orală a copiilor.

2. Ce servicii de implant dentar oferă TopAltDent aproape de RACADAU (VALEA CETATII)?

La TopAltDent, oferim servicii de implant dentar de ultimă generație. Implanturile dentare sunt soluții durabile și estetice pentru înlocuirea dinților lipsă. Sunt realizate din titan, un material biocompatibil, care se integrează cu osul maxilar. Aflați mai multe despre implanturile dentare pe site-ul nostru.

3. Ce este profilaxia dentară și cum contribuie la sănătatea orală generală?

Profilaxia dentară reprezintă prevenirea apariției bolilor dentare prin păstrarea unei igiene orale adecvate și a unor controale regulate la dentist. Clinica noastră din apropiere de RACADAU (VALEA CETATII) pune la dispoziție importanța profilaxiei dentare pentru un zâmbet sănătos.

4. Ce servicii de estetică dentară oferă clinica TopAltDent?

Oferim o gamă variată de servicii de estetică dentară, incluzând albirea dinților, fațetele dentare, coroanele dentare și mai mult. Toate aceste servicii sunt proiectate pentru a vă îmbunătăți zâmbetul și pentru a vă crește încrederea în sine. Amplificați-vă zâmbetul cu ajutorul serviciilor noastre de estetică dentară.

5. Ce înseamnă un tratament endodontic și când este nevoie de acesta?

Tratamentul endodontic, cunoscut și ca tratamentul canalului radicular, este necesar atunci când pulpa dinților este infectată sau inflamată. Acesta este o procedură obișnuită care ajută la salvarea dinților naturali, păstrarea zâmbetului și îmbunătățirea sănătății orale. Aflați mai multe despre tratamentul endodontic pe website-ul TopAltDent.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp