Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului San-Petru din Brașov

Descoperiți excelenta în Pedodonție la TopAltDent, clinica noastră dentară de top în apropierea cartierului SAN-PETRU, Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție SAN-PETRU

Bine ati venit la clinica stomatologică TopAltDent

Situată în apropierea cartierului SAN-PETRU, Brasov, clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, este locul în care profesionalismul și expertiza își găsesc acasă. Medicina dentară este o artă pe care noi o stăpânim la perfecțiune, oferind tratamente de calitate superioară pentru toate nevoile dumneavoastră stomatologice. Cu o echipă formată din medici dentisti recunoscuți la nivel de specialitate, ne propunem să aducem zâmbetul pe buzele fiecăruia dintre pacienții noștri. Știm că fiecare zâmbet este unic, de aceea oferim angajamentul nostru pentru a asigura cele mai bune rezultate. Un domeniu în care excelm este Pedodonție, în care tratăm cu atenție și profesionalism toate cazurile de pacienți tineri. Vă invităm cu încredere să descoperiți serviciile noastre de top. Încrederea dumneavoastră este valoarea noastră cea mai de preț.

Pentru ce să alegi o clinică dentară de încredere pentru Pedodonție?

Este extrem de important să alegi o clinică de înaltă calitate pentru Pedodonție, precum TopAltDent, localizată în apropierea cartierului SAN-PETRU, în Brașov. Îngrijirea orală a celor mici este o responsabilitate imensă și necesită experiență, răbdare, dar mai ales professionalism de cea mai înaltă calitate. La TopAltDent, întelegem toate aceste nevoi și ne străduim să oferim un mediu sigur și prietenos, unde copiii se pot simți confortabil în timpul tratamentelor dentare. Misiunea noastră este să asigurăm cele mai bune servicii de îngrijire orală pentru cei mici, folosind cele mai recente metode și tehnologii din medicina dentară. Alege TopAltDent pentru Pedodonție – pentru un zâmbet frumos și sănătos al copilului tău!

profesionistă Pedodonție SAN-PETRU

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de SAN-PETRU

Beneficiile alegerii celei mai bune Pedodonție la topAltDent

Alegeți o clinică dentară de renume precum topAltDent, situată în apropierea cartierului SAN-PETRU pentru a vă asigura servicii dentare premium. Unul dintre serviciile noastre de top este Pedodonția, ramura a stomatologiei care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor dentare la copii. Încredințând sănătatea orală a copilului dumneavoastră unui specialist în Pedodonție, vă asigurați că el va primi tratamentul adecvat pentru vârsta sa. Pedodonția poate preveni apariția unor complicații sau boli de natură dentală mai grave la maturitate, conducând la un zâmbet sănătos și frumos pe termen lung. Recenziile excelente pe care le primim de la pacienții noștri arată nivelul nostru de profesionalism și dedicare. Alegând topAltDent, veți obține întotdeauna servicii stomatologice de înaltă calitate, furnizate de un personal prietenos și priceput.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SAN-PETRU

Servicii stomatologice de înaltă calitate la TopAltDent în apropierea cartierului SAN-PETRU din Brașov

La TopAltDent, oferim o gamă variată de servicii stomatologice de top, incluzând Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser și Protetică Dentară. Asigurăm și servicii de Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară și Profilaxie Dentară.

De asemenea, specialiștii noștri stomatologi sunt pregătiți să realizeze Tratament Endodontic, să gestioneze cazurile complexe de Parodontologie și să ofere servicii profesionale de Ortodonție. Totodată, nu trebuie să uităm nici despre serviciile noastre de Odontologie sau Pedodonție.

Indiferent de nevoile dumneavoastră stomatologice, vă garantăm că TopAltDent este alegerea potrivită. Ne străduim să oferim pacienților noștri cele mai înalte standarde de îngrijire orală într-un mediu confortabil și prietenos. Citește mai multe despre serviciile noastre și programează-ți o vizită la clinica noastră stomatologică situată în apropiere de cartierul SAN-PETRU din Brașov.

FAQ - Pedodonție in SAN-PETRU

1. Ce servicii oferă TopAltDent în apropiere de cartierul SAN-PETRU în Brașov?

TopAltDent își dedică serviciile pentru a oferi îngrijirea orală superioară în apropiere de cartierul SAN-PETRU în Brașov. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Acestea sunt disponibile pentru toți pacienții, indiferent de vârstă sau necesitățile specifice. Puteți să citiți mai multe despre serviciile noastre aici.

2. Ce este Pedodonția și cum ne poate ajuta clinica TopAltDent?

Pedodonția este specialitatea în stomatologie care se ocupă cu îngrijirea orală a copiilor. TopAltDent se asigură că cei mici se simt confortabil și în siguranță în timpul vizitelor. Personalul nostru calificat folosește tehnici specializate pentru a oferi cel mai bun tratament posibil. Noi disciplinăm copiii privind importanța igienei orale și a obiceiurilor de îngrijire orală. Pentru mai multe informatii puteți accesa acest link.

3. Cum poate ajuta TopAltDent cu Tratamentul Endodontic?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament de canal, este utilizat pentru a salva și repara un dinte tare afectat sau infectat. Clinica noastră folosește tehnici și echipamente moderne pentru a asigura un tratament endodontic eficient și confortabil. Specialiștii noștri sunt pregătiți să rezolve chiar și cele mai complexe cazuri de leziuni ale pulpei dentare sau ale țesuturilor periradiculare. Pentru mai multe detalii, vizitați aici.

4. Ce beneficii oferă tratamentele dentare cu laser la TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser la TopAltDent sunt mai puțin dureroase, mai eficiente și ajută la o recuperare mai rapidă. Laserul poate fi utilizat într-o serie de proceduri, inclusiv detartrajul, tratamentul canalului radicular, tratamentul gingivitei, și multe altele. Acestea oferă o alternativă minunată la tratamentele tradiționale, mai invazive. Mai multe informații despre avantajele tratamentului cu laser le puteți găsi aici.

5. Care sunt opțiunile pentru estetica dentară la TopAltDent?

TopAltDent oferă o gamă largă de tratamente pentru estetica dentară pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul pe care vi l-ați dorit întotdeauna. Acestea includ albirea dinților, venele dentare, coroanele, punțile, implanturile și multe altele. Toate tratamentele noastre sunt personalizate pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui pacient. Pentru a afla mai multe despre opțiunile estetice pe care le oferim, vizitați acest link.

Link-uri

Pedodonție SAN-PETRU