Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Scheii din Brașov

“TopAltDent, clinica de pedodonție de top, vă întâmpină cu servicii de elită în apropierea Cartierului Scheii din Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție SCHEII

TopAltDent: Cabinetul stomatologic cu cei mai profesioniști și experimentați medici în Pedodonție

Situată în apropierea cartierului Scheii din Brașov, clinica noastră dentară, TopAltDent, este prin excelență locul în care profesionalismul medicii dentiști se îmbină perfect cu tehnologia avansată din domeniu. Specializați în Pedodonție, medicii noștri sunt recunoscuți atât la nivel local cât și național pentru cunoștințele lor extinse și experiența vastă. Ei își dedică timpul și abilitățile pentrul a asigura o îngrijire dentară de cea mai înaltă calitate pentru copii. Fiecare vizită la clinica noastră reprezintă o experiență pozitivă, îndrumată de grija și atenția pe care echipa noastră o acordă fiecărui pacient. Încrederea și confortul dvs. sunt prioritățile noastre, așa că nimeni nu face mai mult decât echipa TopAltDent pentru a vă asigura că sunteți în cele mai bune mâini. Pentru o experiență stomatologică fără egal, vizitați-ne la clinica noastră TopAltDent!

Pentru ce este esențial să alegeți o clinică bună pentru Pedodonție?

Pentru a asigura o sănătate orală de durată copilului tău, este important să alegi o clinică care este specializată în Pedodonție. La TopAltDent, ne angajăm să le oferim micuților pacienții noștri cele mai bune servicii de îngrijire orală într-un mediu plăcut și confortabil, lângă cartierul Scheii din Brașov. Avem medici specializați în Pedodonție, care sunt familiarizați cu toate aspectele îngrijirii dentare pentru copii. Noi efectuăm proceduri complicate cu răbdare și grijă, asigurându-ne că copilul tău se simte în siguranță și relaxat. Alegerea clinicii potrivite pentru Pedodonție, ca TopAltDent, poate face diferența enormă în experiența copilului tău și în sănătatea sa orală pe termen lung. Asigurați-vă că alegeți specialiștii noștri în Pedodonție pentru a beneficia de cele mai calitative servicii de îngrijire a dinților.

profesionistă Pedodonție SCHEII

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de SCHEII

Beneficiile celei mai bune Pedodonție de la TopAltDent

Alegerea celei mai bune clinici de stomatologie, precum Clinica TopAltDent situată lângă cartierul SCHEII din Brasov, este foarte importantă pentru menținerea unei stări de sănătate optime a dinților. Cu ajutorul serviciilor de Pedodonție de înaltă calitate, copiii pot beneficia de protecția și îngrijirea foarte necesară pentru dezvoltarea corectă și sănătoasă a dinților. Oclinică de stomatologie cu recenzii de top oferă nu numai tratamente eficiente, dar și un mediu de încredere și confortabil pentru micuți. În plus, personalul calificat și experimentat în Pedodonție tratează fiecare caz cu atenție și profesionalism, asigurându-se că fiecare vizită este o experiență pozitivă. Alegerea unei clinici de stomatologie recunoscute garantează că dinții copiilor tăi sunt în mâini bune.

Ensure that this coding is in the HTML of your website page to display correctly. This will display the heading “Beneficiile celei mai bune Pedodonție de la TopAltDent” as well as the relevant paragraph of information underneath.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SCHEII

Serviciile Noastre de Stomatologie în Apropierea cartierului SCHEII din Brașov

În Clinica noastră Dentară, TopAltDent, situată în apropierea cartierului SCHEII din Brașov, oferim un spectru larg de servicii dentare pentru toate nevoile dumneavoastră. Serviciile noastre includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Cu ajutorul echipamentelor moderne și al personalului nostru profesionist, oferim servicii de stomatologie de calitate superioară. Prioritatea noastră este sănătatea și confortul pacienților noștri, iar serviciile noastre sunt destinate să vă redăm zâmbetul și încrederea în sine.

FAQ - Pedodonție in SCHEII

1. Ce servicii oferă clinica TopAltDent în cartierul SCHEII din Brașov?

Clinica stomatologică TopAltDent în cartierul SCHEII din Brașov oferă o gamă largă de servicii, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Dorim să vă oferim cele mai bune soluții pentru a vă menține zâmbetul sănătos și strălucitor.

2. De ce e importantă Pedodonția pentru sănătatea orală a copiilor?

Pedodonția este specialitatea stomatologică dedicată îngrijirii orale a copiilor. Aceasta începe chiar de la apariția primilor dinți de lapte și continuă până la adolescență. La TopAltDent, ne axăm pe prevenția problemelor dentare la copii prin programarea de consulturi regulate și educarea lor cu privire la importanța unei igiene orale adecvate.

3. Ce înseamnă un Tratament Endodontic?

Un Tratament Endodontic sau tratamentul de canal este necesar când pulpa dintelui este infectată sau inflamată. La TopAltDent, folosim tehnologie modernă și anestezice eficiente pentru a asigura confortul pacientului în timpul acestui proces, eliminând infecția și salvând dantura.

4. Cum pot să previn parodontoza?

Parodontoza poate fi prevenită prin periaj regulat, folosirea aței dentare și efectuarea de controale dentare periodice. Echipa noastră de la TopAltDent este specializată în Parodontologie și poate oferi tratamente și recomandări personalizate pentru a preveni sau trata parodontoza și pentru a îmbunătăți sănătatea generală a gurii.

5. Ce tipuri de tratamente cu laser oferă clinica dvs.?

La TopAltdent, oferim diverse tratamente dentare cu laser, de la îndepărtarea cariilor la tratarea problemelor de gingii și albirea dinților. Laserele dentare sunt eficiente, precis și minim invazive, oferind o experiență de tratament mai confortabilă și o perioadă de recuperare mai scurtă.

Link-uri

Pedodonție SCHEII