Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Sacele din Brașov

Descoperiți servicii excepționale de Pedodonție la TopAltDent, clinica dvs. de încredere din apropierea cartierului SACELE, Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție SACELE

TopAltDent – Excelență în Pedodonție

La clinica noastră, TopAltDent, situată în apropiere de cartierul Săcele din Brașov, ne dedicăm cu pasiune și profesionalism domeniului stomatologic. Noi suntem mândri că avem la bord pe cei mai profesioniști și experimentați medici, care fac din sănătatea și confortul pacienților noștri o prioritate. În cea mai modernă și avansată tehnologie, clienții noștri beneficiază de tratamente de pedodonție la cel mai înalt nivel. În TopAltDent, înțelegem că sănătatea orală a copiilor este de o importanță crucială. Prin urmare, asigurăm cele mai bune servicii, într-un mediu prietenos și confortabil. Vizitați-ne pentru a experimenta greutatea pe care o acordăm excelenței și expertizei în pedodonție. TopAltDent este decizia corectă pentru zâmbetul sănătos al copilului dumneavoastră!

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru Pedodonție

Este esențial să alegeți o clinică de Pedodonție de calitate și de încredere, așa cum este TopAltDent, situată în apropierea cartierului SACELE, Brașov. Noi înțelegem că sănătatea dentară a celor mici este de o importanță vitală, având un impact direct asupra dezvoltării lor harmonioase și a calității vieții lor. În clinica noastră, echipa de specialiști în Pedodonție face uz de metode avansate și de tehnologie modernă pentru a asigura tratamente dentare deosebite pentru copii. Ne dedicăm fiecărei vizite, creând o atmosferă caldă și prietenoasă, care îi face pe cei mici să se simtă confortabil și în siguranță. Alegeți TopAltDent pentru că respectăm standardele înalte de profesionalism și igienă, luăm în considerare fiecare caz în parte și oferim soluții personalizate pentru fiecare pacient. Pentru noi, fiecare zâmbet contează!

profesionistă Pedodonție SACELE

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de SACELE

Cele mai bune servicii de Pedodonție de la TopAltDent din apropierea SACELE

Alegerea celei mai bune clinici dentare cu recenzii foarte pozitive nu este doar o chestiune de confort, ci și de sănătate orală pe termen lung. La TopAltDent, aproape de cartierul SACELE din Brasov, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune servicii de Pedodonție. Acest serviciu este vital pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă și corectă a dinților la copii. Dintii sănătoși pot avea un impact major asupra stimei de sine a copilului, a sănătății generale și a abilităților funcționale precum vorbirea sau mâncatul. În plus, early interventions în domeniul stomatologiei pediatrice pot preveni complicații mai serioase mai târziu în viață. Așadar, alegerea celei mai bune Pedodonție nu este doar o investiție în zâmbetul copiilor dvs., ci și în viitorul lor. Vă invităm să descoperiți de ce suntem clasificați ca una dintre cele mai bune clinici dentare din zonă. Cu o echipă de medici dentiști cu experiență și tehnologie de ultimă oră, suntem pregătiți să vă oferim serviicii excepționale de Pedodonție.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SACELE

Serviciile noastre dentare de top în apropierea cartierului SACELE, Brasov

La clinica noastră stomatologică TopAltDent de lângă cartierul SACELE în Brasov, oferim o gamă largă de servicii stomatologice de calitate superioară pentru toți membrii familiei dumneavoastră. Echipa noastră profesionistă de medici dentiști este pregătită să vă ofere cele mai bune servicii de Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, și Radiologie Dentară.

Ne ocupăm și de alte aspecte ale sănătății orale a pacienților noștri, oferind servicii de Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne străduim să oferim cele mai avansate proceduri dentare pentru a asigura că îngrijirea dentară pe care o primiți este cea mai bună disponibilă.

TopAltDent este cel mai bun alegere pentru toate nevoile dumneavoastră stomatologice în apropierea cartierului SACELE în Brasov. Ne uităm să vă primim în clinică noastre!

FAQ - Pedodonție in SACELE

1. Ce este pedodonția și cum ne ajută serviciile dvs. în acest domeniu?

Pedodonția este o specializare a stomatologiei axată pe sănătatea orală a copiilor, de la naștere până la adolescență. La TopAltDent oferim o varietate de servicii de pedodonție, inclusiv examinări, curățări dentare, sigilari de șanțuri și fosete, precum și tratamente preventiv-ortodontice. De asemenea, echipa noastră are experiență în lucrul cu copiii, asigurându-se că vizita la dentist este o experiență pozitivă.

2. Care este importanța tratamentelor dentare cu laser pe care le oferiți?

Tratamentele dentare cu laser oferite de TopAltDent aduc o serie de beneficii semnificative. Cum ar fi reducerea disconfortului, precizia superioară și refacerea mai rapidă. Laserul permite efectuarea multor proceduri fără anestezie și poate steriliza zona tratată, reducând astfel riscul de infecție. Aceste tratamente pot fi folosite în multe domenii ale stomatologiei, incluzând parodontologia, endodonția și mai mult.

3. Cum poate ajuta radiologia dentară la diagnosticarea problemelor dentare?

Radiologia dentară este crucială pentru un diagnostic precis în stomatologie. Ea permite vizualizarea structurilor dentare și a țesuturilor care nu pot fi văzute cu ochiul liber. Acest lucru ajută la diagnosticarea precoce a cariilor, inflamațiilor, tumorilor și altor probleme orale.

4. În ce constă serviciile de profilaxie dentară oferite de TopAltDent?

Profilaxie dentară este esențială pentru a menține sănătatea orală ideală. La TopAltDent, acesta includ curățarea profesională a dinților pentru a elimina placa și tartrul, fiind un element crucial al prevenirii cariilor și a bolilor parodontale. Oferim, de asemenea, instruire în tehnici de periaj corect și folosirea aței dentare, pentru a vă asigura că aveți grijă adecvată de dantura dumneavoastră acasă.

5. De ce ar trebui să aleg serviciile de ortodonție oferite de clinica TopAltDent?

Serviciile noastre de ortodonție nu numai că îmbunătățesc estetic dantura, dar contribuie și la o mai bună funcționare a acesteia. De asemenea, tratamentul ortodontic corectat poate ajuta la prevenirea problemelor viitoare, cum ar fi cariile sau afecțiunile parodontale, care pot rezulta din aglomerarea dinților. La TopAltDent, oferim o gamă largă de soluții ortodontice, incluzând aparate dentare metalice sau cu safir.

Link-uri

Pedodonție SACELE